Şimdi Ara

Hiç sevgilim olmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 21 yaşındayım daha hiç sevgilim olmadı. Lisede 3-4 kere reddettim inanılmaz pişmanım. Şimdi de 3-4 senedir flört amaçlı konuştuğum kız bile yok. Kız arkadaş var ama flört olarak yok. Üniversiteye yeni başladım çoğu şeyi denedim fakat olmuyor. Öyle hoşlandığım biri de olmadı gerçi. Tipim ortalama 4-5 kilo fazlam var, kızlarla konuşmaktan çekinmiyorum fakat bir türlü olmuyor. Kızlı ortamım yok ondan sanırım. Ama artık çok yoruldum. Sevgisizlikten yoruldum. O hissiyatı deneyimlememekten yoruldum. Bunu artık inanılmaz dert ediniyorum. Yeni tanıştıklarıma utandığımdan daha önce sevgilim oldu diyorum hep. Hiçbir şey deneyimlemedim ve artık çok mutsuz hissediyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • sigma sın işte ne güzel

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim en azından şansın varmış. Bu forumdaki çoğu kişide o da yok.

  • kingofpotatoes kullanıcısına yanıt

    Vallaa! Benim annem ve ablalarım harici konuştuğum kadın yok.

  • Bırakın sevgili olmayı benim daha konuştuğum kız bile olmadı. Ağır asosyal,sosyal fobili,çirkin birisiyim ve ağzımda laf yapmadığı için dünyanın en berbat hayatını yaşıyorum. Lütfen biri beni heallesin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paganizm -- 28 Mayıs 2022; 15:57:36 >
  • Bende senin gibiyim. Tip 10/5 falan kilo fazlalığı var. Çekingenlik te var. Sadece 1 kız arkadaşım oldu onunla'da 2 kez buluştuk ayrıldık. Şunu unutma, kızlar direk sana gelmez. Sen gideceksin. Eğer minimum 10/7 bir adam değilsen, senin çabalaman gerekir. Ve tabi ki çene de önemli faktör. Şöyle düşün, sıkıcı insandan herkes sıkılır. Hemcinslerin bile sıkılır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uygulamalar var oradan birileriyle konuş kahve içmek için buluşun falan. Çevren yoksa yeni bir insan tanımak için illa ki o uygulamaları kullanıyorsun. Bir bulamazsın iki bulamazsın ama illa ki seninle kahve içmeye çıkacak bi insan bulursun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • themann41 T kullanıcısına yanıt

    Yaş:19, tipim 10/0,vücudum fit,ağır sosyal fobi,takıntı var,ağzım laf yapmaz,insanların arasına kaynaşamam,19 yıllık hayatımda konuştuğum kız bile olmadı ne arkadaşı. Bu eziklikle benim bu hayatta nasıl şansım olacak hocam ? Kızlara karşı şansım 0 gibi. Bu hayattan acısız bir şekilde ayrılmanın yolu da yok ki.

  • 24 yaşındayım benim de hiç sevgilim olmadı, hiç teklif etmedim, normal anlamda bile kız arkadaşım olmadı, hiçbir kızla konuşmadım.


    bana bile ilgi gösteren kızlar olmuştu ya bir adım atmamı bekledikleri o kadar belliydi ki hatta direkt hoşlandığını ve konuşmak istediğini söyleyenler bile olmuştu. ben hiçbir şey yapmadığım halde böyle fırsatlar çıktıysa normal insanlar için bu işler çok kolay demek ki. çünkü kızlar gayet daha rahat ve samimiler bu konularda bence.


    buna rağmen sevgilisi olmayan biri muhtemelen ya aşırı tipsizdir ya da benim gibi ayrıca sosyal/psikolojik sıkıntıları da vardır.


    iki lafı bir araya getiremeyen, kendine bakmayan, özgüvensiz, sıkıcı, ezik gibi davranıp, kızların ilgisine bile karşılık veremeyen biriydim elbette sevgilim olmaz doğal olarak.


    şimdi zaten hem tipim hem de mental durum iyice bozuldu artık imkansız.

  • haftada 2-3 gün sırt çalış ve boksa git

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana en azından teklif edenler olmuş hocam, benim hiç öyle bir fırsatım olmadı + yaş 23 benim. 


    Çok aklımdan geçiyor, kurusıkı tabancamı alıp sokağa çıkmak zira polis farkedip, indirir beni ama cesaret edemiyorum. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah o pişmanlıklar. lisede okul çıkışı beraber yürüyelim mi diyen sürekli yanıma oturup sarılan kıza bile açılamadım.

  • Yaşadığım yer yobaz bir yer ondan mı bilmiyorum ama yolda bir kızla karşılaşsam yüzünü çeviriyor. Yanlışlıkla bakışmış olsak bile bilmiyorum ben de artık öyle yapmaya başladım. Yolda biriyle bakışsam hemen başka yere bakıyorum.


