genel cerraha aşık oldum
Kardeşimin yks sonucu
Sarışın Olmak Çok zor
Kuaförlerde kadınlara en zor yapılan renk sarı kahveyi kızılı boyuyorsun bitiyor gidiyor sarıda tonla açıcı yıpranma şampuan vs bitmiyor ben kendim yaptım evde 3 haftada dibim geliyor
saç turuncuya çalmaya başlıyor habire cila istiyor
beyazımsı sarı bana gitmiyor nineye döndüm artık daha açık sarı altın sarı kullancam
sabah evden kaçıp hastaneye gittim
kulağım çok ağrıyordu aşırı enfeksiyon olmuştu dayanamadım ben de sabah 5te kalkıp taksiyle hasteneye gittim dolorex augmentin bork asit içeren kulak damlası verdi anca kednime gelebildim evdekiler uyuyor
İş Bulmak Çok Zor
para harcamak çok kolay ama adamakıllı bir iş bumak o işte mülakatı geçmek işe alınmak çok dehşet zaman emek harcanması demek hayat çok zor hayatta tatmin olmamız için iş eş lazım
iüden eğitim aldım
yazılımla alkaalı office programları ne varsa aldım artık kendimi geliştiricem hayat böyke geçmez
kurslaer e devlşet onaylı hem de
Kendimi Ezik hissediyorum
Bugün bütten çıktım marmarsydsyım istisnasız her gördüğüm öğrenciyi kıskanıyorum çok başarııılse zekiler diye düşünüyorum çok zekiler başarılılar falan diyorum içimden
ne okuduklarını ne yaptıklarını bilmiyorum sadece görüyorum ve kıskanıyorum
aynısı alman kafelerinde falan da oldu her gittiğim kafıköydeki taksimdeki kafede herkesin mükemmel bölümlerde okuduklarını düşünerek giriyorum
Arabayı geri Çağırıyorlar
eve bugün kağıt geldi takata hava yastığı arızalıymış geri bayiye götürün arabayı dediler
Büyükşehirdeki çocuklar saf yetişiyor
23 yaşında kuzenimin düğünü vardı kızın beyinsel olgunluğu en az 30 her yere arabayla gidiyorlar bağlar kuvvetli her düğünde kınada 1 ton insan gelip destek oluyor
biz büyükşehirdekiler çok geç hayata atılıp çok zor insani bağ kuruyoruz
Kuzenimin düğününe geldim
akşamki kına için kuaföre gittik çocuk kuzenimden gözlerini ayırmadı asla hayatım boyunca bir erkek bana böyle 4 gözle sahip çıkmsdı
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 344
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 77.051 (Bu ay: 8.412)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 146 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı