Şimdi Ara

Hiç trafikte kavga ettiniz mi? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
11
Favori
21.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daha yeni ehliyeti aldigimda belki 2 aylik falan , yas 18 , pederde navara var .kocaman araba onumu zor goruyorum , kullanmak gercekten sikintiydi.



    Neyse donel bi kavsakta kavsagin icindeyim sol tarafim trafik kilit sagdaki zorla gececem diye (normalde yol benimmis ) geldi onumu kapatti bende gecmeye calisirken onun sol arka far’a surttum .cok eski mpv tarzi almanya plakali bir aracti . Olayin sokuyla kavsagi bitirip kenara cektim daha durmadan on cama biri gelmis. “Seni gebertecegum , seni oldurecegum ,arabadan in bekliyrum.” Agzindan salyalar akan biyikli bi amca . Bizde arabada 5 kisiyiz . Ve kazanin oldugu yer cok islet biyer ve esnafin hepsi tanidik , araba tanidik. Sesler olunca hepsi disari cikmis . Ben olayin sokuyla , pedere ne dicez amk ,sictim arabayi vermez asla falan diye dusunurken 2 dk falan asagiya inemedim. Neyse indik araba baktim benim arabada daha cok is var . O amcanin arabada 50 tl lik masraf anca var . Esnaf abiler bu sana kufretti diye gebertecekler adami. Ben hala orada degilim peder uzaktan geliyo cunku , adamda inatci polis cagircamda polis cagircam , bekledik 2 saat polis gelmedi . Adam 25 tl verdik gonderdik. Sonuc olarak ne o adam dayak yedi , nede ben babam “olsun oglum cana gelecegine mala gelsin “ dedi . Canim babam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • esmerce kullanıcısına yanıt
    ben böyle bir insan değildim ancak istanbul trafiği beni arabanın içinde bir canavar yapıyor, bir kıvılcıma yapamayacağım şey kalmıyor, tabii hepimizi hayata bağlayan şeyler vardır, onları düşünüp kontrolü kaybetmiyorum ancak keşke adalet sistemimiz biraz gelişmiş ve caydırıcı olsa da herkesin birbirine saygı duymak zorunda olduğu en azından bir ortamda araç kullansak(tabii uzak bir şey bu ülke her gün biraz daha çamurlaşırken)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavganın eşiğine çok geldim.Araban aşağı çok indim ama karşı taraf inmedi.Daha 2 hafta önce yine arabadan inmiştim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xtreme4495

    Hatta sopayla yada birden fazla kişi filan da saldirabilirler atesli silah olmadıktan sonra problem yok burun yada daha kötüsü çeneyi bir yumrukta kırarım size de boks ogrenmenizi tavsiye ediyorum sparring de kendi burnunuzu korumak için kask kullanabilirsiniz

    dikkat ette birgün eşşek cennetini boylama istediğin kadar boks bilmemne bil artık devir kalleşlik devri adamda emanet varsa tek sıkışla nakavt olursun o yüzden eğer sevdiklerini biraz düşünüyorsan adam olmayı deneyeceksin.
  • Aractan inip bağırıp çağırdığım oldu ama kavga etmedim.Trafikte hersey pamuk ipliğine bağlı o kavga ettiginiz adam yol verse veya siz verseniz selamlaşıp yola devam ediyorsunuz.Ama ufak bi sürtüşme aynı kişiyle kanlı bıçaklı yapıyor insanı dikkat etmek lazım.Onceden kural hatası yapana tepki gösterirdim şimdi canı cehenneme diyip geçiyorum,hangisiyle uğraşacaksın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu tamamen bir gerçek trafikte ne kadar beygir gücü yüksek performanslı bir araç kullanırsanız birileriyle tartışma olasılığınız o kadar çok azalıyor.
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Ah keşke; kanunlar, eğitim, sevgi ve sabır...



    Şuan bir günlüğüne İzmir deyim, bence en saygılı sürücülere sahip büyük şehirlerden biri İzmir, yolunu adresini bilmesem de kendimi rahat hissediyorum trafikte, 1 defa biri kornaya bastı o da 06 plakalı beyaz bir 3008 :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    Angara bebesi o hocam, umarım gelecek nesil bir şeyler değiştirebilir(İyimser olmaktan başka şansınız yok gibi)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi birini döveceksiniz beyler bir gün manyağın biri çıkar sıkar b*k yoluna gidersiniz. Ne yüzünden yol verdin vermedin vs. Ortada doğru düzgün neden de yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam,

    2 senedir yurtdışındayım. Kavgayı bırak korna dahi çalmadım. Kırsalda yaşıyorum, bi daha şehre dönemem. Ülkeden bağımsız büyük şehirler aynı tas aynı hamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin'de yaşıyorum, burada kavganın " k " sını göremezsiniz, hele bir de yabancı olunca ve araba kullandığımı görünce saygı duyuyorlar.



