Şimdi Ara

Hiç hayallerinizin peşinden gittiniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayalleriniz için hiç ugrastınız mı ve sonucu ne oldu arkadaslar? Basaran oldu mu? kişisel gelişimlerde söylenir ya hep...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10_rengi -- 22 Nisan 2013; 16:26:44 >

• Benim hic hayalim olmadi kucukken. Simdi hayata atilma zamani, dusundugum seyleri yapmaya calisacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayalim gercekleşmedi.

• Kendimi bildim bileli hayallerimin peşinde koşuyorum.
    -Üniversitemi bıraktım hukuk için.
    -Eşim olacak kadının peşinde koşuyorum.
    -İleride de müzik eğitimi için girişimlerde bulunacağım.
    -Ayrıca yakın zamanda kısmetse yurt dışı var
  • evet, basardim da ama nispeten ufak bir hayaldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 10_rengi

Hayalleriniz için hiç ugrastınız mı ve sonucu ne oldu arkadaslar? Basaran oldu mu? kişisel gelişimlerde söylenir ya hep...

şuan bile hayallerimin peşinden gidiyorum ve pes etmek yok!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet gittim.Üniversite sınavına girdiğim ilk sene çok güzel bir puan yaptım ve istediğim üniversiteye gidebiliyodum ama astsubay olmak HAYALİMDİ mülakatta elendim.tecih yapmadım ikinci sene girbilmek için ve o senede elendim bu sefer puanımda düşük geldi ve şu anda istemediğim bölümde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En imkansız hayaliniz ne?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

evet, basardim da ama nispeten ufak bir hayaldi.

sakıncası yoksa öğrenebilir miyim.bunu için fadekarlık gerekti mi?
  • Olmadı dostum.Olmadı çalıştım,çabaladım olmadı.Notlarım yine düşük
  • Benim hayalime giden yolda, ingilizce bilmem gerekiyor. İstemediğim ve birde 9. sınıfta 100 almamın gazı ile dil sınıfına geçtim ama 11. sınıfta başka okula gittiğim için sözele geçtim. Şimdi hiçbir ders beni ilgilendirmiyor ingilizce dışında. Hayırlısı ile kazanıp yurt dışına gitmek istiyorum. Yurt dışına gidebilirsem hayalimin %1'ini başarmışım diyebilirim. Yurt dışı her yer değil Amerika olmaz zorunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10_rengi

quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

evet, basardim da ama nispeten ufak bir hayaldi.

sakıncası yoksa öğrenebilir miyim.bunu için fadekarlık gerekti mi?

gecen sene annem yeni bir ev satin aldigi icin tasarruf yapmak adina dedemlerde oturuyorduk. ben de amerika da yapilan bir oyku yarismasina katilmaya karar verdim fakat ailem hem derslerimi engelleyecegini, hem bosa vakit kaybi olacagini (secilmeyecegimi dusunuyorlardi, ben de) dusunuyorlardi. ailemle bir suru tartismaya girdim, en sonunda ne halin varsa gor dediler. ben de gunlerce okul cikisi eve ugrayip buz gibi evde (dogalgazi kapattirmistik) montumla saatlerce oyku yazdim, cevirmekten bahsetmiyorum bile.

fakat sonunda finalistler arasina kaldim, amerika ya davet edildim, 3. olup bronz madalya kazandim.

hayalim yurt disini gormekti, hem de bedavaya gordum.

fedakarlik gerekmedi fakat ben sansliydim, genelde gerekir.

• Hayallerim benim peşimden koşuyor bu yüzden ulaşamıyorum. Ne yaparsak yapalım hayaller çoğu zaman gerçekleşmez.
  • küçükte olsa hayalimi gerçekleştirdim, herkese tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.