Şimdi Ara

Hiç umut yok dimi arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birşeyler çabalıyorum ama boşuna gibi.az önce yine umudum motivasyonun yıkıldı.disarsa yürüyorum güneşte yine golgemi gördüm ve golgeme uzun uzun baktım.uzun ince vücut ince boyun küçük kafa.2 aydır felan vücut çalışıyorum da umut yok herhalde.ki bide natürel çalışacak benim gibi biri için çok imkansız görünüyor.

Google a bakiyim diyorum belki benim gibi biri vardır ve değişmiştir diye hayır bulamıyorum.boyle bir örnek yok.

Mesela normal boyda olsam ama şişman olsam umud hiç bitmez çünkü o yağları eritecegimi bilirim.ama 194 boyunda ince vücut ince boyun küçük kafan olunca en az 20-30kg kas kütlesi ile normal bir görünüşe bakın normal diyorum anca ozaman normal insan görünümüne ulaşabilirim.ki onu doğal yollarla kazanmak bile imkansız.hadi bı şekilde kazandım diyelim kafaya ne olacak.kafada büyüyecek mı?

Artık pes etmek istiyorum.nedenboyle oldum neden ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nerde hata yapıyorsun kaç kilo aldın? Zira 5 kilo bile alsan baya değiştiğini hissedebiliyorsun.

• bu doktor kafa düzlüğü kafa büyütme estetiği yapıyor bir bak.
    DoktorTakvimi
    Prof. Dr. Ali Gürlek - Görüşleri incele ve randevu al
    https://www.doktortakvimi.com/ali-gurlek/plastik-rekonstruktif-ve-estetik-cerrahi/istanbul

• Perturbator kullanıcısına yanıt
    Hocam olay gelişmek değil ben guclendigimi hissedebiliyorum ama genetigimi gördükçe umudum yıkılıyor.

Hiç umut yok dimi arkadaşlar

Su soldaki arkadaşı düşün.sporla bu vücut nasıl adam edilir? Bide boy 194 olunca vücudundaki her detay öyle göze batıyor ki .

• Acaba benim gibi 1.63 boyunda 80 kilo olsan ne yaprdın
  • Vay be kafasının küçük olmasından yakınıyor. Ya benim.gibi bulgur kazanı gibi kocaman kafam olsaydı ne yapardın.

• Kardiyo yapar kilo verirdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç arkadaşım yok!
    2 yıl önce açıldı
    Hiç arkadaşım yok
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • halaycibasi kullanıcısına yanıt
    peki boyu ne yapcaz 1.63
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Büyük kafa her zaman iyidir 3 numaraya vur saçları efsane olacak

• Türkiye'deki kızların çoğu zaten o boyda.kizlar biyumdan dolayı sürekli şakayla karışık yanımda durma der.sen düşün

Ama ben erkeğim ve bu boyla kızların yanında ilk okul çocuğu gibi duruyorum yani sana anlatmaya çalıştığım beterin beteri var haline şükret ben şahsen kendim cüceliği takmıyorum zaten yaş geldi 25e en fazla 45 e kadar yaşayıp giderim yani fazla takma
  • Haklısınız hocam sende bende bu genetigimizi degistiremeyecez galiba

• 160 boyunda 90 kilo ve kilo vermesine engel bir hastalığa sahip bir adamı düşün kendini yerine koy belki düşüncen değişir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mobilephone456 kullanıcısına yanıt
    Hocam düşüncem niye degissin düşüncem değişince ben degisicemmi? Senin gibi benim gibi insanların degisemeyecegi gerçeğini bilirim konusurum.bizler genetiğin kurbanlariyiz

• Yaşla birlikte metabolizma yavaslar duzenli hayat vs. alırsın kilo, ben de 1.83 boyunda 55 kilo oldugumu hatirliyorum(20 li yaslarimin ortalarina kadar) simdi 73 kiloyum.

• D3monHunter kullanıcısına yanıt
    Ben umidimi yitirdim

• Malım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çurablraını çıkra -- 1 Mayıs 2019; 18:54:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum demek istiyorum ki hayatı kendine zindan etmemeye çalış. Belki haklısın düşüncelerimiz değişince biz değişmiyoruz ama boyunun kıymetini bil. Genetikten mağduruz evet ama senin boyunda olmayı isteyecek binlerden biri benim. Ha diyorsan ben bu durumu mümkün değil kaldıramıyorum. Natural yapmak zorunda değilsin bu sporu. Steroid yasal. Ve gerçekten ağırsa durum, psikolojik olarak sağlığının bozulmasından daha az etkiler sağlığını. Bilinçli bir kullanım ve doğru ilaçlarla istediğin görüntüye bünyeni fazla yormadan çok daha kısa sürede ulaşabilirsin. Kafa boyutu için önerebileceğim bir şey yok gibi ama eğer yağlanmaya çabalarsan yüzünde de bir miktar yağ birikecektir eğer şanslıysan yüzden yağlanan bir insansan kafanı ciddi oranda büyütecektir bu durum. Çaresi olmayan bir şey değil bu dostum. Kendine inan ve ne yapman gerektiğini düşün. Beni şu yaştan sonra uzatamazlar ama senin için böyle değil durum. Eğer hayatına devam etmeni engelleyen bir psikolojik durum içindeysen azimli ol ve bu yolda araştırmalara başla. Başaracağına inanıyorum...

• 195 boyundayım 110 kilodan biraz fazlayım kilo vermeye uğraşıyorum eski formuma girebilmek için 95-100 arası iyi oluyor. Şimdi sen çaresiz hissediyorsun olmuyor diyorsun ancak oluyor o, sadece daha fazla yemelisin kendine zarar verecek yiyeceklerden uzak durarak kaliteli beslenerek. Ayrıca vücut tipleri diye bir şey yoktur bildiğim kadarıyla, aldığın kalori yaktığın kaloriden fazlaysa kilo alırsın tersiyse kilo verirsin temel kural budur ancak bu kilo alma-verme kas kütlesi yapma işi yavaş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 1 Mayıs 2019; 19:13:56 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.