Şimdi Ara

High School of the Dead (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
3
Favori
22.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orta bir bölümdü, çabuk bitti.
  • çok fazla geçmişe gittiler noluyo demeden başlangoç sahnesiyle bölüm bitti
  • arkadaslar guzelde benim indirdigim sitede bulgarca altyazi gomulmus vidyoya..temiz orjinal hangi siteden cekebilirim..adam akilli izliyemedim ya animeyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

4. bölüm

Bölüm çok kısaydı. Bu arada endingten sonra da bölüm devam ediyor onu da izlemeyi unutmayın. Bölümde pek bir şey yoktu ama ruhsal anlatımı ve sokakların çizimlerine bayıldım. Death Note'un yönetmeni yönetiyor animeyi boru mu? Bu arada ecchi ögeler sonunda bir halta yaradı.

Ecchi de artarak devam edecekmiş bu arada

Ecchi
  • Ben de pek beğenmedim ama bakalım erken konuşmak istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTurgoN

Resident Evil izlerim daha iyi abi.İğrenç bi anime.

Biri film,biri anime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

Biri film,biri anime.

Resident Evil özentisi olmuş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

Biri film,biri anime.

Resident Evil özentisi olmuş.

Hocam olsun ne olacak. Kısa bir seri olacak zaten. Hem olaylar abartılı hem de anime severler için çizimi, kurgulayışı güzel.
  • Ses ve altyazı yüzünden bıraktım animeyi.Pondeminium sağolsun mangasına bakacağım.
  • Sürekli altyazı ile uğraşmak çok sıkıcı gerçekten.
  • Nesi var ki altyazının, ben sorunsuz izledim 4 bölümü de
  • bende başladım 4. bölümü bugün izledim iyi gidiyor gibi
  • Çok öyle aman aman abartılacak bir seri değil ama güzel beğendim ben, ecchisini de beğendim açıkçası gerzekçe, komikmiş gibi olup gülünç bile olmayan animelerde ecchi kullanılcağına böyle serilerde kullanılsın valla deli gibi izlerim.

Zaten manga daha az sansürlüymüş direk mangasına başlıyorum, böyle saçma sapan bir şekilde alt tarafı adam kızın göğsünü elliyor orayı elin Amerikalısı (evet Amerikan versiyonunda var bu) son derece dandik bir şekilde ışıklandırarak sansürlüyor.
  • Eski olaylarıda gösterdiği için bu bölüm çok kısa geldi bana.İdare eder bölümdü.Altyazı sorunu yüzünden bir daha indirdim aynı bölümü.Bundan sonra Horriblesubs indireyim bari de rahat olsun karışmasın.

Kadınım filan deyince Rei hemen yelkenleri suya indirdi.
  • Dün izledim 4.bölümü.Aslında şu aradaki romantik sahneler olmasa daha çok seveceğim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Takashi işi biliyo çakal
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

4. bölüm

Bölüm çok kısaydı. Bu arada endingten sonra da bölüm devam ediyor onu da izlemeyi unutmayın. Bölümde pek bir şey yoktu ama ruhsal anlatımı ve sokakların çizimlerine bayıldım. Death Note'un yönetmeni yönetiyor animeyi boru mu? Bu arada ecchi ögeler sonunda bir halta yaradı.

Ecchi de artarak devam edecekmiş bu arada

hentaiye girekene kadar izlemicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Eski olaylarıda gösterdiği için bu bölüm çok kısa geldi bana.İdare eder bölümdü.Altyazı sorunu yüzünden bir daha indirdim aynı bölümü.Bundan sonra Horriblesubs indireyim bari de rahat olsun karışmasın.

hocam ben her hafta iki üç tane versiyonunu indiriyorum
    bu haftaki bölümün horriblesubs senkronunu yapdım da koydum divxplaneta. Neden horriblesubs varken diğerlerini tercih ediyorlarki ?
  • İlk bölümüne göz gezdirdim ama kızların yüz çizimleri hoşuma gitmedi. Dikkat edin yüz çizimleri diyorum hemen dövmeyin. Gerisine lafım yok. Diğer taraflara uğraşacaklarına yüzlerini güzelleştirselermiş. Gözümüz gönlümüz açılırdı.
  • Bende begendim animeyi son bölümün bitiside baya güzeldi .
    Elemanın dişlerinin gösterildiği an xD
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.