Yarın Date e Çıkıyorum
Uzun bir süredir kimseyi hayatıma almadım gerçekten tanışmak isteyen çok oldu.
İnstadan datimg appten beğenip buluşmak istediler ben ise hep reelden veya işten okuldan olma şartı koştum.
Sonunda işten teknisyenle Bayadır konuşuyorduk iyi anlaştık.
Çocuk bankacılık mezunu iş bulamamış lise diplomasıyla biizm şirkette teknisyen oldu.
mesai saati dışında buluşma kararı aldık evi var kirada oturmuyor evlensek falan kira derdi olmayacak o konuda kafam rahat.Dövmeye
Neyse bakacağız bu kadar beklememe değmiştir inş.Olgun biri
Yine sağlıklı besleniyorum
70 kiloya düştüm
Go girl herkes
Yurt dışı tavsiye
Tatile nereye gidilir uygun
Düşük fiyatlı nereler olur 2 kişi gidicez
Sorunumu maalesef çözdüler
Yurt dışından destek isteyince anında hallettiler.
Çok üzgünüm ne güzel 30 kişilik toplantılar yapıyorduk
Neyse bahane bulup yazarım belki ekipten birilerime
Şirket pcimde asla sorunumu çözemiyorlar
3 aydır dünyadaki en top alman şirketlerinden birinde çalışıyorum verdikleri pc İnterneti engelliyor.
Her gün it ekibiyle toplantı yapıyoruz her gün Vodafone turkcelleden çalışanlarla toplantıdayım.
Geçen gün Vodafoneda çalışan çocuk yanlışlıkla İnternete köprüleri yapayım derken hepten koparttı eğer düzeltemeseydim evine gelecektim seni öyle bırakamazdım dedi yaşı da 28 falan 8 senedir orada çalışıyor.
Neyse yarın gene hem bizim şirket hem telekomlarla ortak toplantı hepsi hızlı yardım anydeskle pcme bağlanıp düzeltmeye çalışacaklar.
Tek gündem maddesi benim pc kronik güvenlik sorunları it imajsız pc veremem diyor kesinlikle şirket politikasına aykırı vs
Gencecik çocuklar hepsi bana da komut istemine bir şeyler yazdırıyorlar
YENİ BAŞLADIĞIM İŞTE YÖNETİCİYİ STALKLADIM
1 haftadır dünyada saygın bir şirkette işe başladım hiçbişr bilgim yoktu merkaıma yenik düştüm üst yöneticimi kendi linkedın hesabımdan stalkladım.
Adam da bunu görmüş bildirim geldi korkuyorum arkadaşlar ne güzel ofiste iş buldum maaı da baya iyi sorun çıkarır mı adam 50 yaşında zaten
adam benim yöneticim değil üst kadrodan birileri
Sağlık harici hiçbir şey okumayın
Allahın belası okulumdan ve bölümden soğumama neden olan en baş neden buydu.Zorunlu staj para yok diyorsun almıyorlar geçen gün iş ilanı gördüm kimya teknikeri veya kimya müh istemiş maaş da 40k adamın gözünde lisans ve ön lisans aynı yani düşün.
Sağlıkta zaten devlet sen elleşmeden yerleştiriyor ulusal stajdan sağlık bölümünde hemen iyi bir devlet hastanesinden teklifler geliyor.
Aşırı Zengin Bir Eczacıya Vuruldum
Biri bana yürüdü
Uzun bir aradan sonra ilk defa biri yanıma gelip bana tanışma teklifi etti
inanamıylrhm ben fark edilecek kadar güzelim
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 410
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 2.816)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 158 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
63 Yanıt
2