Şimdi Ara

HIMYM'dan ağır spoiler yedim ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar HIMYM'a başladım ve her bölümü izlerken sonunda ne olucak sonunda ne olucak diye izliyordum okulda akıllı tahtanın duvar kapıdını öylesine değiştirirken HIMYM yaptım ve arkadaşım bana;

Sonunda annennin öldüğünü üstüne Robin'e evlenme teklifi ettiğini söyledi. Başta aunt Robin olarak biliyordum ve Barney ile evleneceklerini sanıyordum tabi Barney olarak düşününce bi garip geldi Barney sonuçta :d

Sizce ne yapmalıyım bu diziyi çok seviyorum ve unutmak istiyorum. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altughnclr -- 7 Haziran 2016; 10:45:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HIMYM dediğin dizi sonu için değil her bölümdeki muhabbetler etkinlikler ile eğlenirsin. Böyle dizilerin sonlarının pek anlamı yok. Her bölümün tadını çıkar

Ayrıca spoiler veren arkadaşını dövebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkeanTR -- 7 Haziran 2016; 12:02:29 >
  • OkeanTR O kullanıcısına yanıt
    Sağol haklısın ama izlediğimden beri en merak ettiğim sonuydu neyse yapacak birşey yok. Dövdüm bu arada sıkıntı yok :D
  • Bu tür dizilerde spoiler yemek önemli değil, istersen 1000 tane ye ne olacak.
  • izle, boş ver.
  • Zaten böyle bir şey olacağı belli gibiydi hocam. İzleyin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olmuş takma kafana. Böyle kötü bir sonu en sonunda görünce hakkıyla sövemiyorsun. Şimdi istediğin kadar zamanın var sindire sindire söv
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyin yıkama öneririm. 3 seansta spoilerı silme garantili.

HIMYM sitcom dizisi. İnsanlar izlerken pek sonrasını düşünmüyor. Dert edilecek bir şey değil. Ben lost tan spoiler yemişim kafaya takmıyorum.
  • İnsanlar genelde beğenmiyor finalini ama benim için iyiydi diyebilirim.

Başlığı açan arkadaş sakın okuma

Aslında en başından anlatması olayları Robini her başlarından geçen olaya karşı unutamaması. Direk annesiyle tanışmasını da çekebilirlerdi ama final dizi başlamadan düşünülmüş. Ben zaten finali ya da olacakları en baştan düşünen yapımlara ilgim var.

Hold the Door

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• spoiler unutma taktikleri varsa bir adet bende alayım bir diziden sağlam spoiler yedim nasıl unutuluyor ki acaba varmdırı bir çözümü

• Yalnız o dediğin çok önemli değil hocam son bölümlerde geçiyor bu dediğin bence son sezonu izleme zaten çok kötüydüAyrıca düşündüğün şey oluyor arkadaşın tam spoiler vermeyi becerememiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asosyal adam -- 9 Haziran 2016; 14:54:08 >
  • madem bu spoileri duymuşsun o zaman ben sana dizinin ileriki bölümlerinden bir kesit geçicem bu kısımla ilgili dizinin.ana konusundada yazmıştım yıllar önce o zamandan biliyordum

bir tane bölümde robin ve ted oturuyorlar,mavi saksafon gibi birşey çalmıştıya randevudan onu muhabbetini yapıp 40 yaşından sonra kimseyi bulamassak birbirimizle evlenelim vs bu içerikli bir konu geçiyordu aralarında.bu bölümden sonra kesin evleneceği robindir deyip anne'yi arama olayını kafamdan silmiştim.dizide zaten bunu birkaç yerde daha yapıyorlar.hani son anda uydurma olmasın,dikkatli izleyen zaten farkındaydı desinler diye.

onunu dışında bence izlemeye devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 11 Haziran 2016; 1:38:05 >

• Bunu bitir sonra Friends'e geç, o daha güzel.
  • Yerinde olsam o arkadaşı döverdim hocam.. ama dert etme diziden yinede keyif alırsın izlemeye devam
  • Get over it, move on, dont look back.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.