Şimdi Ara

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
25
Favori
84.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sahin50

quote:

Orijinalden alıntı: hookman

quote:

Orijinalden alıntı: maviaslan1905

Hocam peki lg ve samsunglarin smarti çok mu iyi yoksa onlarda mi kötü

Ben söyleyeyim, diğer odamda kullandığım LG ye göre smart tvsi özellikle internet tarayıcısı çok daha kullanışlı HI-LEVEL de. Tabi kişiye göre değişir ama LG çok karışık ve zahmetli, hele bir de kanal arama ve dizme seçenekleri tam bir rezalet, bir kanal bile silemiyorsunuz.

hocam diğer odada kullanıdığınız LG hangi seri.bende LG LM 640S var HD kannalalrda ok güzel görüntüsü var bu tv yi Hilevel ile değiştirmeye değer mi sizce..Teşekkürler.

Biri full hd öteki 4k tv. Değiştirmeye değer mi sorusuna hayır demek imkansız

• malicinar kullanıcısına yanıt
    3 metreden seyredeceksen bu tv buyuklugu ideal 55 inc buyuk olur gozunu yorar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv ye ve ayarlarina alistikca dahada kullanisli gelmeye basladi..4k 3d ve 48 inc. Daha ne olsun.teknik ozellikleride yok yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mihl

Arkadaşlar tv genel olarak kaliteli ve gayet güzel. Kutusunda yazmasada Dahili Wifi side var . Alın kullanın.
     HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL!

Fotoğraf ları gönderdiğiniz için teşekkür ederim. İnternet browserdan herhangi film sitesinden video açabildiniz mi?
    Benim eski Finlux 106 led smart tvde ben açabiliyordum bazı sitelerde Flash player yazıyordu bazıları açılıyordu.

• Tvyi denedim arkadaşlar gayet yeterli geldi gözüme menü bildigimiz vestel menüsünün biraz yeni hali trt 4kyı acıyor 4K yayından sonra hd kanallar kötü geliyor gözünüze.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahin50

quote:

quote:

Ben söyleyeyim, diğer odamda kullandığım LG ye göre smart tvsi özellikle internet tarayıcısı çok daha kullanışlı HI-LEVEL de. Tabi kişiye göre değişir ama LG çok karışık ve zahmetli, hele bir de kanal arama ve dizme seçenekleri tam bir rezalet, bir kanal bile silemiyorsunuz.

hocam diğer odada kullanıdığınız LG hangi seri.bende LG LM 640S var HD kannalalrda ok güzel görüntüsü var bu tv yi Hilevel ile değiştirmeye değer mi sizce..Teşekkürler.

Bendeki biraz eski modeldi, 32LV375S

• quote:

... Bendeki biraz eski modeldi, 32LV375S ...

adını görünce hatırladım bu modeli ... yıllar önce bunun 42" olanını (LG 42lv375s) alıyordum son anda samsung 3D aldım ama şansıma panel gitti ...
    o zamanlar dahili uydu alıcılı model azdı, bu lg ilgimi çekmişti görüntü kalitesiyle, hep aklımda kalmıştır keşke alsaydım ...
    ancak uydusuyla ve servisiyle ilgili çok şikayet vardı o dönem ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Hiç bilmiyorum hocam kullanmadım çünkü ne desem yalan olur. Sadece smart özelliği beklediğim gibi değilmiş yani ben onu anladım. Bilindik br işletim sistemi olmadıktan sonra hiç biri de dört dörtlük olmayacaktır. En azından iyi bir android olsa çok güzel olur smart özelliği ama onu da şimdi yeni diye pahalıya satıyorlar. İlerde android box almak daha mantıklı. Ben smart tv yerine telefonu miracast ile kablosuz bağlayıp ekranı yansıtarak kullanıyorum :)

Hocam Merhaba benim önceki sayfa da tv ile ilgili olan sorunlarımi yazdım bunlar teknik mi yoksa normal hatalar mi yardimci olurmusunuz?en çok siz ilgilenmisiniz genelde insanlarla bilgi olarak..

• quote:

Orijinalden alıntı: quponcu

quote:

Orijinalden alıntı: mihl

Arkadaşlar tv genel olarak kaliteli ve gayet güzel. Kutusunda yazmasada Dahili Wifi side var . Alın kullanın.
     HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL!

