Şimdi Ara

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
25
Favori
83.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Bizim orda bu tv 1699a düştü. Şuana kadar bu tv yi düşünmüyordum. Temmuzda evlenicem. Aylardır TV bakıyorum ama erken almak istemediğim için şuana kadar almadım. Aslında "bütçemi zorlayarak" 3000-3500 fiyat aralığında TVde smart olayının ve kalitesinin de çok iyi olmasını da istediğim için hep samsung ya da lg düşünüyordum Aklımda hep 55inç büyük ekran samsung ya da lg vardı. Bu modelin Trt 4k yı açması 3D olması benim aklımı çeldi. Ama markası kalitesi ve 48inç oluşu da olumsuz yanları benim için.

Şimdi sizden ricam bana "gel sen hiç bütçeni zorlama, 48inç olsa da bu tv yi al pişman olmazsın, zaten çok büyük bir meblağ değil ilerde istersen daha büyüğünü daha kalitelisini alısın diyebilir misiniz ?, kullanıcılara sesleniyorum :D:D
    Olumsuz ve olumlu yanları nelerdir?

İzleme mesafem yakın olacak 3m falan,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malicinar -- 7 Şubat 2016; 10:53:02 >

• malicinar kullanıcısına yanıt
    Ben 3 ,4 gundur kullaniyorum..magaza indiriminden yararlanarak 1550 liraya aldim..su anki piyasaya gore 1550 liraya 122 ekran olup bu ozellilerde tv yok yoookk.ha 1 veya 2 sene sonra olurmu bilmem..ozellik olarak vestel ua9300 modelinin kardesidir..belki birkac ozellik sinirlamasi yapilmis olabilir.teknik bilgilerden anlayan arkadaslar yazmislardi.

Begenmedigim yanlari var elbette, ama fiyatina gore eksikliklerini goz ardi etmemi sagliyor.
    Meslela ekran yenileme hizimi desem goruntu tazelememi desem yada yayin kalitesiylemi alakali desem, hizli kayan goruntuler titreyerek kayiyor..renk doygunlugu birazdaha iyi olabilirdi fakat panel ozellikleri ancak bukadarini sagliyor..bir oled veya ips led ekran kadar performansi elbette yok..samart ozelligini kullanamadim..3d si icin net bir sey diyemicem..demo birkac video izledim beni tatmin etmedi, fakat iyi kaliteli 3d filmleri yada videolari cok guzel izelendigi soylenmekte.en kisa zamanda kaliteli film yada demo video temin edip izleyecegim..

Ben fiyat olarak tam karsiligi hatta avantajli bir urun oldugunu dusunuyorum.gonul isterdiki bu urunu 1000 liraya temin edebilmeyi ama gunumuz piyasalarin ancak bu kadarina musade etmekte.
    3 mt mesafe tam sinir bir mesafe bence.ben 3 ve 4,5 mt den seyredince goruntuler cok guzel..trt 4k zaten cok guzel tartismaya bile gerek yok..teknik ozellikler hakkinda bilgili arkadaslarda size cevap vereceklerdir..benim notum 100 uzerinden 80.
    emsallerini gorup denersem bu not belkide 100 de 100 olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar benim 4.günüm tvde suan herseyi kurcaladim kafama şu takıldı. Telefondan youtube mirroring yönlendirme yaparak tvde görüntüyü aktariyorum bir kaç videoda sorun cikmadan izliyorum ancak bazen siyah ekran geliyor ve donuyor sanki fişi çekip takıyorum düzeliyor? Böyle bir sorun neden kaynaklanir? Birde Bu smart özelliği ne işe yarıyor? Tv 3d 4k 48 inç olandan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv alacaklar su linkide degerlendirebilirler.
    Hemde 100 lira axess cip para hediyeli.20 25 lirada alisveris cipi kazanirsiniz.bkm express avantajida var.
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/hilevel-48uhl950-3d-uhd-4k-dahili-uydulu-800hz-207007230

• quote:

Orijinalden alıntı: malicinar

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Bizim orda bu tv 1699a düştü. Şuana kadar bu tv yi düşünmüyordum. Temmuzda evlenicem. Aylardır TV bakıyorum ama erken almak istemediğim için şuana kadar almadım. Aslında "bütçemi zorlayarak" 3000-3500 fiyat aralığında TVde smart olayının ve kalitesinin de çok iyi olmasını da istediğim için hep samsung ya da lg düşünüyordum Aklımda hep 55inç büyük ekran samsung ya da lg vardı. Bu modelin Trt 4k yı açması 3D olması benim aklımı çeldi. Ama markası kalitesi ve 48inç oluşu da olumsuz yanları benim için.

Şimdi sizden ricam bana "gel sen hiç bütçeni zorlama, 48inç olsa da bu tv yi al pişman olmazsın, zaten çok büyük bir meblağ değil ilerde istersen daha büyüğünü daha kalitelisini alısın diyebilir misiniz ?, kullanıcılara sesleniyorum :D:D
    Olumsuz ve olumlu yanları nelerdir?

