Şimdi Ara

Hiç trafikte kavga ettiniz mi? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
205
Cevap
11
Favori
21.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu konu bile ülkenin seviyesini gözler önüne seriyor.Nerdeyse herkesin arabasında sopa,cop,balta tarzı aletler zaten varmış,bunun yanında silah taşıyanlarında olduğunu gördüm.

    Bu kullanıcıların profillerine bakarsanız eğitimli insanlar olduklarıda görünüyor aslında.Bu insanlar bile bu durumdayken dışarıdaki normal vatandaş neler taşıyordur kim bilir.

    Sizlere tavsiyem her ne sebeple olursa olsun yolunuza devam edin,sinirinize yenilmeyin ve buradaki gibi insanlara denk gelebileceğinizi sakın unutmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen sinirle çok saçma hareketler yapabiliyoruz, sakin olmak lazım.

    Çok sinirlendiğim anlar olsa da bugüne kadar hiç kavga etmedim şükür.

    En son yaşadığım olay İstanbul basın express yolunda, orta şeritte hızım 90 civarı giderken Symbol'ün teki arkadan hızla gelip sağdan pat diye önüme atladı, frene basmasam tamponumu alıyordu. Uyarmak için arkasından sellektör yaptım.

    Yol boş denilemez, şeritler dolu halde trafikle birlikte akıyoruz. Sonra tekrar sağa geçti, yavaşladı bir baktım yanıma gelmiş bana el kol yapıyor, genç de bir çocuk. Elimle "devam et" manasına gelen bir işaret yaptım. Yine üzerime kırarak benim şeridime geçti ben yavaşlamasam yine çarpışacağız.

    Bu noktada benim şalterler attı, peşine düştüm. Yol vermemeye uğraşıyor, sonunda bir boşluğunu yakalayıp yanından geçtim, nasıl oluyormuş al bakalım diye ben de sertçe önüne kırdım.

    "GÜM" diye bir ses geldi. Benim sol arka çamurluk onun sağ ön tarafına denk gelmiş. (işte yazının başında bahsettiğim, sinirle yapılmış çok saçma hareket bu oluyor) 1700kg E segment, karşıda Symbol, hızımız da vardı şükür spin atmadı çocuk. Bin pişman oldum yaptığım harekete. Haklıyken haksız duruma düşmenin bir örneği. ileride sağa çekip durduk ikimiz de. Garip şekilde bundan sonrası iki taraf için de çok sakin geçti, sanırım çocuk da olayın şoku ve korkusuyla çıkışamadı.

    İlk cümlem "Değdi mi şimdi?" oldu. Bu durumlarda kurduğunuz ilk cümle de önemli. Küfür hakaret etsem belki o zaman kavga çıkacak.

    - abi naptın öyle ya?
    - asıl sen ne yapıyorsun, yavaşlamasam tamponu götürüyordun
    - abi ama oraya geçeceğim belli zaten, geçtikten sonra niye sellektör yapıyorsun?
    - nasıl belli daracık yere pat diye atladın, sinyal yaksan en azından anlar sana öncesinde boşluk açardım, insanın üzerine öyle direksiyon kırılır mı?

    Benim araçta siyah bir çizgi var sadece, baktım silince geçiyor. Symbol'ün sağ ön çamurlukta çizikler ve göçük, tamponda da hasar var. Son hatalı hareketi yapan ben olduğum ve yaşadığım pişmanlığın da etkisi ile hasarını karşılamayı teklif ettim. İletişim bilgilerimizi verip ayrıldık, kendi ustasında yaptırdım arabasını, helalleştik ve böyle kapandı gitti konu.

    Bana da ders oldu, ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim, hiçbir zaman hataya hata ile karşılık vermemek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 23 Ocak 2019; 17:48:58 >




  • Ben dominosun kuryesi bir motorcuyla kavga ettim her şeyide göze aldım elimden gelenide yaptım.Yaralayıcı alet silah taşıyan birisi değilim ama silahım yada bıçağım olsaydı yemin ederim delik deşik etmiştim onu trafik durup araya girmeseydi başıma iş alacaktım.

    Mevzuda şu bir an dalgınlığıma geldi aynama bakmadan sağ şeride geçiyorken son anda fark edip tekrar şeridime döndüm (sağ şeride 30 cm kadar geçmişsem geçmişimdir) bu eleman motoruyla yanıma geldi camım da yarıya açıktı tam "özür dilerim kardeşim son anda farkettim kusura bakma" diyecektim ki bu bağırdı "napıyosun lan a.. koduğumun çocuğu" bende gayet sakin bir tavırla "kenara çek" dedim sonra olan oldu.Allah biliyor kafasına vura vura öldürecektim onu başıma iş alacaktım ama ikimizde yatıp kalkalım araya giren hacı amcaya dua edelim..

    Özellikle istanbul trafiğinde insanın cidden sinirlerini aldırması gerekiyor yani sabret sakin ol görme ama bir yere kadar insanın her zaman piskolojiside bir olmuyor ki geliyor biri basıyor damara işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0M42 -- 23 Ocak 2019; 20:39:30 >




  • kavga içermiyor ama eşşek sudan gelene kadar dövülesi kırolar var.

  • kocatepe K kullanıcısına yanıt
    ne söylediniz hocam acaba?
  • Bu sefer ben dayak atmadık, yedik

    Yaş 15-16, yani arkadaşta ehliyet yok. D22 kasa Nissan Navara ile pazar günü Adana-Real çıkış kavşağında sol tarafa dönerken arkadaşım yanlamaya başlamıştı, aslında çok iyi gidiyordu ama direksiyonu elinden kaçırdı

    Kaçırdıktan sonra küçük bir hyundai modeline vurmuştuk sağ ön kapısından arabanın sağ ön kapısı neredeyse yok oldu. Kaza sonrası karısı indi arabadan şoför olarak (hamile) yanında da kocası... Arkadaş arabadan inip özür dilemeye başlarken ben olayın şokunda sadece arabanın içinde olayı izlemiştim.

