Şimdi Ara

HİÇ SU İÇMEMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar genelde su içmem 3 aydır filan da 1 damla bile su içmedim ihtiyaç da duymuyorum bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

• Su yerine meyve suyu,çay vs. gibi şeyleri içiyorsundur yani sıvı gıdalar alıyorsundur.Yoksa bu mesajı yazamazdın bizlere herhalde.
  • tabiki çayı çok içiyorum ama saf suyu içmiyorum
  • Suyun yerini hiçbirşey tutmaz tabi. Çayın fazlası da zararlı olabilir.Neden içmiyorsun peki?
  • Su insanı güzelleştirir yaaaaaaaaaa

Su gibisi var mı beee günde ne kadar içtiğimi ben bilmiyorum
  • Al şok, happy, migros, kip, cart, curttan 1,5 litrelik sulardan 30 küsur Ykr'a. Bittiği zaman doldur doldur iç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 10 Kasım 2007; 15:43:54 >
  • su mu içmiyorsun :), dostum gğüzel suyun yerini hiç bişey tutmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeterince su içmezsen vucudun ısı dengesi bozulur yakında üşümeye başlarsın, tansiyon sorunu çıkabilir . benimde içesim gelmiyor ama zorlayarak içiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasbar

quote:

Orjinalden alıntı: Magnolia..

Suyun yerini hiçbirşey tutmaz tabi. Çayın fazlası da zararlı olabilir.Neden içmiyorsun peki?

canım su içmek istemiyor ben de pek zorlamıyorum kendimi

Suyun insan sağlığı için önemini bilmeyen yoktur herhalde.Hücrelerin tüm biyokimyasal reaksiyonları su sayesinde olur.İçmeye çalış çünkü bu kadar önemli bir konuyu canım istemiyor diye geçiştirmek olmaz.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hasbar

quote:

Suyun yerini hiçbirşey tutmaz tabi. Çayın fazlası da zararlı olabilir.Neden içmiyorsun peki?

canım su içmek istemiyor ben de pek zorlamıyorum kendimi

Suyun insan sağlığı için önemini bilmeyen yoktur herhalde.Hücrelerin tüm biyokimyasal reaksiyonları su sayesinde olur.İçmeye çalış çünkü bu kadar önemli bir konuyu canım istemiyor diye geçiştirmek olmaz.

evet katılıyorum su hayatimiz için cok önemli canın cekmese bile içmeye çalış

• Böbrek taşından kalp-damar hastalığına kadar yolu var,enaz 1,5 lt günde iç.
  • Susama duygusunu beklemeden su içmelisin. Suyu sevmiyorsan yemeklerden önce ve sonra birer bardak içsen günde en az 1200ml. su içmiş olur, asgari ihtiyacını karşılarsın. Su eksikliği vücut direncini düşürür ve fiziksel olarak seni etkiler. Yorgun ve halsiz hissedersin. Bunlar basit olan etkileri...
  • Ben 6 yıldır günde 1 2 bardak (bazen onu bile içmeden) yaşıyorum. Şimdiye kadar hastalanmadım. Hiçbir zaman susamıyorum çok değişik bir durum. Sadece yemeklerden aldığım suyla yaşıyorum ki sulu yemeği de fazla sevmem ve tüketmem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.