    25 yaşımdayım benimde olmadı, artık ülkeden ve kızlarından umudu kestim. Türk kızlarına karşı nefret beslemeye başladım. Nereye kadar gidecek bilmiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 31 Mayıs 2022; 16:36:12 >
  • docthirst D kullanıcısına yanıt
    Kardeşim başlığa şans eseri dahil oldum…
    seni anlıyorum,bu durumdan kurtulmanın en kısa yolu,hazır yaz gelmişken gençlik kamplarına katıl.(üni. ücretsiz başvuru merkezleri var) ve en yakın zamanda (şiddet içeren) boks benzeri bir spora başla.2-3 ay sonra kendine özgüvenin nasıl geliyor göreceksin.Başta kendin,ardından çevrendeki insanların sendeki değişimleri farkettiğinde özgüvenin daha da artacak. Emin ol yürüyüşün bile değişecek.
    Bu arada gün aşırı yüzmeye git,fazlalıklarından kurtul.

    Tip önemli ama çevreye yaydığın enerji,aura adına ne dersen o daha önemli bu da zamanla olan bir şey.Kızlarla konuşmak için saçma sapan işlere kalkışma.

    Yaz tatilinde ikili ilişkiler kurabileceğin bir yere gir çalış.
    *En iyisi gençlerin takıldığı publardır*.Yaşıtın hemcinslerinle ayak üstü kurduğun ilişki bile kısa bir sürede seni kızların karşısında iki kelime bir araya getiremeyen birisinden kurtaracak.
    Zamanla karşı cinsin de senin gibi etten kemikten olduğunu anlayacaksın:)
    Kimsenin söylemeyeceği bir şey daha söyleyeceğim özelden yaz istersen.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • StallionTR S kullanıcısına yanıt

    şu an durumlar daha kötüdür muhtemelen benim dediklerim de 7-8 yıl önceki olaylardı zaten ve bir yaştan sonra hem daha zor hem de artık hipergami yüzünden kimse bakmaz bile bana da. bir de başka sorunlarım da var dediğim gibi şimdiye kadar olurdu yoksa. şimdi umudum yok benim de en fazla iş güç sahibi olabilirsem 30'lu yaşlarda belki birini bulabilirim gibi geliyor o şekilde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huylu huyundan vazgeçmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • StallionTR S kullanıcısına yanıt
    İle göre çok değişiyor hocam. Ben Kocaeli deyim burası yobaz mesela. Büyükşehir ve Marmara da' lakin yobazlık var. Mesela, İstanbul daha farklı. Bazen gidiyorum gezmeye falan' insanlar daha cana yakın geliyor nedense. Hatta kızlar gayet rahat konuşuyor yani. Bişey sorsam, gülümseyerek cevap veriyorlar. Kocaeli de ise yüzüne bakmazlar.. Gerçekten ilin önemi büyük. Ege taraflarında bir yer de yaşasaydım keşke diyorum bazen.. Yaş 26 ve sevgilim olmadı..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maalesef katılıyorum hocam. Aslında tip te önemli ama girişkenlik te önemli. Konuşma tarzı, diksiyon vb şeyler de önemli. Normal bir insanın sevgili yapması çok zor birşey değil aslında. Normal insandan kastım, psikolojik,sosyal ve fiziksel sağlığı yerinde olan insan. Ama maalesef sağlam olmadığı için bu sorunları yaşıyoruz. Olay özgüven eksikliği bence. Ki, en çok gençlik döneminde yaşıyoruz bu sorunu. Çünkü çok belli oluyor o yıllarda. Dışarıdan bakanlar bile anlıyor yani. Ortalama bir insanın hayatında en az 2 3 sevgilisi olmalı bence. Eğer çok tipsiz veya sorunlu biri değilse. Ama sorunların varsa zor..
    Mesela bende bir sorun var, gergin olduğum zaman ellerimde titreme olur. Esansiyel tremor diye bir hastalık var ondan muzdaripim. Heyecan ve stres anında ortaya çıkıyor. Bir kızdan hoşlandığım zamanlar, bu durumu yaşamıştım ve kız bunu farkedip sormuştu. Çok uykusuz ve gerginim o yüzden böyle oluyor demiştim. Hep öylesin demişti ve çok utanmıstım. Muhtemelen ezik olarak görmüştü. İşte bu tip seyler, bu işlerden uzaklaştırdı beni. Ezik biri olarak görülmekten se yalnız olmak daha iyi. Okul hayatında hep ezildim çünkü ve bu özgüveni mi kırdı hep. Ve zamanla herşeyden soğudum. Yaş 26 ve iş yok, okul yok, istek yok. Olmayınca olmuyor işte. Lise yıllarından beri psikolojik hastalıklar la bogusuyorum. Ama bu sorunlar için, aslında terapi görmek en iyisi. Hiçbir sorun kendi kendine bitmiyor çünkü.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • themann41 T kullanıcısına yanıt

    Ben İzmir`deyim hocam ama merkezi değil yobaz bir ilçesinde yaşıyorum.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.