    Arkadaşı dövmeyi bitirdikten sonra adam nasıl sinirlendiyse (ben hala arabanın içindeyim mal mal izliyorum nasıl dövdüğünü) benim kapıma gelip kapımı açmaya çalıştı tabi ben hemen kapıyı kitledim

    Arkadaş adam benle uğraşırken arabaya binip hızla oradan kaçmıştık

    Sonunda ise arkadaşın babası ile çarptığımız adam arkadaş oldu, bayağı bir olay atladım ama uzadı bayağı şimdiden.

    Saygılar




  • bugüne kadar gördüğüm kadarıyla
    dayak attan attığıyla, yiyen de yediğiyle kalıyo
    sonrasında hak aramak boşa kürek çekmek demek
    çözüm hiç bulaşmamak
    gerekiyosa evet haklısın diyip geçmek
    bir keresinde yolda 2 araç sürücüsü kavga ederken, sırf bi taraftakinin memleketlisi olduğunu anladığı için aracından inen ve diğer adama "öldüresiye" saldıran bir hayvanoğlu gördüm. o gün bugündür uzak kalmaya çalışırım hep
  • Üç defa araçtan indim. Kavga falan öyle olay çıkarıcı insan hiç değilim hiç sevmemde, ancak 3 defa üstüme geldiler, 3 defa araçtan indim. Üçünde de geri adım attılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sight -- 25 Ocak 2019; 14:41:42 >
  • Çok ettim. Çok dayak yedim, çok dövdüm. Güzel hatıralar bıraktıysam ne mutlu. Başkasının hakkını yiyenler önce adam olmayı öğrenecekler, sonra adam gibi araç sürecekler. "Nush ile uslanmayanın hakkı tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
  • YASNAKTP kullanıcısına yanıt
    Beni dubalara doğru sıkıştırıyorsun diyeceğime; babalarla sıkıştırıyosun dedim🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kocatepe K kullanıcısına yanıt
    Hahahaha ben böyle dil sürçmesi görmedim,sağ olun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: etusch

    kavga içermiyor ama eşşek sudan gelene kadar dövülesi kırolar var.

    Helal olsun araç kamerası sahibi arkadaşa,cennetlik insanmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Draken 24

    Bu mesaj silindi.
    yav adam domuz avına mı çıkıyor ne şevrotini

    ama plan kurup bir yerde sıkıştırmayı düşleyen psikopatlar yok değil memlekette... o yüzden en güzeli trafikte kimseye bulaşmamak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Draken 24

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    bu arada 10 senedir domuz avında yasakmış şevrotin adını çok küçükken dedemle av'a giderdik orada duymuştum aklımda kalmış
  • Tam antidepresana yeni başladığım dönemde araçtan indim ama diğer sürücü inmedi kapıları kilitleyip belindeki silahı gösterdi. Öyle silah göstermekle delikanlı olunmuyor çık dışarı dediysem de çıkmadı.
    Artık pamuk gibiyim(antidepresan sayesinde). Sıfır sinir....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

    bu arada 10 senedir domuz avında yasakmış şevrotin adını çok küçükken dedemle av'a giderdik orada duymuştum aklımda kalmış

    Alıntıları Göster
    yasaklanma sebebi domuz vuracağım diye atıyorlar 9 tane bilye etrafa dağılıyor ve av alanındaki başka canlılara insan gibi denk geliyor. avlananlar birkaç kişiyse kaza tehlikesi yaratıyor. domuz avı için tek kurşun yani slug kullanılır. slug mermi 100 metre, şevrotin yaklaşık 20 metreye kadar öldürücüdür. tabii bu metrelerin uzağında da öldürme şansı var. slug da o şekilde kaza tehlikesi yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draken 24 -- 18 Şubat 2020; 14:48:58 >




  • tahriğin boşuna. sana cevap verip ban ya da uyarı puanı yemeyeceğim. istediğini yaz hiç umurumda olmayacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

    tahriğin boşuna. sana cevap verip ban ya da uyarı puanı yemeyeceğim. istediğini yaz hiç umurumda olmayacak
    tahrik değil. avcı denen mahluklar acımadan masum hayvanları zevk uğruna katlediyorlar. Allah avcıları bildiği gibi yapsın.
  • Daha bugün başıma gelen olay. Kadının teki trafikte kasti olarak önüme kırdı, yanına gelip uyarmak istediğimde ise bütün trafiği tehlikeye atacak şekilde makas atmaya başladı. Önüne geçip yavaşlatmak istediğimde dikiz aynasından bizim okulun öğrenci stickerını gördüm (aynı okulda öğrenciymişiz yani.) Israrlı bi halde kazaya sebebiyet verecek şekilde makas atıp önüme geçmeye çalışmaya devam etti ki bu durum yaklaşık 7-8 km kadar (kampüse varana kadar) devam etti. Okulda ışıklarda yanına geldim ancak dönüp bakmaya bile tenezzül etmedi hanımefendi. Sorsan bizi haksız çıkaracak, arabadan insem uyarmak için maganda durumuna düşeceğim. Ne yapılıyor bu durumlarda bilemiyorum artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: etusch

    kavga içermiyor ama eşşek sudan gelene kadar dövülesi kırolar var.

    Antep plaka. Normal...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.