Şimdi Ara

!!! Hiçbir Güncellemeniz Eksik Kalmasın - Süper Yazılım !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

program guzel kullanımına gelince sadece updateleri cekicegi klasoru gosterin okadar o cekiyor sizde teker teker yukluyorsunuz ben ole yaptim bakin son haline :D

arkadaşım sorunun olmaz tabi çünkü ingilizce xp kullanıyosun.
    bende türkçe xp var ve install dediğimde program install ediyor fakat aynı güncellemeyi missing olarak gösteriyo.
    indirdiğim klasörden yüklemeye çalıştığımda ise windpws hata veriyor ne hatası verdiğini yukarıda yazmıştım zaten.
    türkçe xp kullanıpta güncellemeleri yükleyebilen var mı aranızda???
  • malesef yamaları ingilizce indiriyor türkçe kullananlar bi faydasını göremeyecek yani ( benim gibi) ama gerçekten güzel bi program her nekadar kullanamasamda :) teşekkürler palaşım için
  • Evet arkadaşlar program ingilizce windows için indiriyor yamaları.Çok üzgünüm kusura bakmayın.

Ayrıca programı verip gitmek diye birşey yok.Ben verdiğim her program hakkında gelen tüm sorular ile ilgilenirim.Ama her zaman forumda olamıyorum.Sonuçta ben normal bir üyeyim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Evet arkadaşlar program ingilizce windows için indiriyor yamaları.Çok üzgünüm kusura bakmayın.

Ayrıca programı verip gitmek diye birşey yok.Ben verdiğim her program hakkında gelen tüm sorular ile ilgilenirim.Ama her zaman forumda olamıyorum.Sonuçta ben normal bir üyeyim.

olmaz ööle küfür edip kaçmak gibi
    şaka tabi canım.
    seni iyi biliyoz.cansın bitanesin...

• bide biz kurcalayalım, bakalım nolacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Evet arkadaşlar program ingilizce windows için indiriyor yamaları.Çok üzgünüm kusura bakmayın.

Hacı kusura bakma dalgasına dedım ben onu yanlıs anlma

• ev kullanıcıları sık sık yapmasına gerek yok windows güncellemelerini yapsalar yeter fazla gerekmez ofisler, internet kafeler için güzel yazılım
  • Teşekkürler Deniyorum
  • teşekkürler
  • güzel program teşekkürler...
  • güzel bir programa benziyor
    eline emeğine sağlık
  • rietveld durdun durdun yine patlattın bombayı. ancak bende hepsine instaled yazıyor yani güncelleştirme yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muribbi -- 20 Eylül 2006; 23:05:46 >
  • program iyi bence
    tşkler
  • sadece ms un guncellemelerine bakmasi kotu pc deki butun guncellemeleri tarasaymis daha iyi olurmus.
  • faydalı bir paylaşım.
  • Şahane program!
  • tesekkur
  • güzel bir program saol kardei up +1
  • sağol indiriyorum
  • İndirelim bakalım,teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.