İzleme mesafem yakın olacak 3m falan,

Hocam smart özelliği haric diğer herşey için önerebilirim TV yi. Ama smart özelliğini bir akıllı telefon ya da pc gibi hayal ediyorsanız dünyanız yıkılır bunu da baştan söyleyeyim. :D Anca foruma girersiniz, haberleri takip edersiniz tarayıcıda. İçindeki uygulamalar ile de face youtube gibi yerlere girersiniz baya uygulama var ama hepsini denemedim.

İlerde android box alacağım bende tam anlamıyla smart için.

Bu arada ekran kartı 4K destekleyen lenovo laptop bağladım dün gece. 4K olarak kullanılabiliyor pc ile

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL!

• Arkadaşlar rica etsem smart deneyiminizi paylaşabilir misiniz ? İnternet Tarayıcısından film açabilen oldu mu ? Smart ekran fotosu atabilir misiniz ?

48" olanı almayı düşünüyorum ? Şimdiden Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isnuerog

Tv alacaklar su linkide degerlendirebilirler.
    Hemde 100 lira axess cip para hediyeli.20 25 lirada alisveris cipi kazanirsiniz.bkm express avantajida var.
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/hilevel-48uhl950-3d-uhd-4k-dahili-uydulu-800hz-207007230

bu tv a101 dışında satılıyor mu ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberti

quote:

N11 ve Gittigidiyor da bazı dükkanlar satıyor. Bende Gittigidiyor dan Axess le almayı düşünüyorum. 100 TL Chip para ve 500/100 Hediye Çeki Veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberti

quote:

Gittigidiyorda var iste..hemde cip para var..100 lira gittigidiyor cipi, 20 25 lirada akbank cipi gelir..mobil uygulamadan alisverise 100 lirada hediye cekide var.hediye cekini 500 liralik baska alisverisinizde kullanma mecburiyetiniz var ama.bugun gece 12 ye kadar hediye ceki kampanyasi.mobil uygulamadan yapmaniz lazim..yoksa olmaz.
    Cip para her turlu aliniyor.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Hocam 1649 a bizim burda da düşürdüler birkaç olumsuz yorumunuzu da okudum ama genelde olumlu buluyorsunuz.Simdiye kadar kullaniyorsunuz sizce bu fiyata alınır mı

• hookman kullanıcısına yanıt
    Biz taktik sorun cikmayacak gibi guzel durdu

• quote:

Orijinalden alıntı: maviaslan1905

Hocam 1649 a bizim burda da düşürdüler birkaç olumsuz yorumunuzu da okudum ama genelde olumlu buluyorsunuz.Simdiye kadar kullaniyorsunuz sizce bu fiyata alınır mı

Olumsuz yorumlarım alınmayacak şekilde değil aslında. Eksiklik olarak görüyorum zaten genel olarak memnunum televizyondan. Dün Samsung UHD TVlerde oynatılan bir iki tane demo video indirdim, televziyon inanın hi-level yazmasa samsung LG falan sanılır. Ama Türk televizyonlarına geçiyoruz renkler soluk gibi diyor herkes. Bence bizim kanalların kalibrasyonları tamamen sıfır. Dün TRT 4K da yabancı bir belgesel vardı off görüntüye bak dedim, bizim türklerin bir fotoğraf konulu dersi vardı DSLR kullanımını falan anlatıyor. Bir video o kadar kötü çekilir yani, white balance falan yerlerde yüzler donuk herkes ruh gibi

Panel de elbette bşr İPS havası yok ya da oled değil ama ben ips ve oled tvlerinde Türk kanallarını test etme imkanım olmadığı için sadece demo görüntülere bakarak avmlerde renkler canlı diyoruz.

Renk konusunu böyle geçersek sırada smart özelliği var. Bence hiç bir işe yaramaz, ne tarayıcıdan film izleniyor ne de bir video varsa izleyebiliyorsunuz haber sitesinde falan. Smart TV diye heveslenmeyin derim ama youtube uygulaması güzel, DLNA ile bağlanabiliyorsunuz, face uygulaması var başka uygulamalar da var ama pek kurcalamadım. Benim için netten video izlemek önemliydi onuda bir android akıllı telefon gibi yapamadığı için maalesef geçer not alamadı.

Şöyle düşünürsek, usb 3,0 var, kablosuz görüntü aktarımı var, dahili wifi, 3D, 48" UHD 4K, 4K hevc 60p desteği, şık tasarım bunları barındıran bir tv zaten 1500 civarı smart ise yanında hediyesi gibi düşünün.

Tabi fiyatlar git gide ucuzluyor. LG lerde falan indirim varsa 48" boyutlarında bir araştırın derim ya da samsıng vs. Benzer özelliklerde televizyon bulabiliyorsanız düşünebilirsiniz İPS olmak kaydı ile. TFT alacaksanız hiç uğraşmayın hi-level tam bir f/p canavarı.

