Şimdi Ara

Hiç COD oynamamış biri hangi seriden başlamalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunlara hiç vakit ayıramadığımdan COD serisinden hiçbir oyunu oynayamadım.

Şu an vaktimde bol, pc sistemimde iyi diydebilirim.

Sizce bu oyuna başlamak için hangi seriden başlayayım.

Her seri birbiriyle bağımlımı.

Cod 1 den mi başmamam gerekiyor.

Değerli fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

• Tüm seriyi tatmak istersen cod 2den başlayabilirsin. Şahsen cod2'nin yarısına kadar geldm. Bir bölümde kaldığımdan devam etmedim. 1 sene sonra cod 4 oynadım. Cod 4 gerçekten süper oyun. Çok güzel bölümleri var.
    R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK
  • Kesinlikle COD 1'den başla, ah nerede o eski Call Of Duty efsanesi, o 2. dünya savaşının atmosferi gibisi yok vallahi şu modern COD oyunlarında. Keşke yine eski savaşları anlatan bir oyun yapsalar. Modern seriden bir tek COD 4 zevk vermişti onun dışında COD serisi şu an halen dünya üzerinde pay sahibi ise bunun nedeni ilk 2-3 oyununun efsanevi olmasıdır bana göre. Yani kredisini yiyor bence şu an COD.
  • Seriyi iyi tanımak için mutlaka ilk oyundan başlamalısın. 3. oyunu bulamazsın, çünkü PC için yok. COD 1, COD 2 ile bu ikisinin ek paketlerini de al ama. Sonra MW denilen COD 4'le devam ediyor seri. Bu oyun FPS dünyasında devrim olmuştu. 2 sene sonra çıkan MW2 ile COD serisi zirveye çıktı. Ardından ve öncesinde çıkan iki oyun Treyarch'a ait ve COD sarisi için vasat oyunlar olsa da grafik olarak özellikle de COD 5 bence iyiydi. COD oyunu denildiğinde akla ilk gelen firma olan infinity ward'un dağılmasının ardından çıkan MW3, her ne kadar güzel yeniliklerle gelmiş olsa da vasatı aşamadı. Hele de önlenmeyen hile sorunu bu oyunla zirveye çıkıp COD adına bence en büyük leke getiren oyun oldu. Tarz olarak COD'a benzememesine rağmen Black Ops bile bu kadar kötü değildi. Ancak yeni çıkan Black Ops 2'nin özellikle multisini ben çok beğendim. Her ne kadar bazı eksiklikleri ve hataları olsa da...

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan

• @HeLLsTeR
    @Spycho

Teşekkürler arkadaşlar.
    Daha Fazla Göster
  • modern versiyonları sevmeyen biri olarak cod5 diyorum reznov reisin satırı kullanışını unutmam

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Seriyi iyi tanımak için mutlaka ilk oyundan başlamalısın. 3. oyunu bulamazsın, çünkü PC için yok. COD 1, COD 2 ile bu ikisinin ek paketlerini de al ama. Sonra MW denilen COD 4'le devam ediyor seri. Bu oyun FPS dünyasında devrim olmuştu. 2 sene sonra çıkan MW2 ile COD serisi zirveye çıktı. Ardından ve öncesinde çıkan iki oyun Treyarch'a ait ve COD sarisi için vasat oyunlar olsa da grafik olarak özellikle de COD 5 bence iyiydi. COD oyunu denildiğinde akla ilk gelen firma olan infinity ward'un dağılmasının ardından çıkan MW3, her ne kadar güzel yeniliklerle gelmiş olsa da vasatı aşamadı. Hele de önlenmeyen hile sorunu bu oyunla zirveye çıkıp COD adına bence en büyük leke getiren oyun oldu. Tarz olarak COD'a benzememesine rağmen Black Ops bile bu kadar kötü değildi. Ancak yeni çıkan Black Ops 2'nin özellikle multisini ben çok beğendim. Her ne kadar bazı eksiklikleri ve hataları olsa da...

Çok iyi açıklama olmuş. Tavsiyelerinizi dikkate alarak ilk oyundan başlayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat006

Arkadaşlar oyunlara hiç vakit ayıramadığımdan COD serisinden hiçbir oyunu oynayamadım.

Şu an vaktimde bol, pc sistemimde iyi diydebilirim.

Sizce bu oyuna başlamak için hangi seriden başlayayım.

Her seri birbiriyle bağımlımı.

Cod 1 den mi başmamam gerekiyor.

Değerli fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

4 6 8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Black ops serisi de güzeldir BO1-B02 (7-9)
    WW2 istiyorsan 1-2-5
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.