Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.576
Cevap
80
Favori
369.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hh4k4nn

Merhabalar opel corsa 2014 active için multimedia özellikli 7" cihaz bakmaktayım. Direksiyondan tam uyumlu bulamadım önereceğiniz marka model var mı?

android ozellikli isterseniz mevcuttur darwill marka 5 yil garantili
  • Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Cihazı aratırken konunuzda buldum ekstra parlak kaplaması var mı acaba görüntü varsa atabilirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhabalar passat b6 araç için edison marka android cihaz aldık bunla alakalı bir kaç sorum olacak;
    1-Cihaz android 4.4 ile geliyor güncellememiz mümkünmü?
    2-Kendi ana ekranı resimde attığım gibi üstteki saat,hız kadranı falan kaldırılmıyor sabit duruyor,yan ekranlara kendi eklediğim widgetlerde kalkmıyor.(resimdeki aletin kendisi değil ama menüler aynı)
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

3-Piyasada android 5.1'li cihazlar var onların menüsü çok hoşuma gidiyor bizim cihaza bunların yazılımını yüklememiz mümkünmü?Örnek resim alttaki gibi.

Son olarak benim cihazın bilgilerini atayım yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passengercard -- 21 Mayıs 2017; 15:32:14 >

• arkadaşlar merhaba,
    jvc kw-avx836 modelli multimedia sisteminden var aracımda. durumu şuan biraz vahim durumda ekran açılmıyor, bazı yerlerine bastığımda ekran kapanıyor açılırsa bile, ayrıca kontrollerinde sıkıntı var ses açma kapama basılı falan kalıyor ne yapmalıyım bir tavsiyeniz var mıdır acaba?
    linkteki ürünle aynıdır.

ayrıca amfi hoparlör bağlantılarında sıkıntı yok ses veriyor, radyoda sinyal sorunu da yok.
    şimdiden teşekkürler!

• quote:

Orijinalden alıntı: hh4k4nn

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Cihazı aratırken konunuzda buldum ekstra parlak kaplaması var mı acaba görüntü varsa atabilirseniz sevinirim

bu renkte isterseniz mevcuttur
  • Hyundai Tucson 2015 araç için Android 5.1 cihaz bakıyorum. Tavsiyeniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Hyundai Tucson 2015 araç için Android 5.1 cihaz bakıyorum. Tavsiyeniz var mı?

Navimex Hyundai tucson 6,0 verebilirim isterseniz
  • Selamlar,

Kia Sportage 2007 model araç için aşağıdaki özelliklerde multimedya sistemi arıyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Double DIN
    Radyo
    Navigasyon
    TV (olabilir, olmayabilir)
    Müzik ve video dosyalarını oynatabilecek
    Geri görüş kamerası
    Park sensörü
    ODB (olabilir, olmayabilir)
    İşletim sistemi Android veya Carplay
    Mümkünse önden SD veya microSD kart girişi
    Ses ayar düğmesi

Fiyat olarak markalı ürünler için (sony, pioneer, v.b.) 2.000 ~ 2.500 TL, diğer markalar için (navitech, navcon, v.b.) 1.000 ~ 1.500 TL

Bu arada Carplay ile ilgili daha fazla bilgisi olan var mıdır. Android ile farkları ve avantajları nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsaktakka

Selamlar,

Kia Sportage 2007 model araç için aşağıdaki özelliklerde multimedya sistemi arıyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Double DIN
    Radyo
    Navigasyon
    Geri görüş kamerası
    Park sensörü
    Ses ayar düğmesi

Fiyat olarak markalı ürünler için (sony, pioneer, v.b.) 2.000 ~ 2.500 TL, diğer markalar için (navitech, navcon, v.b.) 1.000 ~ 1.500 TL

Bu arada Carplay ile ilgili daha fazla bilgisi olan var mıdır. Android ile farkları ve avantajları nedir?

Bu dediklerin içinde Pioneer Sony vb ürünlerde yok ürün

Navitech navigold vs gibi markalarda ise

Navimex var Android 6.0 = 1500TL
    Navigold var Android 5.1 = 1300TL
    Darwill var Android 5.1 = 1600TL (5 Yil Garantili)
    Navigold var Android 4.4.4 = 1100TL

• Merhaba, 2003 model bmw 318 im var. Önde kasetçalar teyp ve arkada 6lı cd çaları mevcut. Bu teybe direk 4 veya 5 kanal amfi bağlayabilir miyim. Bağlanabilirse nasıl olabilir? Çünkü teybin arkasında bağlantı yuvaları yok.

Teşekkürler.

• Hocam Merhaba,

Bende 2007 Model Opel Astra H Njoy var. Kliması Manuel.

Ben arabama ekranlı, GPS'li bluetooth, AUX, USB'li bir ekran taktırmak istiyorum. Şuan arabamın ses sisteminden memnunum. Kalitesi bozulsun istemiyorum.

Şu ürünü buldum:

Ancak sorum şu, bu markaları ilk defa duyuyorum. Birçoğu Navi ile başlayan bir sürü marka var. Para konusunda sıkıntım yok 3000liraya kadar verebilirim.

Sizin bana önerebileceğiniz bir marka ve model var mı?

Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: rhnrgn

Hocam Merhaba,

Ben arabama ekranlı, GPS'li bluetooth, AUX, USB'li bir ekran taktırmak istiyorum. Şuan arabamın ses sisteminden memnunum. Kalitesi bozulsun istemiyorum.

Şu ürünü buldum:

Ancak sorum şu, bu markaları ilk defa duyuyorum. Birçoğu Navi ile başlayan bir sürü marka var. Para konusunda sıkıntım yok 3000liraya kadar verebilirim.

Teşekkür ederim

Android varken bu windows tabanli cihaza ne gerek var size android 6.0 navimex verelim

• Bu ürünü almak istiyorum ancak bu tür Ürünler hakkinda hic bir bilgim yok.bu ürünü önerir misiniz veya onereceginiz bir marka veya model var mı

GittiGidiyor
    Navitech NX-252Y, Opel Astra Araç Navigasyon ve Multimedya Sistemi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/navitech-nx-252y-opel-astra-arac-navigasyon-ve-multimedya-sistemi-281941066

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samhey -- 1 Haziran 2017; 12:42:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

quote:

Orijinalden alıntı: fsaktakka

Selamlar,

Double DIN
    Radyo
    Navigasyon
    Geri görüş kamerası
    Park sensörü
    Ses ayar düğmesi

Bu dediklerin içinde Pioneer Sony vb ürünlerde yok ürün

Navitech navigold vs gibi markalarda ise

Navimex var Android 6.0 = 1500TL
    Navigold var Android 5.1 = 1300TL
    Darwill var Android 5.1 = 1600TL (5 Yil Garantili)
    Navigold var Android 4.4.4 = 1100TL

Selamlar,

İlginiz ve bilgiler için teşekkür ederim.
    Konu hakkında biraz daha detay verebilirmisiniz. Özellikle android 5.1 veya 6.0 ürünler ile ilgileniyorum. Önerdiğiniz ürünlerin teknik özelliklerini nereden bulabilirim. Sanırım sizde satış yapıyorsunuz. Satın almayı nasıl yapabilirim.

Teşekkürler.

• Hocam Astra J için takılan Necvox marka cihazın frimware, os update dosyaları elinizde var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bir arkadaşımın cihazında görüntü ve yazılar kaydı sanıyorum sistemde bir bug var cihaz kullanılamaz halde servis yüksek bir fiyat istemiş yazılım güncellemesi için. Sanıyorum S100 kullanıyor ancak modifiye bir versiyon.
  • quote:

quote:

Hocam Merhaba,

Şu ürünü buldum:

Teşekkür ederim

Android varken bu windows tabanli cihaza ne gerek var size android 6.0 navimex verelim

Selam. Cevabınız için teşekkür ederim. Navimexin sitesinde astra h a uygun model göremedim. fiyatı nedir? bir link var mı ürüne ulaşabileceğim?

teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

Hocam Merhaba,

Şu ürünü buldum:

Teşekkür ederim

Selam. Cevabınız için teşekkür ederim. Navimexin sitesinde astra h a uygun model göremedim. fiyatı nedir? bir link var mı ürüne ulaşabileceğim?

teşekkürler

urun.n11.com
    Navimex Androıd 6.0 Opel Astra Multımedya Navıgasyon - n11.com
    http://urun.n11.com/multimedya-sistemleri/navimex-android-60-opel-astra-multimedya-navigasyon-P182993840

• pilippo po-1080 amfi 550-600 aralığında yeterli bir amfi midir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler arkadaşlar aracın stok olarak tizlerinden memnunum ancak daha temiz bir bass ihtiyacı duyuyorum, bu konuda yeniyim araç hb ve bagaj küçük malumunuz nasıl bir sistem tavsiye edersiniz? Mono amfi mi yoksa 4 kanallı bir amfi mi alsam daha başarılı bir ses elde ederim kabin portlu mu yoksa portsuz olursa mi daha temiz bozulmayan bir bass elde ederim araçta ek izolasyon yapmalımiyim sorularım bunlar. Tavsiyelerinizi bekliyorum

• Navigold ve Tastech markalarından hangisi daha iyidir?

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.