|
Selamlar DH ahalisi, iyi geceler herkese 👋 Yüksek lisans tezim için son virajdayım, Salı gününe kadar 400 veriyi tamamlamam gerekiyor yoksa mezuniyet hayal olacak. Forumun teknolojiye olan ilgisini bildiğim için desteğinizi istemek aklıma geldi. Konum tam DH'lik: "Sanal Influencerlar". Hani şu Instagram'da gördüğümüz, gerçek sanılan ama aslında Yapay Zeka (CGI) ile yapılan modeller (Lil Miquela, Aitana Lopez vb.). Bunlara güveniyor muyuz, teknoloji nereye gidiyor bunu araştırıyorum. Vaktinizi almamak için anketi kısa tuttum (Maksimum 3 dakika sürüyor). Öğrenci bütçesiyle, katılanlara teşekkür etmek adına şöyle bir güzellik yapmak istedim: 🎁 ÖDÜL: Anketi dolduranlar arasından çekilişle 3 kişiye 1000 TL'lik Dijital Hediye Çeki (Amazon, Trendyol, Steam vs. kazanan ne isterse) ileteceğim. Nasıl Katılırım?
🔗 Link: SANAL INFLUENCERLARIN TEKNOLOJİ KABUL MODELİ ÇERÇEVESİNDE İNCELENMESİ https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSel3W48W9YwzN9tlI4WahTFrdPgX3Cd-GDJaQAHJeJe9iTLGA/viewform?usp=header |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler