Zico'nun 11 Fenerbahçeliyi oturtup, başka bir 11'i sahaya sürmeye yetkisi, gücü, iktidarı var mı, yok mu; bunun tartışılması lazım. Ha bunu tartışamıyoruz. Ben Fenerbahçe muhabiri değilim, Fenerbahçe'nin içinde de değilim. Fenerbahçe ile ilgili çevrem de yok. Fenerbahçe'yle ilgili bilgi alıp da yorum yapacak durumda değilim. Tamamen dışarıdan; gazeteden okuduğum, televizyondan seyrettiğim kadarıyla bilen birisiyim Onun için ben bilemiyorum. Ama benim medyam da bana bu konuda yardımcı değil.
Hıncal bey FB hakkında bildiklerin hep kulaktan dolma şeyler ama. Maşallah yeri geldiği zaman. Bazı olaylarda bunlar kesindir. O onu yapmıştır bu bunu yapmıştır. Stat kaçaktır o bilmemnedir diye ahkam kesmesini biliyorsun.
Canın istediği zaman ÜSTÜN ARAŞTIRMACI GAZETECİ YÖNÜNLE FB'nin hakkında salla, Aziz Yıldırım'a medya onun kuklasıdır diyebilmek için ben FB hakkında ne bileceğim. Bak kendi muhabirleri bir şey yazamıyor çizemiyor dolayısıyla bende ne olmuş bitmiş bilemiyorum.
buna gore gurcan bilg.ç denen zavallının ahmet çakar denen atmasyoncunun , selcuk yula gibi komik adamın , vb vb diğer butun yazarlarında içinde olmadıkları camialar hakkında yazmamaları lazım aynı mantık diğer gazeteciler için gecerli değilmi ama yeri geldiğinde hepside yazıyorlar işte
hıncalın tekerine çomak sokmayın
Hocam bu yazdığını Hıncal'ın okuyamayacağı kesin. Keşke ona atsaydın bu maili.
Okumaz ki okuyacağını bilsem. Tabi biraz düzenleme yapmak lazım
Hocam aslında ben bu adamın kişiliğinin nasıl olduğunu göstermek için buraya yazdım. Haa tamam arada doğru düzgün şeyler de yazıyor ama karakterinin bu yönü yüzünden ben saygı duymuyorum artık ona.
Önceden severdim kendisini spor yazıları hariç sabah gazetesindeki köşe yazılarını bile okurdum. Sonra bir şeyler oldu bu adama artık yaşlılık mı başka bir şeymi bilemem ama eskisi gibi değil artık.
quote:
Orjinalden alıntı: cémo
Yazmak ayrı. İftira atmak ayrı. Ayrıca bu örneği ben kimse onu yazar yazamaz diye vermedim. Hıncal Uluç'un yanar dönerliğini göstermek için verdim.
Hıncal son zamanlarda iftira işini çok yapmaya başladı. Bu yazısında bile Aziz Yıldırım'a iftira atıyor. Neymiş FB medyası Aziz Yıldırım ne derse onu yazıyormuş. Bunda bile tezatlık var. Eee Hıncal efendi hani sen FB'nin içini dışını bilmiyordun. Peki Aziz Yıldırım'ın medyaya baskı yaptığını nerden biliyorsun. O hiç bir şeyi yazamayan FB medyasımı yazdı bunlarıda ordan mı okudun denmez mi bu adama şimdi.
quote:
Orjinalden alıntı: rainman138 buna gore gurcan bilg.ç denen zavallının ahmet çakar denen atmasyoncunun , selcuk yula gibi komik adamın , vb vb diğer butun yazarlarında içinde olmadıkları camialar hakkında yazmamaları lazım aynı mantık diğer gazeteciler için gecerli değilmi ama yeri geldiğinde hepside yazıyorlar işte
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Okumaz ki okuyacağını bilsem. Tabi biraz düzenleme yapmak lazım
Hocam aslında ben bu adamın kişiliğinin nasıl olduğunu göstermek için buraya yazdım. Haa tamam arada doğru düzgün şeyler de yazıyor ama karakterinin bu yönü yüzünden ben saygı duymuyorum artık ona.
Önceden severdim kendisini spor yazıları hariç sabah gazetesindeki köşe yazılarını bile okurdum. Sonra bir şeyler oldu bu adama artık yaşlılık mı başka bir şeymi bilemem ama eskisi gibi değil artık.
quote:
Orjinalden alıntı: cémo
Topuğundan bir tane yedikten sonra o adama bir şeyler oldu zaten.
Bilin bakalım kim vurdurdu?
Madem Fenerbahçe hakkında hiç bişi bilmiyonda ne atıp tutuyon yıllardan beri.
derler adama.
dimi ama
hıncal 1 selcuk YULAF 2
hıncal go
iyi yakalanmış ama
Unutmayin ki insanlar koyun degildir.Herkes ayni seyi yazsa,kimse yazilanlari okumaz.Mutlaka Hincal Uluç u sevenlerde vardir.Yoksa kim verir bu kadar parayi yazsin diye.
mesela ben hıncal uluçu çok severim(ciddiyim)
Bizim ulkemizde insanlarin bir huyu var.ne zaman degisik fikirli,degisik kiyafetli veya her hangi bir konuda degisik fikirleri olsun,hemen ona çullaniriz.Birakin isteyen istedigini yazsin.Isteyen istedigini yapsin.Biraz hos görülü olalim.Iyiki bu ulkede,herkes akraba evliligi yapmiyor.Yoksa nerdeyse hepimiz ayni olacagiz ayni dolly gibi
Hocam senin hürriyet anlayışın biraz farklı galiba. Hürriyette esas nedir başkalarına zarar vermeden istediğini yapmak değilmidir ?
Hıncal Uluç'un yaptığı değişik fikirler söyleyerek özgür olmak değil, iftira atıyor adam. Başkalarına zarar veriyor zarar vermek istiyor. İftiracılara da hoşgörülü davranılmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: 2000watts
Bizim ulkemizde insanlarin bir huyu var.ne zaman degisik fikirli,degisik kiyafetli veya her hangi bir konuda degisik fikirleri olsun,hemen ona çullaniriz.Birakin isteyen istedigini yazsin.Isteyen istedigini yapsin.Biraz hos görülü olalim.Iyiki bu ulkede,herkes akraba evliligi yapmiyor.Yoksa nerdeyse hepimiz ayni olacagiz ayni dolly gibi