hindistan iflas açıklar mı?

-
-
Nereye kaçıyor o zenginler?Hem bence 100 milyon zengin gitse de adamlar bitecek gibi durmuyor.Bu kadar sefalet içindeki bir ülkede bu sayılar normal.
-
Çokomelliyi hindistana 1 seneliğine gönderelim ekonomiyi uçursun.quote:
Orijinalden alıntı: Hopdediks-DediğimdediksNereye kaçıyor o zenginler?Hem bence 100 milyon zengin gitse de adamlar bitecek gibi durmuyor.Bu kadar sefalet içindeki bir ülkede bu sayılar normal.
Ama bize geri vermek kaydıyla yok öyle sürekli çokomelli bizde kalacak falan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu korona devam ederse ( Allah korusun) , bırak Hindistan'ni kaç devlet açıklamaz diye sor, daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünya yanıyor be.
Zaten çoğunluğu yoksul olan bu kadar büyük bir nüfusun getirdiği belirli avantajları düşününce biraz zor gibi. Ne kadar daralsalarda öyle bir şey olacağını zannetmem.
adamlar hergun 60k iyileştirme sayısı veriyor aşı mı buldu ne yaptılar bılmıyorum
-
" Öyle ki, Hindistan'da 300.000'den fazla Tanrı'nın olduğuna inanıyorlar. Bir çoğu da Hinduizm Dini'nden gelen Tanrılar." Ne kadar çok tanrıya inaniyorlarsa o kadar çok fakirlik geliyor. Zenginin elinde her türlü imkan var, nüfus azalacağından onlarında işine gelir. Yeter ki üretim durmasın. Hindistan'da 300 milyon kişi elektriksiz yaşıyor.
-
Bişey olmaz çünkü devletler şirket değil. Para basan bir sistem asla ama asla iflas etmez!
sen ben şirketler iflas eder. Para bulamayınca ne yapacağız. Ama devlet öyle değil. Ekonomik sıkıntı yaşarlar, buhrana girerler ama sonra toparlanırlar. Kendi parasını üreten bir sistemden bahsediyoruz.
abd çin tehdidine karsi hindistani destekleyebilir.nasilsa nufus anlaminda bir milyari askin insan var.
hindistanda kast sınıfı var hindistan batmaz.Köleleştirilmiş ingiliz sömürge fabrikası.Şuanda bir çok beyni sulanmış coderı hindistandan alıyor ingiltere.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fıraktıBişey olmaz çünkü devletler şirket değil. Para basan bir sistem asla ama asla iflas etmez!
sen ben şirketler iflas eder. Para bulamayınca ne yapacağız. Ama devlet öyle değil. Ekonomik sıkıntı yaşarlar, buhrana girerler ama sonra toparlanırlar. Kendi parasını üreten bir sistemden bahsediyoruz.
İlaveten enflasyon devletlerin yararınadır. Çok para basınca enflasyon çıkar paranın değeri düşeri halkın alım gücü azalır ve zorunlu tasarrufa yönlenir. Kriz atlatılınca tekrar başa dönerler. Karlı çıkan devlet olur. Devletler yok olmaz. İsim değişir sadece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Çokomelliyi hindistana 1 seneliğine gönderelim ekonomiyi uçursun.
Ama bize geri vermek kaydıyla yok öyle sürekli çokomelli bizde kalacak falan ![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X