Şimdi Ara

hiç yapmadığım bişeyi yaptm bugün.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lan madem herkes itiraf ediyo ben de anlatayım;
    arkadaş okula çakı getirmişti,sürekli sıraları kazıyordu(en yakın arkadaşım)ben işte gide gele bunun kafasına filan vuruyorum,bunun da canına tak etmiş herhalde tuttu elimi kesti çakıyla hoca da görünce bunun çakıyı aldı attı çantaya o arada da zil çalmıştı seninle gelince görüşeceğiz dedi arkadaşa.arkadaş tırstı hemen.hem çakı dayısınınmış dayısından dayak yiyecek diye hem hocadan korkuyordu.ben de büyülük bende kalsın dedim hocanın çantadan arakladım çakıyı verdim.hoca da bilerek çantayı sınıfta bırakmış çakıyı çalacak mı diye.derse geldiğinde baktı çantaya yeller esiyor,dedi arkadaşa atilla seni denemek için çantayı sınıfta bıraktım güvenimi sarstın cart curt butuk atmaya başlayınca bu yavşak;hocam deniz çaldı deyince hoca üstüme üstüme gelmeye başladı bağırıyor sen salak mısın,hem adam elini kessin hem adamı koru bilmem ne diye.ikinize de sözlüden 0 vereceğim dedi derse geçti sonra

Berxwedan Xwes
    Naif Direniş
    Doroteo Arango Arambula ''Pancho'' Villa

• quote:

Orijinalden alıntı: z for zambrotta

lan madem herkes itiraf ediyo ben de anlatayım;
    arkadaş okula çakı getirmişti,sürekli sıraları kazıyordu(en yakın arkadaşım)ben işte gide gele bunun kafasına filan vuruyorum,bunun da canına tak etmiş herhalde tuttu elimi kesti çakıyla hoca da görünce bunun çakıyı aldı attı çantaya o arada da zil çalmıştı seninle gelince görüşeceğiz dedi arkadaşa.arkadaş tırstı hemen.hem çakı dayısınınmış dayısından dayak yiyecek diye hem hocadan korkuyordu.ben de büyülük bende kalsın dedim hocanın çantadan arakladım çakıyı verdim.hoca da bilerek çantayı sınıfta bırakmış çakıyı çalacak mı diye.derse geldiğinde baktı çantaya yeller esiyor,dedi arkadaşa atilla seni denemek için çantayı sınıfta bıraktım güvenimi sarstın cart curt butuk atmaya başlayınca bu yavşak;hocam deniz çaldı deyince hoca üstüme üstüme gelmeye başladı bağırıyor sen salak mısın,hem adam elini kessin hem adamı koru bilmem ne diye.ikinize de sözlüden 0 vereceğim dedi derse geçti sonra

ahahah az daha çocugu okuldan attırıyodun

• quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

quote:

Orijinalden alıntı: little_demon

evet.. bugün hırsızlık yaptım.. okulda hocadan yaklaşık 7-8 saniye geç girmiştim, fakat dersten atarak yok yazdı beni.. daha sonra dersten çıktım.. aynı hocanın 2. dersine bu sefer bilerek girmedim.. dedem ameliyattaydı zaten moralim bozuktu, sinirlendim ben de.. girmedim.. son ders yoklama fişini çaldım.. çıkışta hocalar başkana bişeyler söylüyolardı.. tüm sınıfı disipline vericez, bi bulalım yapanı bitti o falan diye.. sizce ne olur?? daha önce yapan var mı??

Siciline yazarlarsa ilerde sıkıntı yaratır,avatarındaki resme bakılırsa zaten sicilin pek parlak olur gibi de durmuyor. seni biber gazı yerken yada joplanırken görürüz tvde.

quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

avatarımla ne ilgisi var ki kardeşim.. ben biji deniz diye sokaklara çıkmıyorum.. sevdiğim bir kişiliğin resmini koydum sadece profilime..
    @k a m i l : dediğin gibi olur sanırım..

O sevdiğin şahsiyet polise kurşun sıkmıştır. Geçiniz.

size ne desem az ban yemek istemiyorum yazık cidden çok yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

En azından zamanında bizim sınıf başkanının yaptığı gibi defteri müdür yardımcısına götürüp "hocam biz gaçıyoz" dememişsin.

Orijinalden alıntı: Erwin

En azından zamanında bizim sınıf başkanının yaptığı gibi defteri müdür yardımcısına götürüp "hocam biz gaçıyoz" dememişsin.

Ayrıca dostum, okula gider gitmez o fişi öğretmen masasının altına falan at. Sonra biriyle anlaş, fişi orda bulmuş gibi yapın. Ondan sonrası zaten oyunculuk yeteneğinize kalmış

• Hiiiiç bişi olmaz

Orijinalden alıntı: STVxVTS

quote:

Orijinalden alıntı: cureshot88

quote:

Orijinalden alıntı: STVxVTS

Üstteki arkadaşa.. :D

Ciddi söylüyorum geldiğimde müd yar. odasına defteri almaya die giderdim o da gel bakim sizin defter gelmedi dün nerde diyeBende nasıl gelmez hocam dün öğleden sonra yoktum ben getirmemişler demekki hemen bakarım şimdi der çıkardım sınıfa defterle inerdim tabi fiş mafişbiraz laf sayardı da hiç yakalanmadım

Vay be helal olsun, ben geri götürmeye cesaret edemezdim, dolaylı yoldan olsada, sadece birkere çaldık defteri, ondada götürüp yakmıştık,. Tabi ben değil, serseri tipli olan eski arkadaşlar.... Yanarken bi yandan içim gidiyodu, bir yandan da seviniyordum, bende geç kalmıştım çünki...

Ya anadolu lisesiydi ama küçük bi liseydi hocalar bizi tanırdı severlerdi lise 3 te devamsızlığımı sildikleri de oldu belki de biliyorlardı ne yaptığımı ama ses etmiyolardı bende ondan cesaret alıyodmyoksa çok yemezdi bende de

• quote:

.mRcan. : Emre Şahin mi??

Evet
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.