Şimdi Ara

hiç yapmadığım bişeyi yaptm bugün.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben defteri eve götürürürdüm sınıf başkanı olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: STVxVTS

Üstteki arkadaşa.. :D

Ciddi söylüyorum geldiğimde müd yar. odasına defteri almaya die giderdim o da gel bakim sizin defter gelmedi dün nerde diyeBende nasıl gelmez hocam dün öğleden sonra yoktum ben getirmemişler demekki hemen bakarım şimdi der çıkardım sınıfa defterle inerdim tabi fiş mafişbiraz laf sayardı da hiç yakalanmadım

• Fişi çaldıgını ögrenirlerse yersin.Bizim sınıftan 2 kişi yedi öyle.

dipnot: arkadaşlar bugn çektiler beni, ve bunu yapabilecek 4 kişiyi daha.. çok sağlam çocklardı displine gitmek pahasına beni ispiyonlamadılar.. işte hoca dedi kameradan gördüm yaptığını (o sırada inandım, s*çtık dedim içimden ama kameraların kayıtta olmadığını herkes biliyodu) aradan 3-4 saniye geçti.. kendi kendine ele verdi.. dedi işte kağıdı buruşturp, yırttığını da gördm diye.. (hayır, arkdşn çantasına koymştm, o da evinin önndeki çöpe atmış..) inkâr ettim.. beni çıkardı ve sonra tekrar aldı odaya.. işte arkdşların ispiyonladı seni dedi.. ben onlara güveniyordum.. dedim ispiyon değil, iftiradır o.. madem kameralar çekti, kanıtlayın cezama razıyım.. neyse çık dedi ve çıktım odadan.. son 2 ders bizimleydi gayet güzel ders işledk müdür yardımcısıyla.. ama içerdeki 45 dk bana 3 saat gibi geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi little_demon -- 25 Mart 2010; 20:42:30 >

Orijinalden alıntı: zenten-

quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orijinalden alıntı: ange dechu

quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

quote:

Orijinalden alıntı: little_demon

evet.. bugün hırsızlık yaptım.. okulda hocadan yaklaşık 7-8 saniye geç girmiştim, fakat dersten atarak yok yazdı beni.. daha sonra dersten çıktım.. aynı hocanın 2. dersine bu sefer bilerek girmedim.. dedem ameliyattaydı zaten moralim bozuktu, sinirlendim ben de.. girmedim.. son ders yoklama fişini çaldım.. çıkışta hocalar başkana bişeyler söylüyolardı.. tüm sınıfı disipline vericez, bi bulalım yapanı bitti o falan diye.. sizce ne olur?? daha önce yapan var mı??

Siciline yazarlarsa ilerde sıkıntı yaratır,avatarındaki resme bakılırsa zaten sicilin pek parlak olur gibi de durmuyor. seni biber gazı yerken yada joplanırken görürüz tvde.

hayvanlarla insanlar arasındaki temel farktır düşünebilmek.arkadaş da düşünebilen azınlıktan ve başka biri de düşünme yetisene bile sahip olmadan kendince hüküm vermeye calışıyor.
    şu biber gazı yerken falan filan demişin ya.cok fena cevap vericektim de sonra yine banlicaklar.yazdım yazdım sildim lan.

arkadaşım korkma bi halt olmaz.kimse senin aldıgını görmediyse sakın söylemek gibi bi saflık yapma.öyle sorgu falan olcagını da sanmam.

@AurorAbeam

polis dedigin şahsiyetde denizlere kurşun sıkmamış mıdır?

Öyleyse dağdaki teröristinde askere kurşun sıkma hakkı var? Nasıl bir zihniyet bu ya?

Offff aklı ermez çevreden duyduklarıyla yetinir yorumlara gel ya

Bi cümle eder tüm forumu toplardımda neyse bulaşmıyorum sen öyle bil deniz gezmişi

sen nasıl biliyorsun Deniz Gezmişi.Dur ben söyleyim moskova uşağı...

• şuan lise sonum lise 1 den beri toplamda 5 senede en az 100 200 fiş indirip değiştirmişizdir birşey olduğu yok

lise 1 ilk senemde arkadaşlarla karaladık fişi müdür yardımcısı geldi herkes yok yazılcak disipline gidiceksiniz vs. dedi herkes korktu kalktım ben yaptım hocam kovun dedim adam delikanlıymışsın bu seferlik uygulama yok dedi

Eski kullanıcı adı : juniorbrs
  • quote:

Orijinalden alıntı: PokerPeekFace

quote:

quote:

quote:

evet.. bugün hırsızlık yaptım.. okulda hocadan yaklaşık 7-8 saniye geç girmiştim, fakat dersten atarak yok yazdı beni.. daha sonra dersten çıktım.. aynı hocanın 2. dersine bu sefer bilerek girmedim.. dedem ameliyattaydı zaten moralim bozuktu, sinirlendim ben de.. girmedim.. son ders yoklama fişini çaldım.. çıkışta hocalar başkana bişeyler söylüyolardı.. tüm sınıfı disipline vericez, bi bulalım yapanı bitti o falan diye.. sizce ne olur?? daha önce yapan var mı??

