Şimdi Ara

Hiç konuşmadığım kızlarla tanışmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar abiler öncelikle ciddi cevaplar bekliyorum lütfen.

Okulda bi kaç tane güzel ve popüler kız var ve bunlar grup.Yine yakışıklı ve popüler erkek grubuyla gezip takılıyorlar.Bende asosyalliğimden, çok çok düşük olan özgüvenimden ve ağzımın hiç ama hiç laf yapmamasından şikayetçi biriyim.Neyse kızlar sene başı benle tanışmak istemişler.1 hafta önce falan haberim oluyor.Belki onlara cool falan bile geliyor olabilirim yürüyüşüm falan ezikçe değil.Ezik değilim böyle gelip dalga geçemez kimse ama kızlarla konuşma daha doğrusu insanlarla konuşma konusunda çok ciddi sıkıntılarım var.Çok sert duruyormuşum.Çok soğukmuşum öyle demişler.Kızlarla aynı sınıfta değilim ama seçmelide aynı sınıftayız.Aralarından bi kaçı eskiden kesiyordu şuan kesmiyorlar tabi.Bende tipime falan hiç güvenmiyorum tipimi kötü buluyorum ama giyimime falan güveniyorum.Bakımımı hep yaparım dişimi kulağımı saçımı vs pis gören hiç olmamıştır bu zamana kadar.Ama gel gör ki kızlarla tek kelime muhabbetim yok.Ve nerden başlayacağımı ne edeceğimi bilmiyorum.Tekrar söliyim tipime değil ama giyimime bakımıma vs güveniyorum.Bu konuda tecrübeli kişilere ihtiyacım var.Lütfen ciddi cevaplar verin.Ben ve konularımı takip edenlere iyilik yapmış olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechR -- 24 Aralık 2014; 17:43:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş kızlarla konusan o yakısıklı erkekler zaten özgüveni olan bakımını yapan tipine güvenen kişiler.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an agony -- 24 Aralık 2014; 17:52:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PweckTR

Kardeş kızlarla konusan o yakısıklı erkekler zaten özgüveni olan bakımını yapan tipine güvenen kişiler.

Evet bende özgüven yok işte sorunum bu.Yakışıklı değilim ama giyimime güveniyorum.Bakım falanda yaparım.Kantine falan indiğimde kesen falan olur ama daha ilerisi olmuyor.Boyum 177 kilom 62 falan şişmanda değilim.Maddiyatıma da güveniyorum şükürler olsun durumum iyi.Ama aşırı özgüven sorunu çekiyorum öyle böyle değil yani en uçta yaşıyorum özgüven sorunumu.

• Şöyle düşün konuşursan bir şey kaybetmezsin kabul etmese ne olur diye düşün ve onlara patronun kim olduğunu göster bu işler tiple olmaz konuşmaya bakar konuşamıyorum demişsin ama bir yerden başlaman lazım belki başlarda olmaz ama zamanlar olur.
  • Up

• baska derdin mi yok da kizlara bu kadar kafayi takiyosun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberwar

baska derdin mi yok da kizlara bu kadar kafayi takiyosun

Olay kızlar değil ki insanlarla iletişimim ilişkim falan.Gittikçe ezikleşmem düşmem vs.Tip dışında eksiğim yok onlardan hatta artım var maddi olarak ama neden böyleyim diye tüm gün sorguluyorum.

• Up

• Up

• Bende senin gibiydim ama lisede bu böyle olmaz dedim gittim tanıştım bi kac kizla
    Demek ki sorunum sadece buymuş gidip tanismak gerisi geldi
    şimdi grubum var universitede en rahat benim kizlarla cok rahat konuya girerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thad Castle

Bende senin gibiydim ama lisede bu böyle olmaz dedim gittim tanıştım bi kac kizla
    Demek ki sorunum sadece buymuş gidip tanismak gerisi geldi
    şimdi grubum var universitede en rahat benim kizlarla cok rahat konuya girerim

Hocam nasıl tanışıcaz hangi cümlelerle yani.birde kızları görüyorum ama hiç konuşmadım.Garip olmaz mı biraz bi anda gidip konuşmam ?

