Bildirim
Hiç uyumadan en fazla kaç saat dayandınız?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç böyle bir deneyime kalkışmadım.Kalkışmış olsam da ilk boş kaldığım anda oturduğum yerde uyuyakalırdım.
unide son sınıf final zamanı 54 saat uyanık kaldım. son sınav bitti arkadasla taksime gittik. donuyoz. okuldan iki kizla tanıstık. okul civarinda bisiler yiyelim icelim falan yaptılar. o kadar yıl kimseyle takılmamısım. okul bitisi boyle kadere dedim. kabul etmedim gittim yattım.. bu da boyle bir anımdır.. -
30 saat falan.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Az daha dayanamadin (:
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
36 saat -
Saat diye değiştir
Tam emin değilim 32-35 arası bir şey.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
25-28 saat arasıdır herhalde
43 saat uyumamışlığım vardır.
39...
Sanırım askerde başıma geldi. Cezaevinde askerlik yapıyordum. Denetim olacak muhabbetine gündüz mahkumları götür getir nöbete git gel. Akşamları karakolu boya temizle tadilat yap vs. 2 buçuk gün uyumadık neredeyse. En son hastane de mahkumun kollarına girmiş vaziyette doktorun odasının müsait olmasını beklerken komutan bizi mahkumla beraber oturttu ve o anda görüntü gitmiş bende. Komutan seslenince önce kolları kontrol ettim mahkum hala elimde sonrasında aha dedim askerliğim uzayacak kesin allahtan komutan durumdan anladı öğleden sonra istirahat verdi. -
Normal de sabah 10da kalkarim en fazlasi ertesi gun oglen 12 idi sonra direk uyudum 26 saat filan iste
Bizi yıllardır uyutuyorlar kardeş ne uyanık kalması
122640 saattir hiç uyumadım. -
72
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
47
quote:
Orijinalden alıntı: onurmaurer
unide son sınıf final zamanı 54 saat uyanık kaldım. son sınav bitti arkadasla taksime gittik. donuyoz. okuldan iki kizla tanıstık. okul civarinda bisiler yiyelim icelim falan yaptılar. o kadar yıl kimseyle takılmamısım. okul bitisi boyle kadere dedim. kabul etmedim gittim yattım.. bu da boyle bir anımdır..
Sigara paketten çıktı yanayım mı abi dedi be dramsa dram hüzünse hüzün -
2012 den beri uyumuyorum
Benzer içerikler
- damardan kan gelmemesi
- paxera 40 mg kullananlar
- siyah kurtçuk
- birini özlediğinde o da seni özler mi
- neden kilo alamıyorum testi
- penis nakli
- discord açıldı mı
- sodyum iyon batarya
- izafiyet teorisi nedir
- exxen de neler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X