Şimdi Ara

Hiç Okul Müdüründen Dayak Yediniz mi ?? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaşlar hiç dayak yediniz mi yediyseniz nedeni neydi ?

Ben yemiştim bir kere derse geç gelmiştik öğretmen topladı bütün erkekleri müdürün odasına müdür de bi daldı hepimize

• Alla alla hiç öyle müdür rastgelmedi bana..keşke gelse

O bana ben ona
  • Tuvalette Sigara İçerken Yakalamıştı Bir Daha İç Tokatlıcam Demişti Zaten Lise Ortamı İçtim bende Yine Yakaladı Odasına Götürdü Orda TOkat attıydı
  • Bizde ortaokulda vatandaşlık dersine giriyordu konuyu anlatamadık 8-9 kişi tahtaya çekildik
  • okulda bir arkadaşı kovalarken sınıf kapısına tekme attım kapının arkasında müdür varmış kapıyı müdürün suratına yapıştırdım allahtan müdür babamın arkadaşıydı sadece dayakla kurtuldum
  • biz müdürn arabasını çizmiştik salağın biri de kendi adını yazmıs arabaya sonraki gun müdür sabah arkıyı çaırdı oda bızi de sölemiş.....2. derste odasına çaırdı 7 kişiydik...gittk elini kolonyalıodu sonra bi daldı ssıra sıra 5. derse kadr....dinlendi dinlendi dowdü ...telefon calıodu acıodu konusuodu biz ahan yırttık dıoduk sonra bidaha kolonyalıodu gene dalıodu.....sonra bidaha arabasınn oldgu sokaktan geçemedik
  • ortaokulda mudur devamli odasina cagirip okulun eksiklerini babama iletmemi soylerdi. Yani birak dayagi benle konusurken sesini bile yukseltmemistir

lisede mudurle en fazla 5 6 kere konusmusumdur. 2 3 kere gunaydin demistir geriye kalan konusmalarda da sacini kes demistir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kolaysa dövsün. Ne hakkı var. Şikayette bulunup sürülmesine kadar götürebilirsiniz. Biraz gözünüzü açın yeter!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hekim18

Kolaysa dövsün. Ne hakkı var. Şikayette bulunup sürülmesine kadar götürebilirsiniz. Biraz gözünüzü açın yeter!

Doğru sölüyosun ama zamanında yedik baya dayak
  • yaklaşık 7-8 sene önce orta sona gidiordum.... müdürle iyi bi kapışmıştık. o bana laf sokuyo ben ona... ben o zaman da biraz iriydim. müdür bir gün çağırdı yine oğlum bu böyle gitmez dedi. Odayı kilitleyim birbirimize girelim dedi. Ben de hemen tamam hocam demiştim... sonra durdu durdu şuna bak dünden razı dedi... sonra gülüp geçmişti...

not: okul vakıf okulu idi.
  • cookk bızımkı termınator gıbı her sabah okullun basına dıkılıyor ya saclardan ya sakallardan rahat hergun 10-15 kısı yıyor sopayı(tokat atsa gene iyi hızını alamayınca yumrukluyor)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugr.7

biz müdürn arabasını çizmiştik salağın biri de kendi adını yazmıs arabaya sonraki gun müdür sabah arkıyı çaırdı oda bızi de sölemiş.....2. derste odasına çaırdı 7 kişiydik...gittk elini kolonyalıodu sonra bi daldı ssıra sıra 5. derse kadr....dinlendi dinlendi dowdü ...telefon calıodu acıodu konusuodu biz ahan yırttık dıoduk sonra bidaha kolonyalıodu gene dalıodu.....sonra bidaha arabasınn oldgu sokaktan geçemedik

• Ortaokulda okuldan kaçtığım için ve kavga ettiğim için müdürden dayak yemiştim
  • Çok azar işittik belli arkadaş grubumuz vardır da
    Ama hiç dayak yemedik .
  • müdür katkı payı istemisti ders bostu wermiyorum gecen sene verdim demistim.devlet okulunda dönem bası 90 kaıt istiyorlar.
    Bende vermiyorum dedim o haftada müfettisler gelicekti bu beni bir güsel dövdü orada hic karsı gelmedim sonra tayfa sağoslun sahidiz dediler bunun kulağına gitmis cağırdı odasına kutluhancım bende sinirliydim falan dedi yaptığım yanlıstan daolayı özür dilerim demisti.
    Bende müfettislerie söleyeceğimi duyunca tutustun demi g....t demistim
    birşey yapmamıstı.
    2. olay
    Kızlar söylemis küfürlü konusuyoruz diye sınıfta.etorik seyler anlatıyorlar fln demisler.kendileri diyor eva filmlerini anlatın die bizde anlatıoduk.
    dizdi odasına 9 kisiyiz.
    en son ben warm herkeze tokat geldi bana yumruk attı bende ona vurmustum sonra müdür yardımcıarıda bana girdi arkadaslarda onlara girdi.1 er gün uzaklastırma aldık
    neyse sene sonunda cüzi bir miktar ile sicilimizden sildirttmistik

• Lise 2de Okul müdüründen bir kere güzel bir tokat yemiştim hiç unutmam küçüktük tabi o zaman kafamız çalışmıyor gittim müdürün arabasını çizmiştim
  • müdür den değil ama yardımcısından yemiştim kadındı cadolozun biriydi
    biz sınıf basmıştık yanı o sınıftakı herkesı dovmustuk müdür yardımcısıda bizim butun sınıfı dovmüstü
  • Yok yemedim valla
  • Ben değilde bi sefer bana hafif tokat vurmuştu.. ama tabi benim işitme cihazlarım var falan duyamıyorum öyle böyle diyince zaten hoca yanlış yapmıştı.. çünkü mont giymekle kabahat varsa göreyim.. neyse bir tane daha var ondada benimle alakalı değil sıradan bir öğrenci idi..(hemide kısa boylu müdüryardımcısı dövmüştü)

çocuk tuvallette sigara içmiş oda yakalamış onu ona dediki ne yapıyorsun oğlum sen?
    çaktı tokadı sonrada ama düşünün kızanın boyu zaten 185 in üzerinde..
    hiç bişe diyemedi hocaya yapıştırdı tokadı gitti.

gecenlerdede rezil olduğumuz olayda bir osmanlı tokat meselesi vardı yazmayacam onu bilenler bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 10 Ağustos 2008; 14:25:51 >
  • Çok
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.