Şimdi Ara

hiç yapmadığım bişeyi yaptm bugün..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet.. bugün hırsızlık yaptım.. okulda hocadan yaklaşık 7-8 saniye geç girmiştim, fakat dersten atarak yok yazdı beni.. daha sonra dersten çıktım.. aynı hocanın 2. dersine bu sefer bilerek girmedim.. dedem ameliyattaydı zaten moralim bozuktu, sinirlendim ben de.. girmedim.. son ders yoklama fişini çaldım.. çıkışta hocalar başkana bişeyler söylüyolardı.. tüm sınıfı disipline vericez, bi bulalım yapanı bitti o falan diye.. sizce ne olur?? daha önce yapan var mı??

Kaç para veriyon adını okula söylememem için
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaSoN_

Emre Şahin
    İstanbul,Pendik

Kaç para veriyon adını okula söylememem için

teşekkürler.
    Donunu düşüren kahraman olamaz
  • Bilinçsizce bir hareket her türlü senin yaptığın anlaşılır. Kendi numaranı hoca paraf atmış izlenimi vererek karalasaydın hiç bir şey olmazdı.
    Hiç arkadaşım yok!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaptığın şey disiplin suçu.başın belaya giricektir bi şekilde o fişi bulmalarını sağla.
  • okul daha 2 senelik.. ve biz ilk öğrencileriz.. 10. sınıf.. durum ciddi mi bilmiyorum.. geçen hafta yan sınıf çalmştı.. ve hiç bişey olmadı.. ama içimde bi korku var.. kendime de yakıştıramadım zaten..

AMD Athlon II X4 620 ll Asus M4A77TD Pro ll Corsair Ram 4 gb (2*2) 1333 ll Seagate 500 GB ll Sapphire HD5770 1 GB ll Aerocool PGS series VX-R 600 W ll LG W1954S ll
  • biraz korkuturlar sonra bi şey olmaz da tabi hocasına da bağlı.
  • kimse söylemez ise bulamazlar bence, ama senin olabilceğini düşünüp sorguya çekerlerse açık verirsin, o yüzden sorgulasalar bile ben senin yerine olsam inkar ederdim, ıspatlayın falan derdim, şahit yoksa nasıl ıspatlayabilirler ki yani ..
    pişman olmuşsun ve kendine yakıştıramamışsın madem bu olay ilk ve son olsun.

Orijinalden alıntı: little_demon

evet.. bugün hırsızlık yaptım.. okulda hocadan yaklaşık 7-8 saniye geç girmiştim, fakat dersten atarak yok yazdı beni.. daha sonra dersten çıktım.. aynı hocanın 2. dersine bu sefer bilerek girmedim.. dedem ameliyattaydı zaten moralim bozuktu, sinirlendim ben de.. girmedim.. son ders yoklama fişini çaldım.. çıkışta hocalar başkana bişeyler söylüyolardı.. tüm sınıfı disipline vericez, bi bulalım yapanı bitti o falan diye.. sizce ne olur?? daha önce yapan var mı??

Siciline yazarlarsa ilerde sıkıntı yaratır,avatarındaki resme bakılırsa zaten sicilin pek parlak olur gibi de durmuyor. seni biber gazı yerken yada joplanırken görürüz tvde.

Orijinalden alıntı: little_demon

okul daha 2 senelik.. ve biz ilk öğrencileriz.. 10. sınıf.. durum ciddi mi bilmiyorum.. geçen hafta yan sınıf çalmştı.. ve hiç bişey olmadı.. ama içimde bi korku var.. kendime de yakıştıramadım zaten..

kendine yakıştıramadıgından dolayıda olabilir o korku hocam
    bende sınıf bilgisayarının psu patlattım deli ettiler..
    önce üzüldüm sonra dedim ki oh iyi olmuş
    @k a m i l : dediğin gibi olur sanırım..
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.