Şimdi Ara

Hesabıma Verilen 7 Günlük Uzaklaştırma Hakkında İtiraz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın DonanımHaber Destek Ekibi ve Bölüm Yöneticileri,

10 Şubat 2026 tarihinde, "Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]" başlığı altında tarafıma uygulanan 7 günlük "Israr ile Kural İhlali" cezasının haksız olduğunu düşündüğüm için bu itirazı gerçekleştiriyorum.

Söz konusu ceza kararına ilişkin itirazlarım şu şekildedir:

Tartışmanın Kaynağı: Ceza almama neden olan diyalogda, tartışmayı başlatan ve şahsıma yönelik sürekli kışkırtıcı ifadeler kullanan taraf ben değilim. Karşı tarafın forum huzurunu bozan ve tartışma ortamı yaratan mesajlarını halihazırda "Şikayet Et" butonunu kullanarak sizlere bildirdim.

Mağduriyet ve Ceza Dengesi: Kışkırtmalara karşı verdiğim cevapta herhangi bir hakaret veya forum kurallarını ağır şekilde ihlal eden bir ifade bulunmamaktadır. Buna rağmen, şikayetçi olan taraf olmama rağmen cezalandırılmış olmam "hakkaniyet" ilkesine aykırılık teşkil etmektedir.

Mesaj İçeriği: Ceza bilgisinde paylaşılan mesajım incelendiğinde, konuyu kirleten tarafın ben olmadığımı ve konunun gidişatını korumaya çalıştığımı belirttim. "Yapay Zeka" iddialarıyla konuyu dağıtan tarafa yönelik yaptığım bu açıklama, forumun işleyişini bozmaya değil, aksine düzeltmeye yöneliktir.

DonanımHaber gibi köklü bir platformda, şikayet sistemini doğru kullanan kullanıcıların değil, huzursuzluk çıkaran tarafların yaptırıma uğraması gerektiğini düşünüyorum. Geçmişteki yapıcı tutumumun ve bu olaydaki "kışkırtılan taraf" olma durumumun göz önüne alınarak, cezalandırmanın kaldırılmasını veya yeniden değerlendirilmesini talep ediyorum.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.

@powerstorm @DENIZCISERKAN @kocaballi @Nétwork @Nat Alianovna

Hesabıma Verilen 7 Günlük Uzaklaştırma Hakkında İtiraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 10 Şubat 2026; 13:41:53 >

• Ortalığı karıştıran adam konuya mesaj yazıyor ama ben ceza alıyorum yazamıyorum Bu ne saçma iş anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 14 Şubat 2026; 10:58:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür sorunları, "forum destek" bölümünden yazarak destek alabilirsiniz.

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.