Şimdi Ara

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
25
Favori
84.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok teşekkür ederim, sağolun.
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    merak ettiğim pixelens özelliği hi level de yok vestel tvlerde olan birşey bu yazılım 9300 ün yazılımı olduğuna göre yükleyince pixelens özeliiği geliyormu menü de ekran modu olan kısıma hani şu dinamik - doğal - canlı seçeneklerini olduğu kısıma
  • Beyler ua9300 konusuna da yazıdım. Input lag testi yapabilen olursa sevinirim. Bilgisayara bağlayıp sayacı çalıştırıp bir kaç resim birde video çekecek.

http://www.flatpanelshd.com/focus.php?id=1229335064&subaction=showfull
  • @Yazılımcı online hocam ayıp bi kale alıp cevap yazmiyorsun bana kafamda sinirden ağrı yapısı bi cevap yazmak çokmu zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu televizyondan geç haberim olduğu için Ankara'da bulamamıştım. Sömestre tatili için bizim oğlanın yanına Balıkesir'e gitmiştim. 2 dün önce oradaki bir A101 de ürünü görünce hemen aldım (1799 TL) ve kurulumunu kendim yaptım.
    Fiyatına göre cihazın performansı beni oldukça memnun etti. Hatta bizim oğlan o kadar beğendi ki cihaza el koydu. Şimdi eğer denk gelirse Ankara'da bir tane daha bulmaya çalışacağım. Fiyatı 2399 dan düşerse 55" olanı bile düşünebilirim.
  • 55 ile 48 aynı tv değil sanırım muşta 55 olanı 1999 a düştü ancak almadım başka bi mağazada 48 olanı var 1799 sanırım indirime girecek girerse alırım sanırım

Ne çok sanırım yazmışım yaw karrsızlıktan olsa gerwk :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baykara1234 -- 8 Şubat 2016; 23:08:46 >
  • Ben 48uhl950 yi 1549 liraya aldim..bence bir a101 calisaniyla gorusun size yardimci olurlar..indirime girince alacagim deyin size ayirtirlar..ben oyle yaptim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1550 teklif ettim yapamayız fiyatları merkez belirliyor dediler.

• Orhn9191 O kullanıcısına yanıt
    Bu demek vestellerde oluyor. Aynısı benim 42fa8200 dede var. Bazen youtube videosu izlerken kitleniyor.
  • Peki cihazda pixxellance (goruntu iyilestirme) olmadigi icin hd ve sd kanal performanslari nasil tatmin edici seviyede mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orhn9191

@Yazılımcı online hocam ayıp bi kale alıp cevap yazmiyorsun bana kafamda sinirden ağrı yapısı bi cevap yazmak çokmu zor

Hocam görmedim mesajı sorun nedir ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaderin25

merak ettiğim pixelens özelliği hi level de yok vestel tvlerde olan birşey bu yazılım 9300 ün yazılımı olduğuna göre yükleyince pixelens özeliiği geliyormu menü de ekran modu olan kısıma hani şu dinamik - doğal - canlı seçeneklerini olduğu kısıma

Yok gelmiyor hocam. Ürün seri numarasına göre açılıyor sanırım özellikler. Mesela 9300 de aynı yazılımda smart menüsüne gelince yan menü açılıp youtube facebook gibi hızlı kısayollar çıkıyor ama biz de o da çıkmıyor. Pixellence 'in görüntü ye nasıl bir faydası var ne fark yaratıyor bilmediğim için olsa da olmasa da bişey farketmez diye düşünüyorum şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANIL.K

Beyler ua9300 konusuna da yazıdım. Input lag testi yapabilen olursa sevinirim. Bilgisayara bağlayıp sayacı çalıştırıp bir kaç resim birde video çekecek.

http://www.flatpanelshd.com/focus.php?id=1229335064&subaction=showfull

Bunu bir ara denerim ben. Herkesin yaptığı doğru sonuç vermez zaten, cep telefonuyla falan çekilirse yanıltıcı olur enstantaneleri düşük oluyor. Ben DSLR ile isoya abanım 1/2000'de çekerim.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam oyun modu ve pc modu olarak deneye bilirsen sevinirim. Diğer konuda da bir arkadaş yaptı ama sen de yaparsan tvleri de karşılaştırmış oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgokhan

Bu demek vestellerde oluyor. Aynısı benim 42fa8200 dede var. Bazen youtube videosu izlerken kitleniyor.

