Kafedeki birine aşık oldum
Gözlüklü hafif kilolu bir adama aşık oldum
o kadar beyefendi duruyordu ki gömlekli falan çok etkilendim
çok olgun duruyor tanışmaya yanına gitsem mi?
Anadolu yakasında uni yok
Bütün kampüste karşıda çıldırmamak elde değil suktangazu alineykoy ne demek
genel cerraha aşık oldum
instada bana kötü yorum yapan birileri vardı bu da onu beğenenleren biriydi çocuk benim haterım baya genç 27 yaşında hacettepede asistan ppsi falan çok cool ulaşılabilir geldi ben çok mu eziğim kim haterına aşık olur ki 2 aydır stalklıyorum çoxuğu makaloelerini falan okuyorum
Kardeşimin yks sonucu
Sarışın Olmak Çok zor
Kuaförlerde kadınlara en zor yapılan renk sarı kahveyi kızılı boyuyorsun bitiyor gidiyor sarıda tonla açıcı yıpranma şampuan vs bitmiyor ben kendim yaptım evde 3 haftada dibim geliyor
saç turuncuya çalmaya başlıyor habire cila istiyor
beyazımsı sarı bana gitmiyor nineye döndüm artık daha açık sarı altın sarı kullancam
sabah evden kaçıp hastaneye gittim
kulağım çok ağrıyordu aşırı enfeksiyon olmuştu dayanamadım ben de sabah 5te kalkıp taksiyle hasteneye gittim dolorex augmentin bork asit içeren kulak damlası verdi anca kednime gelebildim evdekiler uyuyor
İş Bulmak Çok Zor
para harcamak çok kolay ama adamakıllı bir iş bumak o işte mülakatı geçmek işe alınmak çok dehşet zaman emek harcanması demek hayat çok zor hayatta tatmin olmamız için iş eş lazım
iüden eğitim aldım
yazılımla alkaalı office programları ne varsa aldım artık kendimi geliştiricem hayat böyke geçmez
kurslaer e devlşet onaylı hem de
Kendimi Ezik hissediyorum
Bugün bütten çıktım marmarsydsyım istisnasız her gördüğüm öğrenciyi kıskanıyorum çok başarııılse zekiler diye düşünüyorum çok zekiler başarılılar falan diyorum içimden
ne okuduklarını ne yaptıklarını bilmiyorum sadece görüyorum ve kıskanıyorum
aynısı alman kafelerinde falan da oldu her gittiğim kafıköydeki taksimdeki kafede herkesin mükemmel bölümlerde okuduklarını düşünerek giriyorum
Arabayı geri Çağırıyorlar
eve bugün kağıt geldi takata hava yastığı arızalıymış geri bayiye götürün arabayı dediler
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 354
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 80.364 (Bu ay: 5.142)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 149 (Bu hafta: 3)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı