Şimdi Ara

Hiç Aşık olmadım ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: JCB

ben de 2 yıldır sap dolanıyorum valla aslında sevmedikten sonra bir kızla çıkmak saçma ben yük oluyor zaten dışarı çıkmayı sevmeyen adamım bir de sevmediğim kızla her allahın günü dolanamam valla

valla aynen. Kızların muhabbeti bayıyo, cinsellik olmasa hepsine basıcam tokadı

Orijinalden alıntı: CaPiSh

quote:

Orijinalden alıntı: Eh®imeN

Aşık olmaman demek sevgilin olmayacağı anlamına gelmez ki.

''Birbirinden faydalanmak için birlikte olan insanlardan nefret ediyorum.Belkide bu yüzdendir''
    Anladın umarım ?

Orijinalden alıntı: Aylut

Bende 20 yaşına kadar olmadım. Şimdi seviyorum ama çok pişmanım.

bende 18 yaşıma kadar olmadım Şimdi seviyorum pişman değilim yine olsa yine yaparım

Sistem özelliklerim Intel® Skylake Core™ i7-6700HQ 4C/8T; 6MB L3; 8GT/s; 2.6GHz > 3.5GHz; 45W; 14nm
    8GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz SODIMM 4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX12
  • hocam yaş kaç 30 falan mı?
    bir kızla çıkmak demek illa evlenmek demek değilki
    bekle ki doğru kişi gelsin
    deneme yanılma yapmadan doğru kişi pat diye düşmez insanın karşısına çoğu zaman

boş ver takıl gitsin
    gününü geçir
    zaten takıldığın o kızların arasında elbet kafana yatanı olacak
  • Zamana bırak elbette bulursun birisini. İlk zamanlar farklı gelir sana ama daha sonra çok hoşuna gider birisinin seni kendi canıymış gibi görmesini, önemsemesini. Zamanla ailesi ile de tanışırsan sana sıcak bakarlarsa herşey çok daha güzel olabilir, evliliğe kadar yolunuz var.
  • CaPiSh, bende Birbirinden faydalanmak için birlikte olan insanlardan nefret ediyorum...ne yazıkki en çok ta bundan hoşlanıyorlar ya bir düşün daha evlenmeden böyle... evlenince ansızın bırakıp gideceğini kim bilebilirki? çıktığın kişileri takip et mutlaka bir sonuca varıcaksın...unutma onu heryönden dene cinsel konudan bahset kız herşeyi seve seve anlatıyorsa uzaklaş! ilişkin büyümeden sonra aşk acısı çekersin...birde her önüne gelenle deneme aşk buldum diyerek...Bence:Çıktığın kız seni seviyorsa sen bunu hissedersin,sen ona heryönden güvenmesini sağla ona hediyeler al kapısına güllerle ismini bile yaz ve onun tepkisine bak,bilgisayardan aşkmı arıyorsun? unut gitsin...O seni bulacak. özür dilerim yaşayacağın önemli şeyleri yazdım umarım dikkate alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iam -- 12 Ekim 2009; 10:37:51 >
  • quote:

Herkeze iyi geceler arkadaşlar.19 yaşındayım ve dile kolay 19 yıllık ömrümde hiç aşk olmadım.
    Çevremdeki insanlar sevgilim yok diyince dalga geçtiğimi sanıyorlar.Kız arklarımla bu konuyu konuşurken reddedilemeyecek birisin diyenler bile oldu.Bende ona ondan mı hiç sevgilim yok diyince sorunun bende olduğunu söyledi.
    Bayanlarla ilgilenememin sebebi nedir neden aşık olmaktan çekiniyorum?
    Sadece Birgün en iyisini bulacağımı ümit ediyorum!

Birbirinden faydalanmak için birlikte olan insanlardan nefret ediyorum.Belkide bu yüzdendir.
    Doğru insanı nasıl seçebilirim?
    Akıl,Fikir,İhsan eyleyin.

(Delikanlı insanlar,Delikanlı yorum yapsınlar)

kardeşim öncelikle seni can-ı gönülden kutluyorum.

konuya saçma salak yorum bırakan veletleri de kaale almaman gerektiğini belirtmek isterim.

yorumunda kalınla yazdırdığım cümle kilit nokta. işte bütün sebep bu. sen doğru yoldasın arkadaşım.

kendimden örnek vereyim. 24 yaşına kadar hiçbir kızın elini tutmadım. ama sabrettim. birgün hayatımın eşini bulacağıma inancım tamdı. ve inancım beni yanıltmadı. şimdi Allah bozmasın çok mutlu bir ilişkim var.

hiçbir zaman ortam o... su olmadım. sen de bu yoldasın anladığım kadarıyla. ve sen de kesinlikle şuna inan. kısmetin seni bi yerlerde bekliyor olacak. zamanı gelince seni alıp ona uçuracak. sabretmeye ve beklemeye devam....

• Asosyalmisin ?

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • quote:

Herkeze iyi geceler arkadaşlar.19 yaşındayım ve dile kolay 19 yıllık ömrümde hiç aşk olmadım.
    Çevremdeki insanlar sevgilim yok diyince dalga geçtiğimi sanıyorlar.Kız arklarımla bu konuyu konuşurken reddedilemeyecek birisin diyenler bile oldu.Bende ona ondan mı hiç sevgilim yok diyince sorunun bende olduğunu söyledi.
    Bayanlarla ilgilenememin sebebi nedir neden aşık olmaktan çekiniyorum?
    Sadece Birgün en iyisini bulacağımı ümit ediyorum!

Birbirinden faydalanmak için birlikte olan insanlardan nefret ediyorum.Belkide bu yüzdendir.
    Doğru insanı nasıl seçebilirim?
    Akıl,Fikir,İhsan eyleyin.

(Delikanlı insanlar,Delikanlı yorum yapsınlar)

Bende 19 yaşındayım.
    Bugüne kadar 20den fazla kız olmuştur çıktığım.
    3 kere aşık oldum. Şuan boş bir kafaya sahibim.
    Sen eğer başlamadıysan hiç bulaşma.
    Askere boş kafayla gitmek gerekir.

Konuya gelince kız çok kolay ayarlanır.
    İşi hafiften fırlamalığa dökmen gerekir.
    Her kızla çıkmaman gerekir. Seçiçi olmalısın ve standartlarını yüksek tutucaksın.
    Bence şuan hiç bir kızla olmaman, senin için büyük bir şeref ama bir kaç şeyden uzaksın ilişki de yaşananlar gibi.
    Bana göre bu senin için + puan bence askerden sonra başla, kesinlikle ve de dert etme sakın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.