Anladım hocam teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kaderin25

Vestel yazlımı yükleme ile bunlar açılmaz, yazılımda tüm özellikler var fakat bunların kullanım hakkını cihaz üzerindeki 2 adet dosya kontrol ediyor.Aslında vestel 9300 serisinde bulunan tüm özellikler dahil , deaktif olan tüm özellikler açılabilir; bunun için cihaz üzerinden usb aracılığıyla swprofile.bin" ve Hwprofile.bin dosyalarının çekilip editlenmesi gerekli sadece. Diğer eski model ana karta sahip cihazlarda( mb9x gibi) bu olay kolaydı fakat henüz mb100 için bir gelişme yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 9 Şubat 2016; 8:29:36 >

• Hocam bu modelin hepsinde mi ekranı simsiyah yapınca ışık sızması var yoksa benimkinde mi sadece yanilmiyorsam bir arkadaş da yorumlarda şikayet etmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: hookman

quote:

Orijinalden alıntı: sahin50

quote:

Orijinalden alıntı: hookman

quote:

Orijinalden alıntı: maviaslan1905

Hocam peki lg ve samsunglarin smarti çok mu iyi yoksa onlarda mi kötü

Ben söyleyeyim, diğer odamda kullandığım LG ye göre smart tvsi özellikle internet tarayıcısı çok daha kullanışlı HI-LEVEL de. Tabi kişiye göre değişir ama LG çok karışık ve zahmetli, hele bir de kanal arama ve dizme seçenekleri tam bir rezalet, bir kanal bile silemiyorsunuz.

hocam diğer odada kullanıdığınız LG hangi seri.bende LG LM 640S var HD kannalalrda ok güzel görüntüsü var bu tv yi Hilevel ile değiştirmeye değer mi sizce..Teşekkürler.

Bendeki biraz eski modeldi, 32LV375S

hocam vermiş olduğunuz cevaplarınız için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

3D indirecekler kıytırık riplerle uğraşmasın direk 48fps - 60fps 3D indirin. Dün bu zamana kadar çok popüler her önüne gelen gidiyor diye avatar filmini hiç izlememiştim. Baktım konuda da 3D mevzusu dönüyor, jurrasic world, The martian 3D versiyonlarından sonra bir de 48FPS HECV 10mbps H265x AVATAR 3D indirdim. Dedim usb format seçer kesin problem çıkar falan, benim çift çekirdekli pc de dona dona açılan pc yi kitleyen film tv de h264 'den 2 kat daha hızlı açıldı. 5gblık 2.5 saatlik film tıklamamla oynamaya başladı

Kaliteye gelecek olursak dedi ya 23fps 25fps filmler çöpmüş ya 3D nin zevki yüksek fps de çıkıyor vallahi. Kota fazla gitmesin diye son dönemlerde yify release indirmeye başlamıştım ama eşek kadar tv de 1,5gblık film de tat vermiyor açıkçası, iyi film kendini hemen belli ediyor.

@isnuerog
    Üstelik ne renklerde solukluk var ne de başka bir şey. AVM'lerdeki demok görüntüler gibi net ve canlı. Bence solukluk hissi tamamen bizim calibrasyonu bozuk türk kanallarından kaynaklı. TV de led panel olunca cool bir renk uzayı sunuyor. TV yayınları için tavsiyem, DOĞAL renk ayarını düzenleyerek, Kontrastı 85 - parlaklığı 50/55 - Keskinliği 85 - Renk ayarını 75/85 aralığında ayarlayın. Ve gelişmiş ayarladan dinamik kontrastı ya kapatın ya da düşük olarak seçin, beyaz ayarını ılık'da yapabilirsiniz fakat çok sıcak beyazları sevmiyorsanız solukluğu almak adına özel'i seçip alttaki çubuğu hafif kırmızıya kaydırarak maviye kaçan solukluğu düzeltebilirsiniz.

Ve maalesef TFT LED Aydınlatmalı panellerde durum böyle. İPS de güzel bir teknoloji ama bu fiyata bu özelliklerde tv yi aldıktan sonra ince renk ayarı ile uğraşmak bana pek koymuyor açıkçası. 2000 den yüksek bir ücret ödeseydim canımı belki sıkardı ama tv den çok memnunum. OLED tvler ele ayağa düşene kadar bu tv bizi f/p olarak bizi uzunca bir süre idare eder diye düşünüyorum.

Bahsettiğiniz 48FPS filmi için link verebilir misiniz Merak ettim. Bende Şuanada kadar hep 23fps max. 2.5 gb lik torrrentten film indiriyordum. Bu akşam alıcam tvyi bi denerim hem de paylaşırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: maviaslan1905

Hocam bu modelin hepsinde mi ekranı simsiyah yapınca ışık sızması var yoksa benimkinde mi sadece yanilmiyorsam bir arkadaş da yorumlarda şikayet etmişti

Hocam led teknolojisinin klasik sorunudur ışık sızması. Eğer anormal seviyede değilse (tv izlerken sızmaların olduğu yerde renkler soluklaşmıyorsa) çok dert etmeyin. Çünkü yerine alacağınız led de de (marka ve model fark etmez) az ya da çok ışık sızması olacaktır. 2012 yılında aldığım Philips PFL8007 model (üst segment sayılırdı dönemide) tv de de dört köşeden ışık sızması vardı ama görüntüyü etkilemediği için keyifle kullandım. Yeni aldığım hi-level de de kullandığım 8007 kadar ışık sızması var ama sorun teşkil etmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.