Şimdi Ara

Hiç sevgilim olmadı ? Tiplemi alakalı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 19 yaşındayım hiç sevgilim olmadı.Tipimi iyi olarak görüyorum.Ama bakıyorumda hiç hoşlanan kız filan olmadı benden bu yaşıma kadar.Psikoloğa sorunca neden hiç sevgilim olmadı diye daha önce bir kız ortamında bulunmadın,öncesinde başka sıkıntıların vardı filan hep aynı şeyleri söylüyor.Bana saçma geliyor bu devirde kız hoşlanınca bile arkadaşı vasıtası ile söyletiyor teklif ediyor.Beni takan kız olmadı bu yaşıma kadar.Ailem yakışıklı der ama artık inanmıyorum hatta çirkin olduğumu düşünmeye başladım.Bir kızla flort anlamında sohbet kurmaya başlasam uzak tutar kendini.Bu arada maddi durumda iyi param var ama yinede olmuyor.Mesela bi arkadaş oluyor veya başkası kız onunla tanışıyor muhabbet kurmaya çalışıyor ama beni takan olmadı.Şöyle diyeyim.Kendimi kimse tarafında umursanmayan olarak hissediyorum.Bence çirkinim ondan.Sizce yanlışmı düşünüyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen hiç teklif etmeyi denedin mi? Özgüvenle alakalı biraz da her kız teklif etmez, hatta çoğu ilk adımı erkekten bekler, o yüzden sen aktif ol birilerinin sana ilan-ı aşk yapmasını bekleme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blais

Sen hiç teklif etmeyi denedin mi? Özgüvenle alakalı biraz da her kız teklif etmez, hatta çoğu ilk adımı erkekten bekler, o yüzden sen aktif ol birilerinin sana ilan-ı aşk yapmasını bekleme.

Hiç denemedim.Aslında neden etmediğimi düşünüyorumda.Genelde kızlarda ego yuksek edersem oda egosundan reteder diye algılıyorum galiba.

• İçin yanar yanar bilirim.1 kizla birseyler yaşasan cok matah bir ilay olmadigini anlayacaksin ama iste o yuzden ilk basta guzel olmayanla denemen gerek tecrube edinmeden duzelmez.Hop bir kiz cikacak butun hayatin degisecek bir durum yok.Bazi insanlar bu konuda rahat ama senin yada bizim gibilerin tecrube kazanarak ogrenebilir boyle şeyleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tipin ss i var mı?

• Tipten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSky

tipin ss i var mı?

pm den atayım istiyorsan ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç sevgilim olmadı
    2 yıl önce açıldı
    Hiç Sevgilim Olmadı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Tipten.

psikoloğa sorunca tiple alakalı filan değil diyor.Hep aynı şeyleri tekrarlıyor.Sizce neden ?

• Moralini bozmamak için.
  • Senin sevgilin olmaması ve sana kimsenin sana aşık olmaması farklı olaylar tamamen

• forward 1905 kullanıcısına yanıt
    Bence ağzın laf yapmıyordur ağzı laf yapan ve yüzsüz olupta bulamayan görmedim.Diğer taraftan gerçekten herkesçe kabul görmüş yakışıklılığın yok.Yani sonuc olarak normal bi tipin var ve demekki hareketlerin davranışların ilgi çekmiyor diğer insanların arasında görünmez gibisin.Benim bakışım bu.
  • Tek sebebi pasif olman bence. Çok yakışıklıda olsan saldırmadıkça kovalamadıkça sen açılmadıkça olmaz o işler, olsada çok nadir olur. Sen sevgilin olması için birşeyler yapmalısın yoksa zor olur. Birisinden hoşlanıyorsan belli etmelisin hoşlandığını ilgini alakanı. Fazla kafana takma tipini ben tipten olduğunu düşünmüyorum. Her tencerenin bir kapağı var bu dünyada sen yeterki açıl rahat ol gerisi gelir.
  • yada karşına hep yanlış kadınlar gelmiş olabilir. Teklif edersin 50 kez reddedilirsin belli olmaz. Akışına bırakmanı öneririm. Zaten eğer bir kız sana sıcak bakıyorsa konuşmalarınız vs. başlar. Kaçan kovalanır olayı eskide kaldı herkesin aklı fikri var artık kaçmak nedir ? En önemlisi bana göre bir aracı ile istediğin kişiyle tanışabilmen. Arkadaş çevresi vs. bir şekilde tanışmış olman lazım olaya direk giremezsin çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forward 1905

quote:

Orijinalden alıntı: SSky

tipin ss i var mı?

pm den atayım istiyorsan ?

Olur

• Kirilmam darilmam diyorsan pmden gonder fotonu. Dusuncem neyse soylerim

• O ilk kız var ya kardeşim, hayatına girecek ilk kız. Aman ona dikkat et, fazla bağlanma ve deli gibi sevme.

• Büyük ihtimalle pasifsin kızlar egoisttir kendileri açılmaz erkeğin açılmasını beklerler

• dostum tip inanki çok az bir etken. Üniversitede lan bu tipteki çocuk nasıl oluyorda bu taş gibi kızla konuşuyor ortam yapıyor diyorsun.
  • Belli bir alanda güclü olman lazım , para olabilir,tip olabilir,vucut yapın olabilir,zekan olabilir, bunlardan birisinde güclü olman lazım, bide entellektüel ol biraz farklı bir ortama girince seninde fikir belirticek kadar bilgi birikimine sahip olman lazım yoksa mal mal bakarsın bir ortamda, bide cok takma düzelir herşey
  • Fotonu bana atabilirsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.