• Hocam peki lg ve samsunglarin smarti çok mu iyi yoksa onlarda mi kötü

• quote:

Hocam peki lg ve samsunglarin smarti çok mu iyi yoksa onlarda mi kötü

Hiç bilmiyorum hocam kullanmadım çünkü ne desem yalan olur. Sadece smart özelliği beklediğim gibi değilmiş yani ben onu anladım. Bilindik br işletim sistemi olmadıktan sonra hiç biri de dört dörtlük olmayacaktır. En azından iyi bir android olsa çok güzel olur smart özelliği ama onu da şimdi yeni diye pahalıya satıyorlar. İlerde android box almak daha mantıklı. Ben smart tv yerine telefonu miracast ile kablosuz bağlayıp ekranı yansıtarak kullanıyorum :)
  • quote:

Ben söyleyeyim, diğer odamda kullandığım LG ye göre smart tvsi özellikle internet tarayıcısı çok daha kullanışlı HI-LEVEL de. Tabi kişiye göre değişir ama LG çok karışık ve zahmetli, hele bir de kanal arama ve dizme seçenekleri tam bir rezalet, bir kanal bile silemiyorsunuz.
  • Merhaba, hi level 55 uhl 950 tv yi Cumartesi günü aldım, içinden çıkan "sözde" asma aparatına takmadım çünkü plastik, sizde takmayın bence. Sonorous askı aparatı ile duvara astım.
    Smart özelliği aslında başarılı, siteler çok çabuk açılıyor, sorun yaşayanlar belki internet hızından dolayı sıkıntı yaşıyor olabilirler, tabi bilemiyorum.
    bilgisayara bağladığımda mouse yavaşladı, yani geriden geliyor mouse (:
    4K için 4K destekli bir uydu alıcısı olmalı ki şu an 4K destekli uydu alıcılarının fiyatları 2000-2500 lira civarında, müşteri hizmetleri bu uydu alıcıları ile 4K yayını izleyebileceğimizi söyledi.
    3D olayı var ama eşleştirme vs biraz sıkıntılı süreç, sanıyorum yan yana modunu aktif hale getirince biraz izler gibi oldum (:
    LG alacaktım ama LG nin daha önce yüzüne bakılmazdı diye hatırlıyorum, son üç-dört yıldır revaçta olan bir marka bana göre.(adam gibi tabi) ve bu bir mukayese değil tabi.
    Bu tv yi alacaksanız alacağınız yerde kutusuna açtırıp mümkünse fişe takıp deneyerek alın, ekran kırık olmasa bile elektriğe takınca sıkıntılar görülebilir, eve götürüp o sahne ile karşılaşmaktansa mağazada görün ve mümkünse sağlam olan başka bir tv yi deneyin.
    sorusu olan varsa yanıtlayabilirim, alanlara hayırlı olsun.

• Arkadaslar tv guzelde sadece kucuk bir ayrintisini paylasmak istedim, tabi olumsuz oldugunu dusundugum icin, belki sizde boyle bir sikinti yoktur.
    Tv nin altindaki parlak kisim ic bukey yapildigi icin tavandaki lambanin isigini goze yansitiyir..sayet irasi duz yapilmis olsaydi boyle bir sorun yasanmicakti..tabi benim lambanin bulundugu yerle alakalimi desem, lamba ile tv arasinda 3 mt lik mesafe olmasina ragmen parlama direk goze yasiyor.burada ergonomik bir hata oldugunu dusunuyorum.

Tabi bu sadece benim gorusum..tvnin fiyat performansini etikileyecek bir bahane degil elbette.ama olmasa daha iyi olurdu diyebilirim..yada orasi komple siyah olsa ne olurdu sanki degilmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isnuerog -- 8 Şubat 2016; 11:17:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhn9191

Arkadaslar benim 4.günüm tvde suan herseyi kurcaladim kafama şu takıldı. Telefondan youtube mirroring yönlendirme yaparak tvde görüntüyü aktariyorum bir kaç videoda sorun cikmadan izliyorum ancak bazen siyah ekran geliyor ve donuyor sanki fişi çekip takıyorum düzeliyor? Böyle bir sorun neden kaynaklanir? Birde Bu smart özelliği ne işe yarıyor? Tv 3d 4k 48 inç olandan

Arkadaslar youtube de bazen ekran siyaha dönüyor kapanıyor mu anlamıyorum kumanda işlemiyor.fişi çekip takınca düzeliyor.genel de olmuyor bir iki defa ancak oldu bu neden kaynaklanıyor

• Arkadaşlar tv genel olarak kaliteli ve gayet güzel. Kutusunda yazmasada Dahili Wifi side var . Alın kullanın.
     HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL!

• quote:

Orijinalden alıntı: hookman

quote:

Ben söyleyeyim, diğer odamda kullandığım LG ye göre smart tvsi özellikle internet tarayıcısı çok daha kullanışlı HI-LEVEL de. Tabi kişiye göre değişir ama LG çok karışık ve zahmetli, hele bir de kanal arama ve dizme seçenekleri tam bir rezalet, bir kanal bile silemiyorsunuz.

hocam diğer odada kullanıdığınız LG hangi seri.bende LG LM 640S var HD kannalalrda ok güzel görüntüsü var bu tv yi Hilevel ile değiştirmeye değer mi sizce..Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.