Şimdi Ara

Hiçbir Türk devleti ayakta kalmamış .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Iç sorunlar ile veya savaşlar ile hep bölünme , yıkılma olmuş. Türk tarihinde hep böyle olmuştur. şimdi yaşadığımız bu devlette bir Türk devleti . Eski tarihimizi yine yaşar miyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • Milliyetçi mod:ON
    yıkılan türk devletlerinin katlarca fazlasını yıkmışlardır
    ayrıca en azından savaslarla yıkılıpta özgürlügümüz hiç bi zaman elimizden alınamadı(50 yıllık çin hakimiyeti hariç)
    milliyetçi mod:OFF
    yeni devletimizde adam gibi bi iktidar çıkarsa ortaya kolay kolayda yıkılmayız
    neyse siyasete girmiyim konu kapanmasın ama inşallah olmaz öyyle bir şey

buda bence 1000 gassaraylı 10000 fenerliyi yok eder gibi bi şey oldu ama napalım olay bu

Osmanlı gibi imparatorlukları saymayın. İmparatorluklar yıkılmaya mahkumdular o dönemde.

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Taht kavgası mı var la bizim ülkede?

Osmanlı gibi imparatorlukları saymayın. İmparatorluklar yıkılmaya mahkumdular o dönemde.

İmparatorluklar yıkılmaya mahkumda Cumhuriyetler değil mi?

Devletleri ayakta tutan şey, yönetim şekli değil ADALET'tir. Adil yöneticilerin olduğu imparatorluğu, zalim yöneticilerin olduğu cumhuriyete milyon kere tercih ederim veya tam tersi...

Ne zaman adalet kalmaz devlet yıkılır.

"Evet bende korkuyorum ama yürümemi gerektiren sebepler, korkmamı gerektiren sebeplerden daha fazla" | Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç

Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
  • devletler önemini yitiriyor günümüzde..artık devir şirketlerin...o yüzden devletler kolay kolay yıkılmaz....fetihler bitti,demokrasi geldi tahlar gitti... devletler yıkılması zorlaştığı gibi dünya küreselleşiyor yani tek devlet haline geliyor...tarih kitaplarına bakınız savaşlar ve devlet kurmalar inanılmaz azaldı...eskilerde bizim yasımızdakiler DHde değil cephede takılırlarmış.. illuminati rulezzzz !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 16 Haziran 2012; 22:24:04 >
  • zannetmiyorum artık İnsanoğlu belli bir noktaya evrimleşti. Kültürel olarak "One" olduk. O şarkılarda U2 nin One dediği noktaya doğru hızla ilerliyoruz.Savaşlar elbet devam edicek ama öyle 3. dünya savaşı gibi büyük savaşlar olacağını düşünmüyorum. İnsanoğlu birbirinden üstün veya farklı olmadığını az çok anladı iletişim çağı ile. Hala geri kafalılar var elbetteki ama akıllı tayfa da azımsanamayacak kadar fazla..

Ama her ne kadar böyle düşünsem de bir tarafım da insanoğlunun o temel savaşma içgüdüsünün hiç gitmeyeceğini ve bizi post apokaliptik bir geleceğin beklediğini söylüyor. Yani bu işin ortası yok. Ya birleşicez ya da daha çok batıcaz. Dünya uç şeylerle dolu çünkü. orta durumlar pek gerçekleşmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 16 Haziran 2012; 22:23:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.