Şimdi Ara

Hiç takım elbise giymedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle yaşım 19. Okul dışında hiç takım elbise giymedim. Bu gün şirketin iftar yemeği vardı ve ciddi adamlar müşteriler falan gelicekti. Herkes takım elbiseli olucak. Bende gidicektim ama hiç takımım yok herşeyim spor, artık tak etti bir tane özel günler için takım elbise alıcam ama çok güzel olması lazım 200 - 250 ye kadar çıkıcam ayakkabıda dahil olması lazım. Siz nasıl önerirsiziniz hiç anlamam ama gri veya siyah düşünüyorum, birde gömlek ne renk olsun, genç işi arıyorum off hiç bir bilgim yok yardım etseniz =)
    Resimlerle gösterirseniz makbule geçer adres ile birlikte ^^. Bir kere alim tam olsun

• kaliteli istiyosan 250yi fala unut bir kere ... kalite diyorsa en az sarar veya damat tween olmalı dahada kaliteli istiyorsan beymen vakko pierre cardin falan almalısın(dahasıda var hugo boss prada rc falan ama onları hiç saymıyorum) onlarıda 250ye pek bulamazsın ama bi ihtimal outletlere gidip bak bulursun belki genç işi istersende şöyle olabilir normal italyan kesim(hafif dar ve şık) bi pantalon üstüne mavi tonlarında bir gömlek ve parlak düğmeli bir siyah blazer kravata falan gerek yok ayakkabı olarakda normal deri klasik ayakkabı daha da spor istersen söyle ama iş yemeğine gidiyorsun mezuniyete değil.
  • sen şimdi hiç kundurada giymemişsindir
  • okul hariç giymedim kundurada ^^
    alicho fiyat söyleyebilirmisin 250 olmaz dedinde max ne kadardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicho

kaliteli istiyosan 250yi fala unut bir kere ... kalite diyorsa en az sarar veya damat tween olmalı dahada kaliteli istiyorsan beymen vakko pierre cardin falan almalısın(dahasıda var hugo boss prada rc falan ama onları hiç saymıyorum) onlarıda 250ye pek bulamazsın ama bi ihtimal outletlere gidip bak bulursun belki genç işi istersende şöyle olabilir normal italyan kesim(hafif dar ve şık) bi pantalon üstüne mavi tonlarında bir gömlek ve parlak düğmeli bir siyah blazer kravata falan gerek yok ayakkabı olarakda normal deri klasik ayakkabı daha da spor istersen söyle ama iş yemeğine gidiyorsun mezuniyete değil.

Alicho dostum bende düğüne gidicemde onun için kravatsız bir model arıyorum. Nerde bulabilirim acaba ? Benimde ayakkabı ve kravat hariç limit 150 - 200 gibi. Kaliteli olması çokta önemli değil. Şık dursun yeter. Sen bu işlerden anlıyosun galiba. Nerelerden bol model ve uygun fiyat bulabilirim acaba ?

Teşekkürler.

• Kaliteli bir çeketi 250 tl ye alamazsın hocam
  • Aslında tam sezonu kıyafet vs takım alacaksanız.

Mağazaları gezin derim burda size fiyat çıkmaz..

Gidin gezin bakın deneyin..

Ha sizde benim gibi gezme onu giy bunu çıkar sevmiyorsanız bir alışveriş merkezine gideceksiniz alacaksınız hepsini oradan:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayakkabı ve Çorap
    8 yıl önce açıldı
    Takım Elbise almam gerek
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen toplama al bence..Blazer ceketi çek altına pantolon bulursun kravat vardır..Gömlek de bütçeye kalma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrcan

Kaliteli bir çeketi 250 tl ye alamazsın hocam

Kumaşını götürüp özel dikim yaptırırsan 1000 Tl ye anca çıkarsın
    Ama inanılmaz kalite oluyor gerçekten temiz giyersen sürekli giyersin hiç birşey olmuyor.
  • okulda tercihlerim olarak,

daniel hechter
    imza
    sarar

öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.F.S.A.N.E -- 5 Eylül 2009; 19:50:29 >
  • Bence siyah bir takım ve içine spor yaka beyaz bir gömlek. Kravatsız giyersen çok şık durur ama kro gibi göğüsünü göstermeyecek şekilde açıcaksın düğmeleri
  • 250 lira bir takım elbiseye vermek,
    Hele hele özel şirketlerin böyle giyinenlere sadece "hmm iyi bir çalışan" gözüyle baktığı için böyle birşeyi almak çok koyuyor bana.
    Öğretmenlik stajım için 100 milyona almıştım bikere hala içime oturuyor. Takım da öyle duruyor şimdi
  • Sezon indirim günleri oluyor... Ben hep o z amanlar yarı fiyatına alıyorum takımları... Biraz mağaza gezsen iyi olur. yoksa 250 etiket fiyatıyla kaliteli takım almak zor... Kiğili nin takımlarına da bakabilirsin sanırım onlar indirime gitmişti
  • Yaklaşık 1 ay önce pierre yeni sezon aldım.Sıkı bir pazarlık sonucu 550 lira verdim.(etiket fiyatı 700'dü)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayın

Yaklaşık 1 ay önce pierre yeni sezon aldım.Sıkı bir pazarlık sonucu 550 lira verdim.(etiket fiyatı 700'dü)

Çok ucuza almış gibi hava mı atıyorsun anlamadım ki.

Arkadaş büyük bir firmanın yöneticisi filan değil.Siz marka marka yazmışsınız.Git dolaş mağazaları alırsın 200 liraya bir takım.
  • Her erkegin dolabında bir adet takım elbise olması lazım en az..
  • @NuTeRX

Ne kadar indirim olursa o kadar paramız cebimizde kalıyor.

Hatemoğlu falanda iyidir 250 civarında bulabilirsin sanırım.
  • max fiyat yok giyimde örnek verirsem pradanın tek gömleği 300euro
    neyse...
    mrcopper ve high laz ne desem boş gidin gezin mağazaları özellikle outletlere bakın orada ucuza kapatma şansınız var düğünden düğüne giyilecekse müthiş bir şey almaya gerek yok sarar kiğılı falan gibi iyi kalitede mallar idare eder ama sık sık kullanılacaksa kaliteli birşey alınmalı bence çünkü ne kadar kulanırsak o kadar bozulurlar ...
    mağaza önerilerimse sarar damat kiğılı gibi mağazalarda bol çeşit bulabilirsiniz hafiften daha kaliteli isterseniz zara beymen vakko pierre cardin gibi yerler güzeldir en iyisini isterseniz önerim hugo bosstur prada armani kadar hayvani değildir fiyatları ama en az 750eurolardan başlar bence ortalama bir takımı 500tlye kapatırsınız... önerim kravatsız takılmanız ve yakaları düğmesiz cepsiz ve dar kesim olan gömleklere bakmanızdır ha ceketde blazer olursa iyi olur(düğmeler parlak ve max 2-3 düğmeli ceketlerdir blazerlar genelde mavimsi olurlar ama siyahda bulunur...) nese nacizane fikirlerim bunlar fiyatlar tamamen kafama göredir belki daha ucuza bulursunuz...

• Yorumlar için sağolun, internette bakındım genç işi takım falan yok bulamıyorum gezmek lazım demek.
  • Suit up!

Babam almıştı 300e filan 500ten düşmüş,boynerden almıştı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.