Şimdi Ara

Hiç kasım yok yardım edin beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17 yaşında lise 3 öğrencisi bir kardeşinizim yaşıtlarıma bakıyorum hep iri yarı hayvan gibiler ama benim hiç kasım yok bana yardım edin sadece hafif karın kasım var o kadar napıyım beyler bana yol gösterin spor salonlarına git demeyin çünkü sabah 7 okul akşam 5 eve dönüş ödevler falan derken vaktim kalmıyor evde falan kol kaslarımı geliştiremezmiyim taktik verin

Bu arada 58 kilo 1,79 boyundayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebigmen -- 18 Ekim 2015; 10:52:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TechR yan hesap

• öküz gibi ye, ama sağlıklı şeyler ye.
  • Çok zayızsın öncelikle kilo alman lazim. En az bi 70 kilo filan olman lazimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

öküz gibi ye, ama sağlıklı şeyler ye.

Tamam beslenmede önemli ama beslenme ile kas yapılmıyo dostum

• 2 kg dambil alarak işe başla.evde de gayet spor yapılır.internetten bir sürü program bulabilirsin .ayrıca 5 te eve gelmen bahane değil.ben 7 de 8 de geliyirdum yinede sporumu yapıyordum.

• Bende 5te geliyorum eve ondan sonra gidiyorum 1 saat 1 buçuk saat nolur akşam 11 de yatsan bir sürü vakit kalıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebigmen

quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

öküz gibi ye, ama sağlıklı şeyler ye.

Tamam beslenmede önemli ama beslenme ile kas yapılmıyo dostum

kasların bir sporcu gibi gelişmez, ama normal seviyelere çıkarsın en azından. daha yukarısı için antrenman şart.
  • Kardeşim öncelikle bi diyetisyene git kilo almak istiyorum de o sana program yazar ondan sonra tavsiyem fitness a gitme dövüş sporlarına kayıt ol boks v.b vaktim yok deme haftasonu grubuna gidersin dikkat et dövüş sanati demedim sporu dedim kendine güvenin de gelir kolların gelişir sağlamlasir bir fitnessci 5 dk torba dovemez ne kadar kasli olursa olsun ama bi bokscu 1 saat rahat dover

edit:Evde olacak is değil haftasonlari gidersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assander -- 18 Ekim 2015; 11:10:48 >
  • Bosver ya bos isler. 65 kg ol yeter.

• Kardeşim kaldıracak bir şeyler varsa yardım edeyim onun dışında kusura bakma.
  • 1.75 im 58 kiloyum benimde Kilo almam lazım yardım lütfen.Geçen gün kan verdim bütün her şey normal görünüyor.Fakat ne kadar yesemde Kilo alamıyorum.

• murderx06 kullanıcısına yanıt
    Metabolizman hizlidir

• Yalana gel, zamanı yokmuş. Ygs-lys hazırlanırken derece yapan arkadaşım sporunu da yapıyordu dersini de çalışıyordu. Sen 11 olduğun halde zamanım yok diye yakınıyorsun.. Kusura bakma, ama sen vücut falan çalışma zaten.
  • Kasım yoksa ağustos olsun

• Kardeşim al 4 kg dumbel 3 gün aralarla 12şer tekrar 3 kere yavaşca nefes kontrolu yaparak çalış hergün en az 5 yumurta göm ama iki tanesi sadece beyaz olsun
  • ben de 1.80 63 kg'yim ve cok zayif duruyorum demek ki sen baya zayifsin. protein ve karbonhidrat agirlikli cok ama saglikli beslenmelisin. hergun sinav, plank, squat gibi hareketleri yapsan irilesebilirsin diye dusunuyorum.

• Dostum yeni başlayanlar için direk evde olmaz,internetten vs. öğrenilmiyor çoğu kişi hareketleri yanlış yapıyor salona gitmen şart okula gidiş geliş saatin benimkisi aynı lisede iken, yakın bir yer bul en az 1 sene git ben saat 8-9 gibi gidiyordum 10-11 gibi dönüyordum önce salonu ayarla diğer türlü zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kullaniciismi

Bosver ya bos isler. 65 kg ol yeter.

KAS BOŞ İŞ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakti olmuyomuş. Spora gitmen lazım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.