Şimdi Ara

hiçbir şey yapmayıp coğrafya kaderdir diyen nesil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
2
Favori
11.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
160 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Avrupa'da çalışmaya gidebilecek bi eğitime sahibim ve "Coğrafya kaderdir diye ağlıyorum" senin deyiminle. Avrupa gençlerinin yaşadıkları hayatları bilsen sinirden kendini kesersin, boş yapma böyle moruk.

  • Biz 30 yıl biseler yaptık noldu? Devrimde denildiği gibi, hiçbir başarı cezasız kalmıyor bu ülkede. Gençler iyi yapıyor demiyorum ama iyi yapsalar ne olacak? Yapanlara ne olmus? Nerde riyakar işgüzar insanlar var hepsi yolunu bulmuş. Biraksaniza... Önce ülkenin içinde bulunduğu durumdan kurtulmasi gerek. Vatandaş devlet icin değil devlet vatandaş için varolmali... Kaldi ki şimdiki gençler ülkenin en kotu dönemine denk geldiler. Yiyen yedi, millete posasını bıraktılar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birsey yapmasi yada yapmamasi cografyanin kader oldugu gercegini degistirmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun gençlerin bir şey yapıp yapmaması ile ne alakası var? Ben gençlikten çıkıp yavaş yavaş orta yaşa doğru gidiyorum. Şu ülkenin gündemini, siyasetçileri ve halkın bir kesiminin cahilliğini gördükçe bu ülkede doğduğuma lanet etmemek için kendimi zor tutuyorum.
  • Muhtemelen bu kuşağın oyları ile hükümet değişecek fakat coğrafya kaderdir yine değişmeyecek çünkü kuşakta sıkıntı var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torpilin yoksa ağzında kuş tutsan bi işe yaramıyor o yüzden gençlerin çoğu herhangi birşey yapma hevesinde değil , organik hoşaf makinesi misali.

    Gençlerde suç yok hükümette suç var 7sinden 77sine kadar millette gram yaşam sevgisi bırakmadı vergide vergi açlıkla terbiye ediyor halkı.

  • " bu z-neslinin en sinir özelliği hiçbir şey yapmayıp bir şeylerin değişmesini beklemek"


    hep Masteryoda ve Jedi izliyorlar sebebi bu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şökredin yeenim amerigayı ald edecez 2023'de

  • Bizim torunlara daha iyi bir gelecek kurmak için daha çok çalışmamız lazım. Kim elini taşın altına koyuyor. Coğrafya kader değildir. Tüm nesillerimiz aptal. Konu sahibi arkadaşa katılıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

    Bu mesaj silindi.

    Bunu yazan maaşlı kara troll. Siyasete çekemeyeceğin hiçbir konunun altında mesajını görmüyorum. Nerede kara troll yöneticilerinden prim alabileceğin bir konu varsa o konuya yazıyorsun ve istisnasız bu tarz her konuda bir sürü mesajın var. İşin gücün kara trollük. Blok.

  • Babasından para geliyor. Anasından yemek geliyor. İşsizlik zaten var okuyanda işsiz kalıyor. Ben en iyisi takılayım ülke düzelince zaten iş bulurum. Başkasının ağzının kokusunu çekemem. Bedava hayat gibisi yok daha ne isterim. Bunlar sadece düşünce yapısındaki örnekler bir de şöyle düşünce var ben iş bulmam iş beni bulsun. Yeni nesil çok acayip gerçekten çok acayip, bu durumlarda yurtdışına da gitsen burada da kalsan sonuç değişmez neden mi? Çünkü bedava hayat gelen hazır para gelen hazır yemek düşüncesi ile yaşamak onlara yetiyor. Bazı insanları görüyor mesela o abi zenginsin , o abi para akıyor maşallah, birinin bir şey aldığını duyduklarında bok gibi para var tabi alırsın gibi sözler söylüyorlar aslında kıskanıyorlar ama yine de kendi huylarından vaz geçmiyorlar. Ben okudum sonra kendime hedef koydum hayalimdeki ekran kartını kendim almak istedim çalıştım para kazandım ve gittim aldım. Ne kadar mutlu oldum anlatamam çünkü bunu ben kendim yaptım babam veya anam yardım etmedi tamamen kendi başıma çalıştım aldım. Bu hissi alınca bir daha bırakmak istemedim ve ne oldu rabbime çok şükür çabalarımın karşılığını almaya başladım. Bu yeni nesil gençler her şeyin havadan geldiğini ve hazır varken neden çalışayım mantığından dolayı oluyor. Ben öyle şeyler duyuyorumki anlatsam çok şaşırırsınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 27 Kasım 2020; 8:28:19 >




  • Zaman çabuk geçiyor. Sen de 15-20 yıl sonra önceki kuşak olacaksın. Şimdi ne yapıyorsun gelecek kuşak için
  • olishernandez kullanıcısına yanıt
    Kitap okusaydınız konuşmayı öğrenirdiniz en azından. Aynen, aga, bro

    Yeni nesil öncekilerin yarısı kadar bile çalışkan değil. Bakalım ülkeyi daha ne hale getirecekler.
  • bolanka B kullanıcısına yanıt
    Önceki nesil ne yapmış ?
  • Ne kadar boş bir kafa,ülkende okul okuyana işmi var? ülkende okul okuyana destekmi var, ülkende okula değermi var, ülkendeki gence saygı sevgimi var, ülkendeki genclere gelecek vaadimi var ? ne var ülkende , devlet yetişenin elinden tutamıyor adam simit satmaya mecbur kalıyorsa coğrafya kader olmakdan başka ne demek kalıyor. Boş beyinler boş cümleler önce ülkedeki gelecek kaygısını ortadan kaldıracaksın sonra gençlerin önünü açmak için herşeyi yapacaksın.Ama anca saraylar yapılsın sende alkışla.

  • Beyler siz bu sosis olisi niye ciddiye alıp cevap veriyorsunuz ki? Bırakın kendi halinde takılsın. İki sene öncesine kadar LoL forumunu 7/24 trollemekten başka bir şey yapmayan biriydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ObjectOrientedNickname
    Ben konuyu açana laf etmişim ses başkasından çıkmış.
    Hehe kime ne yazdığın belirsiz.. Ama maaşlı ak troll olarak seni çok etkilemiş yazdıklarım..

    Üzülme geçer bu forumda akp yalakası çok yüzsüz var elbet sende alışırsın..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 27 Kasım 2020; 9:0:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endyk34 E kullanıcısına yanıt

    O Zaman aptallar kategorisinde sende varsın..


    Sen ne yaptın?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapmamız lazım hünkarım. Siz emredin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya siz bizler için neler yaptınız da şimdi gelmiş bizlere nasihat ediyorsunuz? Ne hakla bunları diyorsunuz ki. İşsizliği, doları, euroyu, vergileri zirveye çıkartanları desteklediniz yıllar boyu. Şimdi gelmiş şu genç yaşımızda ülkeyi kurtarmamızı, değiştirmemiz bekliyorsunuz. Halinizden sözlerinizden utanın bence.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.