Fotoğraf ları gönderdiğiniz için teşekkür ederim. İnternet browserdan herhangi film sitesinden video açabildiniz mi?
    Benim eski Finlux 106 led smart tvde ben açabiliyordum bazı sitelerde Flash player yazıyordu bazıları açılıyordu.

internet sitelerindeki videoları sorunsuz açıyor izliyorum, bazılarında reklam kapatıyor görüntüyü videoyu tam ekran yapıp tekrar küçültünce reklamdan kurtuluyorum. Bazı sitelerde ki videolarda yeşil görüntü oluyor sadece ses alabiliyorum. Sanırım desteklenmeyen bir format . Tv yazılımını güncelleyebiliyoruz , Konuyla ilgili vestele geribildirim yapılırsa yeni bir güncellemeyle bu problemi çözebilirler. Biliyorsunuz hergün yeni bir format çıkıyor yeni çıkan formatları hemen desteklememesini normal karşılıyorum.

• Arkadaslar mrb,48 uhl 950 hi level tv de fabrika ayarlarina nasil donebiliyoruz, aslinda amacim son yukledigim MB100 yazilimini kaldirip kendi orjinal yazilimina donmek, yardimci olursaniz cok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ALEXIBG

Arkadaslar mrb,48 uhl 950 hi level tv de fabrika ayarlarina nasil donebiliyoruz, aslinda amacim son yukledigim MB100 yazilimini kaldirip kendi orjinal yazilimina donmek, yardimci olursaniz cok sevinirim

Menü ayarlar kısmında ayarları sıfırla veya fabrika ayarlarına döndür seçeneği var.
  • Ok sagolun hocam

• quote:

Arkadaslar mrb,48 uhl 950 hi level tv de fabrika ayarlarina nasil donebiliyoruz, aslinda amacim son yukledigim MB100 yazilimini kaldirip kendi orjinal yazilimina donmek, yardimci olursaniz cok sevinirim

Mb100 yazılımı güzel değilmi hocam birde mb100 yazılımını yukleyince ekran ayarlarında dinamik doğal vs olan kısım varya oraya pixelens geliyormu???

• Hocam merhaba. Bu tvnin ayaklari arasindaki mesafeyi size zahmet yazar misiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malicinar -- 8 Şubat 2016; 21:45:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaderin25

quote:

Mb100 yazılımı güzel değilmi hocam birde mb100 yazılımını yukleyince ekran ayarlarında dinamik doğal vs olan kısım varya oraya pixelens geliyormu???

Menü arka planı değişiyor ve ayarların isimleri değişiyor ama işlevsellik olarak ben bir farkını göremedim. Menü sadece biraz daha hızlıymış gibi geliyor ama pek bir fark 'da yok. Üstelik miracast orjinalinde daha sorunsuzdu ara sıra açık kalıp bağlanmama yapabiliyor fişi çekip çıkartıyorum.

Ve kendi orjinal yazılımında arkadaşların dediğine göre netten video izleyebiliyorlar. Ama ben güncellediken sonra yani vestelin 9300 için olan yazılımı kurunca flash desteği kesildi sanırım hiç bir şekilde netteki film sitelerinden video izlenmiyor.

Firmware readonly bir hafızaya atılıyor bios gibi çalışır ayar değiştirirsin ama silemez ya da sıfırlayıp eskisine dönemezsin. Hep sürüm yükseltme üzerine kurulu bir sistem var. İçindeki güncelleme dosyasında sürüm numarası bir üst versiyonsa yüklüyor ama eğer aynı sürüm numarasıysa yüklemiyor hata veriyor denedim tekrar aynı yazılımı yükleyip sıfırlamayı.

Tamamen fabrika ayarlarına döndürmek için Menü > 4725 sservis menüsüne girdikten sonra alttan 2. menüde seçenek var onu seçerseniz tv tamamen fabrika ayarlarına döner fakat yazılım aynı kalır o değişmez, çünkü read only belleğe yazılmış bir yazılım bu. Televizyonu sıfırdan almış gibi kuruluma başlarsınız.

• online yazılımcı siz çözersiniz tahminimce sıkıntımı (:
    3D yi bir türlü açamadım, gözlüğü eşleştirdim, 3D modunu tüm modlarda denedim ama bir kere bile adam gibi izleyemedim, 3D izlemenin usulü nedir ?
    kullanım kılavuzuna baktım, şöyle yazıyor resmen; "aracınızla Everest e çıkın, 2. viteste aşağı vurdurun, sonra kaptırıp zigana dağına doğru yol alın, istanbulu yolun sonunda göreceksiniz"..
    var mı pratik bir öneriniz ?
  • Hocamm. Yukarida bahsettiginiz film izlerken 1:40tan sonra atma olayinin asli astari nedir? Tvyi almama ramak kaldi ama nu olay kafami bulandirdi çünkü benim olayim zaten usb den film izlemek olacak. Her zaman ve her dosya formatiyla da yapiyor mu? Kullandığınız kaynakta problem olabilir mi? Başka bir flash bellek ya da hardisk kullanip ya da usb 3.0'a takip denemeniz mümkün mü? Gerçekten çok makbule geçer şu anda tek kafami kurcalayan bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malicinar -- 8 Şubat 2016; 21:42:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malicinar