    Durum böyle olunca Türkiye'de araba sürmek çok büyük cesaret gerektiriyor.Artık insanlar yol verme tartışması yüzünden adam öldürüyor, her Allah'ın günü otobanları, caddeleri yarış pistine çevirip insan eziyorlar.sm=bansign.gif]

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.98 boy 130 kilo bir dönemde boks çalıştım. Aynı anda 3 kişiyi alırım aşağı. Ama sataşan olmasına rağmen arabadan hiç inmedim. hiç kavga etmedim. Kavganın nerde biteceği belli olmaz. Adam silah çekse haplı çıksa asker polis savcı hakim çıksa vs vs uzar gider. Rus ruleti kumar gibi bişey. Uğraş dur sonra hiç gerek yok. 5 saniye sabret defolsun gitsin yoluna

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavgadan olabildiğince kaçarım. Çok merhametliyim. Ama gözüm kararınca ne yaptığımı bilmem.



    Elimde baltayla bir taksiciyi 10 km kovalamıştım. Kaçtı...

    Canıma kastedecek bir hata yapan kamyoncuyu 30 km evet yaklaşık 30 km kovaladım.... kaçtı....ama hayatım boyunca gözüm hiç bu kadar dönmemişti. Yakalayabilseydim ne yapardım Allah bilir.



    2 araba köyden dönerken, bayanlar, çocuklar benim araçtaydı. Kuzenler kardeşler diğer araçta. Birisi aptal bir sebepten (ben %100 haklıydım) peşime düştü. Ben kaçtım, o kovaladı. En son beni durmak zorunda kaldım. Ama bizim diğer araçla ara açıldığı için onlar gittiler. Ben yalnız kaldım. Arabadan 3 tane hanzo ellerinde sopalarla bana doğru koşmaya başladılar. Hiç yapmadığım bir şey yaptım. Belimdekine davrandım ve yere sıktım. Sonra onlarda kaçtılar. Bu sefer ben onları sapancadan körfeze kadar kovaladım. Ama bu hayatımda milat oldu.



    Geçen ay da gene benim haklı olduğum ama çokda önemli olmayan bir konuda birisiyle ağız dalaşına girdim. Araçlardan indik. O an o şokla yanlış bir kelime kullanarak o kadar komik bir şey söyledim ki, adam gülmeye başladı. Durumu anlayınca bende gülmeye başladım. 10 dakka güldük. Sonra tokalaşıp ayrıldık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar, mümkün mertebe beladan ve kavgadan uzak duran bir insanım. Şimdiye kadar trafikte tek tük laf dalaşına girdiğim oldu ama iki gün önce hayatımda ilk defa ciddi bir trafik kavgasına girdim. Sonrasında çok pişman oldum. Resmen oradaki herkese rezil olduk.



    Ankara Keçiörende makasçının birinin önüne geçtim gıcıklığına. Sonra bu beni taciz etmeye başladı. İyice bokunu çıkarttı. Bayağı devam ettirdi. Sinirden çıldırdım, in aşağı diye bağırdım. Bu salak yanında bir bayanla birlikte indi. Elemana göre bayağı kalıplıydım. Yanında bayanla gelince kavga etmeyeyim en iyisi dedim. Ama bu hala diklenince bunu itekleyip duvara yapıştırdım. Araya o kadın girdi. Onun arkasından yumruk savurdu. Sadece biri kafama geldi. Sonra bu kaçmaya başladı. Önce kadını aradan çıkardım. Sonra bunu yolun ortasında yakalayıp iki üç tane sağlam vurdum. Etraftan insanlar gelip ayırdı. Sopayı yemeyi içine yediremeyince plakani aldım, seni tarayacam dedi. Arabasına binip gitti.



    Sonra düşündüm. Bu herifte silah yada bıçak olsa ben ne bok yiyecektim. Evde eşim ve çocuğum bekliyordu. Elime ne geçti ? Hiç bir şey. Etraftakilere de rezil olduk. Utancımdan eşime de anlatamadım. Siz siz olun trafikte kavgaya inmeyin. Bu arada hala elim ve bileğim ağrıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aileme küfür edilmediği sürece bişey yapmam. asla kavga etmem. ama edilirse işler değişir... ya da benim elimde bir şey yokken önümdeki eleman kesici delici patlayıcı bir aletle bana yaklaşırsa arabaya atlar üzerine sürerim. meşru müdafaa..
  • Cahillik zamanlarımda çok kavga ettim...



    Tramvay vatmanına bile elimde copla saldırmaya indiğim oldu...



    Gerçekten büyük cahillik... Şimdi o hallerimi hatırlayınca bile utanıyorum... Sadece trafikte değil her alanda itidalli olmalıyız...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etmeyene helal olsun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umursamamayı, boşvermeyi ve basıp gitmeyi bilin. Bırakın karşınızdaki kendi kendine kudursun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Koltuğa her oturan kendini F1 pilotu sanıyor. Çoğu zaman arabanın içenden dışarı çıkmazlar, ben de çıkmam. Ama elinde levyeyle bana doğru geliyorsa bir adet mermiyi bacağına monte ederim. Kimseye zarar vermeyeceğim diye kendime zarar verdirmem.
  • Masallah hepiniz de erkekmissiniz. Coplar,sopalar,emanetler :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.