• Up

• sende kendimi gördüm

ben de çok kesilen ama bir türlü karşısına çıkılamayan erkeklerdenim. tanımadığım insanlara karşı çok ciddiyim. beni de soğuk bulanlar var. aynı zamanda kendimi tipsiz de buluyorum. benim de tanışmak istediğim kişiler var ama üşengeçlik gibi tam adını koyamadığım bir histen dolayı gidip tanışmıyorum. biraz da yavşak hareketler yapmayı sevmediğimden tanışmıyorum diyebiliriz.

vay be, bu aralar forumda üçer beşer ikizlerimi buluyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

sende kendimi gördüm

ben de çok kesilen ama bir türlü karşısına çıkılamayan erkeklerdenim. tanımadığım insanlara karşı çok ciddiyim. beni de soğuk bulanlar var. aynı zamanda kendimi tipsiz de buluyorum. benim de tanışmak istediğim kişiler var ama üşengeçlik gibi tam adını koyamadığım bir histen dolayı gidip tanışmıyorum. biraz da yavşak hareketler yapmayı sevmediğimden tanışmıyorum diyebiliriz.

vay be, bu aralar forumda üçer beşer ikizlerimi buluyorum

Aynen bende bu şekildeyim.Birde tipimi iyi bulurdum eskiden ama şuan çok kötü buluyorum bunun sebebi de kızların gelmemesi.Kızlar gelmez diyeceksiniz ama hoş buldukları erkeklere gidiyorlar şahit oldum hatta çocuklar tersliyor benim ulaşamayacağım kızları.Kızlar gelmiyor demek ki tipim iyi değil diyorum.Ayrıca genetik saç dökülmesi geçiriyorum.Burnum kemikli ve diş tellerim var.Bunlar özgüvenimi düşüren şeyler.

• Sınıftaki kızlarla falan aran nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.eye

Sınıftaki kızlarla falan aran nasıl ?

Onlarla da baya kötü hocam bi kaçıyla konuşurum arasıra o kadar.sınıfta çok kız yok bizim o yüzden diğer sınıflardan düşünüyorum.

• Up

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: TechR

Arkadaşlar abiler öncelikle ciddi cevaplar bekliyorum lütfen.

Okulda bi kaç tane güzel ve popüler kız var ve bunlar grup.Yine yakışıklı ve popüler erkek grubuyla gezip takılıyorlar.Bende asosyalliğimden, çok çok düşük olan özgüvenimden ve ağzımın hiç ama hiç laf yapmamasından şikayetçi biriyim.Neyse kızlar sene başı benle tanışmak istemişler.1 hafta önce falan haberim oluyor.Belki onlara cool falan bile geliyor olabilirim yürüyüşüm falan ezikçe değil.Ezik değilim böyle gelip dalga geçemez kimse ama kızlarla konuşma daha doğrusu insanlarla konuşma konusunda çok ciddi sıkıntılarım var.Çok sert duruyormuşum.Çok soğukmuşum öyle demişler.Kızlarla aynı sınıfta değilim ama seçmelide aynı sınıftayız.Aralarından bi kaçı eskiden kesiyordu şuan kesmiyorlar tabi.Bende tipime falan hiç güvenmiyorum tipimi kötü buluyorum ama giyimime falan güveniyorum.Bakımımı hep yaparım dişimi kulağımı saçımı vs pis gören hiç olmamıştır bu zamana kadar.Ama gel gör ki kızlarla tek kelime muhabbetim yok.Ve nerden başlayacağımı ne edeceğimi bilmiyorum.Tekrar söliyim tipime değil ama giyimime bakımıma vs güveniyorum.Bu konuda tecrübeli kişilere ihtiyacım var.Lütfen ciddi cevaplar verin.Ben ve konularımı takip edenlere iyilik yapmış olursunuz.

en bi resmini at bakalım pm den

Ben böyle durumdakilere hep şunu derim kızın kafasında bir profil çizme amacınız olmasın, erkekle konuşur gibi gidip konuşacaksınız, yanında mı arkanda mı dönüp bi soru soracaksın tanıyor gibi konuşuruz ya bi erkek arkadaşımızla aynen öyle kızlardan birini seç ve ona odaklı çalışman gerek, grubun alayına yürüyeyim olmasın hangisi sana yakınsa onu seç, instegram dan takibe al mesala geri dönüş yaparsa bende seni izliyorum mesajı verilmiş olur ordan faceye geçin özgüvende sıkıntı varsa gidip konuşurken konu bulmada sıkıntı yaşamamak için bi erkekle konuşur gibi ya bugün hoca şöyle yaptı böyle yaptı bu adam bi değişik size giriyormu hadi ya :D falan tarzı son zamanlardaki trend atağım budur

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.