Şimdi Ara

Hiç Sınıf Başkanı Olmadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep içimde bir ukte olarak kalmıştır. Şu anda lise 3'e gidiyorum. Bugün rehberlik dersinde sınıf başkanını seçtik. O zaman kafama dank etti daha doğrusu aklıma geldi. Ben hiç sınıf başkanı ya da yardımcısı olmadım. İlk okulda sınıf 45-50 kişiydi. Her sınıfta şöyle tipler vardır, bilirsiniz: Hani popüler derler ya, diğer sınıflardan arkadaşları olan, ağzı laf yapan vs.
    Hep onlar başkan oldu. Hiç unutmam bir keresinde 4 ya da 5. sınıftım sanırım. Kendi kendimi gaza getirdim ve sınıf başkanlığına aday oldum. En yakın arkadaşım karşı çıktı, hayır yapma kazanamazsın vs. dedi. Beni kıskanıyor zannettim. Tahtaya çıktık, arkamızı döndük ve oylar verildi. Hatırlamıyorum ama ezici bir şekilde kaybetmiştim. Toplasan 10 oy bile alamamıştım sanırım. O oyları verende yakın arkadaşlarımdı. Evet bu kadardım. Şimdi lisedeyim, sınıfta yine popüler olan çocuklardan değilim. Hiç bir zamanda olamam. Bu böyle gelmiş böyle gider. Üniversitede de farklı olacağımı sanmıyorum. Ben hep ikinci plandaki kişiydim. Sınıfta herkes beni bilirdi ama o popüler çocuklar gibi değildim onların gözünde. Şimdi de öyleyim. Sınıfımızda biraz daha baskın olan bir kız grubu var. Arkadaşlarım onlarla rahat rahat konuşuyor ama ben konuşamıyorum. Yanlış anlamayın asosyal falan değilim. Kendimi rahatça ifade ederim, insanlarla iletişimim iyidir ama konuştukları şeyler bana boş geliyor. Saçma saçma muhabbetler ediyorlar. Boş konuşacağıma az konuşmayı tercih ediyorum.
    Bunları neden yazdım bilmiyorum, sadece içimi dökmek istedim sanırım.

• Bende hiç bir zaman sınıfın popüleri olamadım ancak başkanlık konusunda sorun olmaz. Mesela arkadaşlar ısrar ediyordu bu sene ancak olmak istemedim. O kadar takma kafana bütün hocalar olay olursa senden biliyor yok yoklamasıymış, çöpüymüş falan. İyi bir şey değil yani hiç yoktan neden sınıfın sorumluluğunu üstüne alacaksın ki?
  • Seneye herkes sinav derdinde olur sen de yurur gidersin onunu alamazlar sabirla bekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş ben oldum zamanında. 20 tane malın sorumluluğunu aldım meslek lisesinde hiç tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: first of the gang to die

kardeş ben oldum zamanında. 20 tane malın sorumluluğunu aldım meslek lisesinde hiç tavsiye etmem.

• Ben 1 kere oldum. Tam godoman sınıf başkanıydım. Yetkilerimi zaman zaman kötü kullandığım da oldu. Mesela nöbet sıram gelince atlattırıp başkasını kendi yerime nöbete yolluyordum vs
  • Niye bu kadar taktınız lise 3 de yardımcıydım en yakın kız arkadaşımda başkandı lise 4 de yine aynıydı 2. Dönem ben başkanlık yapmıştım hiç artısını göremedim bazen müdür yardımcısının yanına gidiyodum o kadar bide yoklama alırken seni yok yazdım espirisinde işe yarıyordu, kimse başkansın diye seni dinlemez tenefüs geldiğinde sen yine o eski sen olursun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen iste yeter ki seni popüler değil ünlü bile yaparız da o da boş her şey boş nabarsın
  • takmak değil hocam hani hep yapmak istediğin bir şey vardır ama yapamazsın ya.
    sınıf başkanlığının illet bir şey olduğunu biliyorum. herkesten sen sorumlu olursun.
    ama ne bileyim işte içimi dökmek istedim sadece.
  • sadece 6.sınıfta başkan oldum çok konuşan kezbanın birine yapıştırdım diye beni başkanlıktan attı bide üstüne dayak yedim şimdi lise 1 e gidiyorum

• Gerek de yok
  • Aynı benim kafadansın

• Ben lise sonda darbeyle başkan olmuştum

• 1. sınıfta 2. dönem yeni okula geçmiştim nası oldu hatırlamıyorum ama bi şekilde başkan yardımcısı oldum ondan sonraki seçimlerde başkan olarak görevimi yaklaşık 4 yıl devam ettirdim 5. yılda yeter diyerekten ben katılmadım lisede de başkanlığa aday olmak isteyen bi kişi bile olmadı listeden seçildi başkan :P
  • en son ilkokul 2 de oldu idim. fakat sınıfı örgütlemek ve görevlerimi ihlal etmemden dolayı yarım dönemde sürdüler beni
  • lisede kol toplantılarında hocalarla ne dalga geçiyordum vaatler veriyordum yok ısıtmalı kapalı havuz, badminton sahası felan

• olma daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.