Hocamm. Yukarida bahsettiginiz film izlerken 1:40tan sonra atma olayinin asli astari nedir? Tvyi almama ramak kaldi ama nu olay kafami bulandirdi çünkü benim olayim zaten usb den film izlemek olacak. Her zaman ve her dosya formatiyla da yapiyor mu? Kullandığınız kaynakta problem olabilir mi? Başka bir flash bellek ya da hardisk kullanip ya da usb 3.0'a takip denemeniz mümkün mü? Gerçekten çok makbule geçer şu anda tek kafami kurcalayan bu...

Hocam bu 1:40 olayı MP4 dosyasının MP42 codek formatında yapıyor. Vestele mail attım forumdan ADO hocam da ilgileniyor bildireceğim dedi, %99 yazılımla çözülecek bir sorun. Film eğer MP4 dosyası ve İSOM codek formatındaysa sorunsuzca oynuyor.

Piyasada genelde bulunan format İSOM zaten. MP42 nadir oluyor ama 100 filmden 70i isom sa 30 'ump42 dir. Ben indirirken dikkat ediyorum media info programı ile bakıyorum formatına sonra indirmeye devam ediyorum.

Bunun dışında MKV H264 ve H265 sorunsuz çalışıyor Dolby ses çözüyor AC3 AAC vs. DTS çözemiyor sadece. Aslında yazılımsal bu da %90 ama lisans sorunu oldğundan bunun codec gibi eklenmesi imkansız bir durum.

Kısacası USB den sorunsuzca film izliyorum genele bakacak olursak. Aslında mkv destekleyen tvde de mp4 izlemek biraz komik kaçıyor ama ne yapalım AKN denen bela varken nasıl indirelim her seferinde 10 15 gblık filmleri

core i5 lik 4K destekli ekran kartı olan laptopun oynatırken zorlandığı 4K videoları bile usb den sorunsuzca açtı televizyon :D Hevc di ikiside :)

• quote:

Orijinalden alıntı: findikoglu

online yazılımcı siz çözersiniz tahminimce sıkıntımı (:
    3D yi bir türlü açamadım, gözlüğü eşleştirdim, 3D modunu tüm modlarda denedim ama bir kere bile adam gibi izleyemedim, 3D izlemenin usulü nedir ?
    kullanım kılavuzuna baktım, şöyle yazıyor resmen; "aracınızla Everest e çıkın, 2. viteste aşağı vurdurun, sonra kaptırıp zigana dağına doğru yol alın, istanbulu yolun sonunda göreceksiniz"..
    var mı pratik bir öneriniz ?

3D için öncelikle gözlükleri eşleştirmelisiniz bunun için de tv den 3D modunu açmanız gerekiyor.

Bir 3D film takın usb ile ya da daha basit yoldan quick menüye basarak hemen 3D ayarlarına girin normal TV yayını varken sanal 3D yi açın. 2D görüntüyü 3D ye çevirir.

Bu esnada ekranda yazı gözükür. Lütfen 3D gözlüklerinizi takın diye. Bu yazıyı görünce gözlükleri açın üstteki tuşuna basarak, yeşil ışık yanar ardıntan tekrar basın bu sefer bırakmayın gözlük eşleşecek ve 3D moduna girecektir. Tıpkı bluetooth bir kulaklık eşleştirir gibi yapacaksınız.

Daha sonra gözlük açıkken tv yi 3d moduna aldığınızda gözlükleriniz otomatik 3D moduna girecek. TV yi kapatınca da gözlükte stant by moduna girip ardından kapanacaktır.

Gözlük eşleşmiş ise ekranda 3D yazısı gözüktükten sonra gözlük açıksa açılması 5 sn yeyi falan buluyor. Bu süre zarfında sürekli açma kapama tuşuna basarsanız 3d moduna giremeden kapatırsınız gözlüğü.

• Çok sağolun hocam içim rahatladi. Yarin alicam insallah, aldiktan sonra da birbirimize yardimci oluruz zaten forum olayinin iyi tarafi da bu. Gercekten bu Adil Kullanim saçmaligi bayagi bi sorun elimiz mahkum mp4e ya da bi yerden arşiv gerekiyor yok ki oyle bi tanidik :) Tekrar teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.