Siciline yazarlarsa ilerde sıkıntı yaratır,avatarındaki resme bakılırsa zaten sicilin pek parlak olur gibi de durmuyor. seni biber gazı yerken yada joplanırken görürüz tvde.

hayvanlarla insanlar arasındaki temel farktır düşünebilmek.arkadaş da düşünebilen azınlıktan ve başka biri de düşünme yetisene bile sahip olmadan kendince hüküm vermeye calışıyor.
    şu biber gazı yerken falan filan demişin ya.cok fena cevap vericektim de sonra yine banlicaklar.yazdım yazdım sildim lan.

arkadaşım korkma bi halt olmaz.kimse senin aldıgını görmediyse sakın söylemek gibi bi saflık yapma.öyle sorgu falan olcagını da sanmam.

@AurorAbeam

Aynen hocam bir sayfa mesaj yazdım.Sonra dedim ya ben bunu yazsam da bunu diyen insan of çok uzun deyip okumaz bile, ellerimi boşuna yordum Ctrl+A+ Delete...

Tamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: juniorbrs

şuan lise sonum lise 1 den beri toplamda 5 senede en az 100 200 fiş indirip değiştirmişizdir birşey olduğu yok

lise 1 ilk senemde arkadaşlarla karaladık fişi müdür yardımcısı geldi herkes yok yazılcak disipline gidiceksiniz vs. dedi herkes korktu kalktım ben yaptım hocam kovun dedim adam delikanlıymışsın bu seferlik uygulama yok dedi

Bak sana bir öneri sallarken rakamları azaltta daha inandırıcı olsun

• hiç bişey olmaz takma kafana benim yaptıklarımı listelersek olay değil yani...

sahte sağlık raporu
    sahte müdür kaşesi (sınıf defterine)
    sınıf defterinin üstünü ince jelatinle kaplayıp hocaların defteri dolduruyoz diye zannedip ders bitiminde jelatini cıkarıp kalan izlerden sadece yok olanların numaralaırını yazmadan aynıyazıları yazma
    okula kulağında sigara ile girme (o gün kapıda hocalar çevirme yapıyorlardı :D)

tabi bunların hepsinin üstünden yaklasık 4-5 sene geçti...

ey gidi günler eyyy lisenin kıymetini bilin en güzel ortam orda...

Orijinalden alıntı: incubus77

quote:

Orijinalden alıntı: juniorbrs

şuan lise sonum lise 1 den beri toplamda 5 senede en az 100 200 fiş indirip değiştirmişizdir birşey olduğu yok

Bak sana bir öneri sallarken rakamları azaltta daha inandırıcı olsun

öneri derken ? yanımdamıydın bu olaylar olurken ? gel okuluma istanbuldaysan okulda eski öğrencilere sor . hay Allah'ım ya gece gecede olmaz ki
    ok .

Eski kullanıcı adı : juniorbrs

• biz yapmıştık bişey olmuyo. sınıfı disipline veremez. senin yaptığın anlaşılmazsa sana bişey olmaz. o fiş başkanın sorumluluğundaydı bizim zamanımızda başkanın başı yanardı ama benim başıma gelseydi başkanken kabul etmezdim. Ben wc deyken çalmışlar derdim. Ben teslim ettiğimde içindeydi derdim müdür yardımcısını falan suçlardım. nasıl kanıtlıcaklar

• Defter üzerinde numaralarını sildikleri için arkadaşlarım 2şer gün uzaklaştırma aldılar

• quote:

Orijinalden alıntı: cureshot88

quote:

Orijinalden alıntı: STVxVTS

Üstteki arkadaşa.. :D

Ciddi söylüyorum geldiğimde müd yar. odasına defteri almaya die giderdim o da gel bakim sizin defter gelmedi dün nerde diyeBende nasıl gelmez hocam dün öğleden sonra yoktum ben getirmemişler demekki hemen bakarım şimdi der çıkardım sınıfa defterle inerdim tabi fiş mafişbiraz laf sayardı da hiç yakalanmadım

Vay be helal olsun, ben geri götürmeye cesaret edemezdim, dolaylı yoldan olsada, sadece birkere çaldık defteri, ondada götürüp yakmıştık,. Tabi ben değil, serseri tipli olan eski arkadaşlar.... Yanarken bi yandan içim gidiyodu, bir yandan da seviniyordum, bende geç kalmıştım çünki...

• quote:

okul daha 2 senelik.. ve biz ilk öğrencileriz.. 10. sınıf.. durum ciddi mi bilmiyorum.. geçen hafta yan sınıf çalmştı.. ve hiç bişey olmadı.. ama içimde bi korku var.. kendime de yakıştıramadım zaten..

Merak etme ben sana yakıştırdım. Çok doğru birşey yapmışsın.

quote:

Orijinalden alıntı: zenten-

quote:

quote:

quote:

quote:

@AurorAbeam

Öyleyse dağdaki teröristinde askere kurşun sıkma hakkı var? Nasıl bir zihniyet bu ya?

Offff aklı ermez çevreden duyduklarıyla yetinir yorumlara gel ya

Bi cümle eder tüm forumu toplardımda neyse bulaşmıyorum sen öyle bil deniz gezmişi

Bu tür yorumlardan nefret ediyorum. Açıklayın da yanlış bildiklerimiz neymiş öğrenelim. Belki gerçekten yanlıştırda doğru için minnettar olurum? Kestirip atmak basitliktir.

Dağdaki teroristle Deniz Gezmiş'i bir tutan zihniyet..
    Cahillik naparsın işte.
    Siz tek yönlü düşünerek,araştırmadan başkaları hakkında yorum yapmaya devam edin,önünüz açık..
    Şimdi düşünüyorum da Deniz bu tip insanların olduğunu ve hala bu tip insanların ülkeyi yönettiğini görseydi yine de idama gider miydi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.