Crispinoda geçen haftalarda indirim vardı 120-150lere düşmüştü bir bak derim
Hocam markalar takılma derim.Biz alıcağımız zaman mağazalara da gittik.Modellere baktım öyle pek bir ahım-şahım olmayan modellere bile bayağı fiyat biçiyorlar, (marka adı var yeter bence :)).Örneğin Sara 'ın yan markası C.C.S Sarar var, Mağazadaki modellere bakın, içindekiler olsun modeli olsun tamamiyle aynı.Ama fiyata bakarsan yarı yarıya belki de fazla fark var (Malzemeside aynı diyorum !!!).
Ama bana sorarsan, Takım Elbise satan mağazlara git bi bak, gayet şık modeller bulabilirsin .Tabii Çok kalitesizleri de var dolaşıkcasın öyle bulucaksın.Biz dediğim gibi bir mağazadan aldık.Gömlek siyah ve kol düğmesi, kravatı filan da vardı içinde, bunun yanısıra altına çok uyumlu ve kaliteli bir ayakkabı.Yaklaşık 350' kadar tutmuştur (geçmiş de olabilir tam hatırlamıyorum).Ve 5-6 kere giyildi, gayet de sağlam .Markalara takılıp da çok fazla para bayılmana gerek yok.Ha yılda bir kullanıcam basıcam 1000 lirayı dersen o başka
250 ye alırsın ya abartmayın o kadarda. Sarardan almıştım ben 250 ye 2 sene önce
Allah beni takım elbise giymek zorunda bırakmasın..
quote:
Orijinalden alıntı: aly2400
valla bende hiç kot pantolon falan giymedim paso eşofman rahatıma düşkünüm
aynen çok mecbur kalmadıkça sürekli eşofman
quote:
Orijinalden alıntı: _R3sp3cT_!LL3g4L_
Allah beni takım elbise giymek zorunda bırakmasın..
amen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme