Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.576
Cevap
80
Favori
369.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam burası multimedya sayfası ses sistemi için olan burası değil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    değiştirdim ama yine olmuyor. ayrıca hdmi aparatı bile taktım yine aynı

• arkadaişlar 2005 ford cmax aracuma avgo smart double din (multlmedya) taktırdım. ama araç park halinde iken saat sürekli geri kalıyor.sürekli yeniden saat ayarı yapıyorum .seyahat halinde problem yok ama stop edip 1 gün sonra aracı calıştırınca saatin en az 25/30 dakiika geri kaldığını görüyorum. bu multimedya da bis pili gibi birşeyler varmı ?ondan olurmu? yardım eden dostlara şimdiden yeşekkür ederim.. aliayhan15

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Mrb avgo cigazimin arkasinda jack girisi yok sadece kumandaya giden soket var 3 tane kablosu var okadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat 500l icin direksiyon kumanda aparati bulma sansimiz nedir

• Merhaba, Motevo kf-ns1 model cihaza sahibim. aracın benden önceki sahibi taktırmış. Fakat şöyle bir sorun var. Direksiyondan ses açma tuşuna tanımlama yaptığımda 3 tuş birden ses açmaya tanımlanıyor. Hangi özelliğe tanımlarsam diğer 3 tuşta aynı özelliğe atanıyor. diğer tuşlar ise hiç çalışmıyor. Oto elektrikçileri baktı ama pek sonuç bulamadı. Siz bu konu da yardımcı olabilir misiniz? ,

Araç Nisan juke - cihaz motevo kf-ns1

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banillasky -- 18 Nisan 2017; 10:22:1 >

• Selam,

Aracım Hyundai sonata 2008 model multimedya sistemi taktırmak istiyorum bunun için çerçevesini aldım.
    Ancak buraya kaç inch model olur? Birde hangi model ürün önerirsiniz? En fazla 1000tl gibi olabilir. Pioneer AVH-270BT modeline baktım
    Ürün 1100tl civarı ancak bu üründe navigasyon yok sanırım. Olmuşken oda olsun diyorum. Cd olması önemli değil usb yeterli olur.
    Bluetooth olması lazım. ve geri görüş kamerasıda takılsın.

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

• ACil YARDIM EDİN LÜTFEN.

bende

saund magus 3500.1 mono anfi

1400 watt 400 rms pioneer marka sabwoofer

200 watt tss tweeter

600 wat bir cift oval kolonum var

BU TESİSAT BENİ TATMİN ETMEDİGİ için

Kıcker l7 2400 watt 1200 rms anfi

Kicker kss 67 mid takımı ön kapı arka kapı olmak üzere bu

seti al mak istiyorum yalnız bu l7 nasıl bir kablo 4ga yeterli olurmu birde bu tesisat için eksta olarak jel aku olmasi gerektigini söylediler yardımcı olursanız sevinirim TESİSAT ÇOK IYI KONUMDA OLMASADA DESIBEL YARIŞMASINA KATILMAK ISTIYOTUM ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi my_murat -- 20 Nisan 2017; 20:41:34 >
  • Merhabalar, benim volvo xc60 2010 model aracim var. Bluetooth sistemi mevcut telefonla sorunsuz bir sekilde bağlana biliyorum ancak sadece görüşme yaptigimda aracin hoporlerinden ses geliyor, normal bir müzik açtigimda aracin hoperlerin den degil sadece telefondan geliyor ses. Telefondan bluetooth ayarlarina girdigimde profilde sadece sesli arama var, ortam sesi yok bunu nasil ekleyebilirim ? Arastirmalarima gore bu modellerde sadece sesli arama için konulmus bleutooth, normal muzik dinleme için degil ama ben yapmak istiyorum ve bunu telefon uzerinden her hangi bir uygulama ile yapabilirmiyim ?
  • Öncelikle Herkese Merhaba.
    2013 Model Chevrolet Captiva aracıma multimedya cihaz taktırmak istiyorum fakat daha öncede birçok kişinin başına geldiği gibi kafa iyice karıştı.Klasik benim markam öyle, o marka böyle (Navimex, Necvox vs.) her kafadan bir ses çıkıyor.Markalar üç aşağı beş yukarı belli.En son Newfron marka Android 5.1.1 cihaz, Reis Elektronik bünyesindeki bir marka sunuldu bana.Sonuçta birçoğu; işlemci , RAM vs toplama ürünler diğerleri gibi.Öğrenmek istediğim bu markanın CPU : Rockchip Quad-core işlemcisi ve RAM : DDR3 , 1GB 'i yeterlimidir ve daha önce bu markanın bu özelliklerin deki ürünlerinden kullanan oldu mu?Araç modeli fark etmez içerik aynı çünkü, yorumları olabilir mi?
    Bu arada cihazı çok kurcalayıp uygulama indirmem o yüzden de telefonlardaki gibi bir hız beklentim yok.Mevcut özellikleriyle de öyle bir beklentiye girilmez zaten.Öncelikli olan navigasyon, arka görüş kamerası, radyosu, bluetooth'dan telefon görüşmesi gibi özellikleri sıkıntısız çalışsın yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chatkapi

Öncelikle Herkese Merhaba.
    2013 Model Chevrolet Captiva aracıma multimedya cihaz taktırmak istiyorum fakat daha öncede birçok kişinin başına geldiği gibi kafa iyice karıştı.Klasik benim markam öyle, o marka böyle (Navimex, Necvox vs.) her kafadan bir ses çıkıyor.Markalar üç aşağı beş yukarı belli.En son Newfron marka Android 5.1.1 cihaz, Reis Elektronik bünyesindeki bir marka sunuldu bana.Sonuçta birçoğu; işlemci , RAM vs toplama ürünler diğerleri gibi.Öğrenmek istediğim bu markanın CPU : Rockchip Quad-core işlemcisi ve RAM : DDR3 , 1GB 'i yeterlimidir ve daha önce bu markanın bu özelliklerin deki ürünlerinden kullanan oldu mu?Araç modeli fark etmez içerik aynı çünkü, yorumları olabilir mi?
    Bu arada cihazı çok kurcalayıp uygulama indirmem o yüzden de telefonlardaki gibi bir hız beklentim yok.Mevcut özellikleriyle de öyle bir beklentiye girilmez zaten.Öncelikli olan navigasyon, arka görüş kamerası, radyosu, bluetooth'dan telefon görüşmesi gibi özellikleri sıkıntısız çalışsın yeterli.

Pek kaliteli bir cihaz değil reis elektronik kamasonic ürünün ithalatcisi kamasonic gibi dandik bir üründen sonra newfron diye ne idiü belirsiz cihazlardan uzak durun

Ürün alirken garantisine bakarak alin

• quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

quote:

Orijinalden alıntı: Chatkapi

Öncelikle Herkese Merhaba.

Pek kaliteli bir cihaz değil reis elektronik kamasonic ürünün ithalatcisi kamasonic gibi dandik bir üründen sonra newfron diye ne idiü belirsiz cihazlardan uzak durun

Ürün alirken garantisine bakarak alin

Cevap için teşekkür ederim.Peki sizin 2013 Model Chevrolet Captiva için bir tavsiyeniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: HighLimit

Merhabalar.

Araca ufak tefek eklemeler yapıyorum araştırıyorum fakat hiçbiri beni bu multimedya olayı kadar yormadı.

Öncelikle malum yerlerden bakıyorum ve herkes kendi malını övüp piyasa mallarıyla karıştırmayın diyor en büyük zokayı burda yiyorum biri çin malı NaviX diğeri gene çin malı NaviY ama ne hikmetse ikisininki de birbirinden üstün ve piyasa mallarıyla karıştırılmamalı. Anladım ki aslında markalar arasında aman aman fark yok ve esas olay ekran boyutunda radyonun ve tv nin çekmesinde kısacası yazılım ve sürümlerinde. Windows Ce çok tutulmuyor tel bağlanmadığı için o yüzden sadece Androide bakıyorum onun da 5.1 versiyonu hatta 6.0 versiyonu çıkmış. Geçen bir Navimex bayisi ellerinde 4.4 versiyon olduğunu ellerine henüz 5.1 veya 6.0 gelmediğini eğer gelirse araca takılı olan cihazın sürümünü yükseltebileceklerini söyledi parayı alana kadar ayak yapıyor olabilir diyerek güvenmedim haliyle. Diğer yandan aliexpresste 6.0 9 inç ekranlar tr deki 4.4 ve 7 inçlerle aynı fiyatta. Hal böyle olunca iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı. Özellikleri çoğunun aynı olmasına rağmen markalar arasında acaip bi fiyat yelpazesi var kim ne kadar yolarsam mantığında gibi. Nasıl bir yol izleyebilirim yardımcı olursanız gerçekten çok memnun kalırım...

üstad bende senin gibiydim, bir cesaretle Çin'den linkteki ürünü aldım. Bugün kargoyu getirdi PTT kuryesi, satıcı faturayı 120 USD düzenlemiş. Gümrükte toplamda 90 TL bir vergi tahakkuk ettirmiş, PTT kuryesine ödeyerek ürünü teslim aldım. Ben çok daha fazlasını gözden çıkarmıştım aslında. Burada bu özelliklerde cihaz yok, ve bunun yanına bile yaklaşamayacak cihazlara 2.000 TL para istiyorlar. Ben 272 USD ödedim, ayrıca satıcı harici mikrofon, OBD adaptörü, ve arka kamera için güç dengeleyici de hediye etti. Yani bana maliyeti vergiler dahil 1.050 TL ye geldi. Şimdi bana bunun montajını yaptırabileceğim profesyonel bir yer lazım. Aslında arka ve ön tarafa kamera montajı yapılmayacak olsa bende ürünü takarım ama kablo çekme işi zor. Kameraları da araca özel aldım, linkleri altta. Onlara vergi çıkmadı. Sadece arka kameraya burada 140 TL istiyorlar, ben 13 USD ye aldım. Linkteki multimedya burada satışta olsa en az 3.000 TL para isterler. Ayrıca cihazın DAB (dijital radyo) özelliği de var.
    Yalnız almak isteyen arkadaşlar Çin den mutlaka EMS kargo ile gönderilmesini istesinler, EMS'yi Türkiye'de PTT teslim ediyor. DHL, TNT, Fedex gibi firmalar müthiş masraf çıkartır. Ordino ve Ardiye gibi masraflarla ürüne ödediğiniz para kadarda onlara ödersiniz. Hatta dahada fazla olabilir.

Multimedya linki;

aliexpress.com
    US $204.0 49% OFF|Otomobiller ve Motosikletler'ten Araba Multimedya Oynatıcı'de Android 9.0 Octa çekirdek araç DVD oynatıcı Video Gps oynatıcı VW Volkswagen Jetta Transporter T5 EOS Touran Scirocco Sharan Bora kafa ünitesi AliExpress'da - 11.11Bekarlar Günü
    https://tr.aliexpress.com/item/1024-600-Quad-Core-Android-4-4-Car-DVD-Volkswagen-VW-Tiguan-Polo-Golf-Passat-Jetta/32548577491.html?spm=2114.13010608.0.0.rksZAa

Arka Kamera;

aliexpress.com
    US $10.76 21% OFF|Otomobiller ve Motosikletler'ten Araç Kamerası'de Araba Dikiz Kameraları Ters Ters Kamera Için VW/JETTA/TIGUAN/RCD510/RNS315/RNS310/ RNS510 AliExpress'da - 11.11Bekarlar Günü
    https://tr.aliexpress.com/item/Car-Rear-View-Cameras-Reversing-Reverse-Camera-For-VW-GOLF-JETTA-TIGUAN-RCD510-RNS315-RNS310-RNS510/32783348276.html?spm=2114.13010608.0.0.rksZAa

ön Logo kamera;

aliexpress.com
    US $19.45 15% OFF|Otomobiller ve Motosikletler'ten Araç Kamerası'de 600L CCD Araç araç amblemi Ön Görüş kamerası Volkswagen GOLF/Passat/Polo/Tiguan EOS Frim Kurulum en araba logosu AliExpress'da - 11.11Bekarlar Günü
    https://tr.aliexpress.com/item/Color-CCD-Vehicle-car-logo-mark-Emblem-Front-camera-for-Volkswagen-VW-GOLF-Bora-Jetta-Touareg/32775814566.html?spm=2114.13010608.0.0.rksZAa

• g_unit_nihat G kullanıcısına yanıt
    Fiyat bedava montaj yapacak yer büyükşehirlerdeysen çok rahat bulunur 50-100 lira arası bişi verirsin ama önce telefonla felan ara gitmeden konuştuğun kişinin tavrına dikkat et oraya gidersin niye bundan aldın bunlar sahte bizdeki daha iyi bilmem ne diye canın sıkılmasın sonra. ben daha grupta gördüm az önce 2. El şeye 1150 lira diyor. Gözümü karartıp aliexpressten şöyle en iyilerinden uygun fiyata almak istiyorum türkiyede maşallah aynı marka aynı model 600 liraya da var 4000 liraya da

• HighLimit kullanıcısına yanıt
    Elbette kötüleyeceklerdir fakat çok aradım bu özelliklerde cihaz kimse getirmiyor. Bulsaydım 1.000 TL fark olsa bile onlardan alacaktım ama yok. Bu hem android 6, 2gb ram ve benim için en önemlisi DAB özelliği. Yakın zamanda dijital radyoya geçilecek ve benim aldığım dijital yayınları alabilecek. Keşke daha kaliteli cihazlar getirseler de kendimiz almasak aliexpressten.
  • Selâmün Aleyküm opel astra j navigasyon marka tavsiyeniz var mı? Internetten mi alsam yoksa bayiye mi taktirsam yardimci olursaniz sevinirim

• Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

Selamlar. 2008 model jeep patriotum var.Aracıma multimedya taktırmak istiyorum.Bunun için kesme delmeye ihtiya duymadan alabileceğim modeller var. Avgo smart, cyclone , ar-lox , navigold gibi markalar birebir uyumlulular, fakat tam olarak ne kadar kaliteliler emin olamadım hangisi iyi hangisi kötü ? Ayrıca diğer fotolardaki resimlerde gözüktüğü gibi büyük ekran taktırma niyetim de var.Çünkü teyp altındaki saklama gözü görüntü olarak beni oldukça rahatsız etti.büyük ekran için ebay de hazır kesilmiş çerçevler var (resimlerde mevcut) fakat ürünün fiyatı 200 tl iken kargo ve gümrük bedeli ile 600 tl ye geliyor.Bir de üstüne multimedya ücretini ekleyince bütçemi oldukça aşıyor.Bunun yerine bunu ustalıkla kesen bir yer varsa yaptırmak isterim.güzel bir görüntü için kumanda uyumundan da vazgeçebilirim.Bu işi sağlıklı ve ekonomik açıdan sarsmadan nasıl halledebiliriz.Fikirlerinizi almak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-011029A7C -- 14 Mayıs 2017; 21:37:39 >

• Hocam merhaba,

2009 model Tucson araç aldım eski tip orjinal teyp var üzerinde ve bunu değiştirmek istiyorum bir kaç sorum var yardımcı olursan sevinirim

- Navigasyon, dvd, usb, geri görüş kamerası vs. içerisinde olan bir model var mı varsa hangisini önerirsin?
    - Çinden getirmek mi burada bir yerlerden almak mı mantıklı?
    - İstanbul bakırköydeyim montajı yakınlarda nerede yaptırabilirim?
    - Direksiyonda herhangi bir volume açma vs. gibi kontrol tuşu yok, ilave yapılabiliyor mu yapılırsa çok çirkin bir görüntü oluyor mu?

Epey sordum Şimdiden vakit ayırdığın için teşekkürler

• citroen c elysee 2016 exclusive paket için önerebileceğiniz hangi cihaz var acaba.geçen hafta aldığım NAVİMEX marka 10 inçlik cihazı geri iaede ettim.ondan daha iyi bir 10 inçlik cihaz var mı?
    1.lastik basınç sıfırlaması yapabilen
    2. torpido rengi ile birebir uyumlu
    3.yakıt değerlerini doğru gösteren
    4.kısacası yol bilgisayarı ile uyumlu çalışan bir cihaz var mı
  • Merhabalar opel corsa 2014 active için multimedia özellikli 7" cihaz bakmaktayım. Direksiyondan tam uyumlu bulamadım önereceğiniz marka model var mı?

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.