Şimdi Ara

Hiç Aşık olmadım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkeze iyi geceler arkadaşlar.19 yaşındayım ve dile kolay 19 yıllık ömrümde hiç aşk olmadım.
    Çevremdeki insanlar sevgilim yok diyince dalga geçtiğimi sanıyorlar.Kız arklarımla bu konuyu konuşurken reddedilemeyecek birisin diyenler bile oldu.Bende ona ondan mı hiç sevgilim yok diyince sorunun bende olduğunu söyledi.
    Bayanlarla ilgilenememin sebebi nedir neden aşık olmaktan çekiniyorum?
    Sadece Birgün en iyisini bulacağımı ümit ediyorum!

Birbirinden faydalanmak için birlikte olan insanlardan nefret ediyorum.Belkide bu yüzdendir.
    Doğru insanı nasıl seçebilirim?
    Akıl,Fikir,İhsan eyleyin.

(Delikanlı insanlar,Delikanlı yorum yapsınlar)

Ve baya bi tanıma süresi ver kendine ..
    Ondan sonra eğer o kişi senin hayalindeki ve kalbindeki kişiyse elinden gelen herşeyi yap onu kazanmak için..

• Bende 20 yaşına kadar olmadım. Şimdi seviyorum ama çok pişmanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aylut -- 12 Ekim 2009; 1:18:54 >

Artiz mi? Ne artizi? Artiz ne arar lan bazarda?
  • Biz oldukta ne oldu

Orijinalden alıntı: Eh®imeN

Aşık olmaman demek sevgilin olmayacağı anlamına gelmez ki.

''Birbirinden faydalanmak için birlikte olan insanlardan nefret ediyorum.Belkide bu yüzdendir''
    Anladın umarım ?
    Daha Fazla Göster
  • Gördüğüm kadarıyla kızlar gerçekten hoşlandıkları yada sevdikleri, aşık oldukları kişilerle çıkıyorlar. %80 böle bildiğim kadarıyla zaten %20 si kaşar diye tabir ettiğimiz kısım.
    Benimde 17 senedir doğru düzgün bi ilişkim olmadı. Ömrü hayatım boyunca 2 kişiye teklif ettim hiç birinde başarılı olamadım. Bence çok büyük bi kayıp değil.

Orijinalden alıntı: CaPiSh

quote:

Orijinalden alıntı: Eh®imeN

Aşık olmaman demek sevgilin olmayacağı anlamına gelmez ki.

''Birbirinden faydalanmak için birlikte olan insanlardan nefret ediyorum.Belkide bu yüzdendir''
    Anladın umarım ?

İyide hocam ben hayatımın aşkını bulucam diye beklersen, mazallah. Kolay gelsin diyorum sana.

• Alçakgönüllüsün de ondan.

Orijinalden alıntı: Arrayta

Büyük hata yapmışın kardeşim. şimdi geçmişine bakarak aah aah dersin. insan birileriyle çıkar mıkar birşey yapar o yaşa kadar nasıl yaşadın

kardeş sevgilimiz oldu olmasına da en son 4 sene önce oldu postayı koyduk sonra bidaha hiç ellemedim o meselelere

Onlar. Melek görünümlü şeytanlardır

• ah be kanki bende de aynı durum var.

• iyide zaten bi kızı görüp zank diye aşık olamassin ki , hiç bi kızdan da hoşlamadin mi bu zamana kadar ?
    eger hoşlanmadiysan harbi harbi sorun büyük ve ciddi ve sorunun kaynagi sensin.
    Riorre Tauren Shaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

iyide zaten bi kızı görüp zank diye aşık olamassin ki , hiç bi kızdan da hoşlamadin mi bu zamana kadar ?
    eger hoşlanmadiysan harbi harbi sorun büyük ve ciddi ve sorunun kaynagi sensin.

La oldu olacak o 3 harfliyide söyleseydin
    Bayanlardan elbetteki hoşlanıyorum ama bunu bi türlü kalıcılaştıramıyorum
    Mesela ki gördüğüm bi kızla sevgili olduğumu düşündüm mü diyorum ki
    şimdi ben bu kızla sevgili olsam ne olcak ki ne değişcek elinde sonunda ayrılırız o yüzden başlamadan bitsin diyorum anladın mı
    meseleyi kendi içimde bitiriyorum ben sorun bu ?

Ha bu arada bi Kıza emin ol zang ı bırak Sanisenin milyonda birinde bile aşık olabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaPiSh -- 12 Ekim 2009; 3:11:41 >

• benımde böyle bi kız arkadasim vardi. kız ilişkilerine ciddi bakiyordu ama ilerisi için ciddi bakmiyordu mesela.
    senın bakış acin farkli , daha bir ilişkiye başlamadan sen olayi kafanda bitiriyosun ayrilicam diye ? ozamanda insanın aklina kızla dalga geciyorsun sorusu gelir. (ki yazmişsin böyle bişeyi yapmam diye vs neyse.)
    yanı o mantikla bakma seviyorsan eger ettirebildigin kadar devamini getir. elbet karsina biri cikicaktir ama nezaman ? hangi yil ? veya nerede kimse bilemez. tabii karsina cikan fırsatlarida degerlendirmeyip hayatının aşkını bekliyorum diye söylenırsen bi bakmişsin yaş kemale ermiş.
    gerci daha cok gencsin. hele bi 22-24 filan ol. bu işleriden rahat sıyrılcagindan eminim.
    yanı fazla kafaya takma diyorum kısaca.
  • ben de 2 yıldır sap dolanıyorum valla aslında sevmedikten sonra bir kızla çıkmak saçma ben yük oluyor zaten dışarı çıkmayı sevmeyen adamım bir de sevmediğim kızla her allahın günü dolanamam valla
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.