Bildirim
Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (83. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
merhaba... avgo marka multimedia cihazım var. fakat mp3 klasör geçişlerinde donuyor. yeniden başlatmak gerekiyor. böyle bir sorunla karşılan veya çözen var mı? ne yapmak lazım? -
Sa. Şu senin cihazı nerden görürüz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba 2008 a3 aracımda concert 2 orjinal ses sistemim var ses kalitesinden oldukça memnunum fakat aracıma android bir multimedya sistem takmak istiyorum ancak araştırdığım kadarı ile bu tip sistemlerin ses çıkışları concert kadar başarılı olamıyormuş. aracımdaki ses sistemimden daha aşağı kalmayacak düzeyde çıkış gücü olan android bir sistem önerebilir
misiniz ? teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katin -- 21 Haziran 2017; 17:55:51 > -
-
-
Ne dersiniz bu alınabilir mi? Sağlam mıdır? Bu markayı kullanan var mı?
Daha iyisi var mı? Yeni kasa 2013 model Corolla için full dokunmatik android tabanlı wifi özelliği olan bir alet bakıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan79 -- 23 Haziran 2017; 0:2:48 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: erkan79
Ne dersiniz bu alınabilir mi? Sağlam mıdır? Bu markayı kullanan var mı?
Daha iyisi var mı? Yeni kasa 2013 model Corolla için full dokunmatik android tabanlı wifi özelliği olan bir alet bakıyorum.
pahali aynii cihaz bende 1250 tl
-
Fd6 civic için hangi cihazı önerirsiniz? Menü hızı ve geri görüş kamerası iyi olsun istiyorum
2005 hr-v için android tabanlı bluetooth destekleyen 7 inç bir sistem önerisi arıyorum. İnternette baktıkça kafam karıştı. İzmirdeyim, lütfen bir öneride bulunun
teşekkür ederim . Bütçe maximum 2000 TL marka takıntım yok , ses çıkışının da iyi olmasına gerek yok senelerdir orjinal teybi kullanıyorum. -
selam..2012 octavia 700 tl civarı bütçeyle sizce hangi multimedyaya yönelmeliyim? -
-
Merhaba,
2014 model kia sportage aracım var.
Üzerinde wince li multimedya ekranı mevcut. Ben Androdid 7-8 inç multimedya ile değiştirmek istiyorum.
Direksiyon tuşları ve aracın kendi usb-aux girişlerinin çalışmasını istiyorum.
Birde aracın kendi mikrofonunun kullanılması mümkün mü?
Bunlara istinaden önerinizi fiyatı(montaj dahil) ile birlikte ne olur? -
Merhaba arkadaşlar benim biraz farklı bir sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim Seat Leon aracımda Navigold marka Android 4.4 double teyibim var geri vitese kamera bağladım herhangi bir sıkıntı yok bir adet kamerada aracın ön kısmına bağladım bunuda teypte aux in video kısmına girdim ve teybin ara yüzünden aux in girişine tıkladığımda görüntüyü alabiliyorum sıkıntı yok, Şimdi benim sorum şu ben bu aux in girişine bağladığım kamerayı teyibin araç kayıt kamerası gibi kayıt yapabilecek bir şey yapabilir miyim? uygulama v.s. var mıdır? -
andorid marketten edineceğin bir uygulamayla usbden harici bir hard disk bağalayıp kayıt yapabilirsin, Camerafi diye bir uygulama var mesela, ama cihazın extra ayarlarından External hd sekmesi acık olmalı kı hard dıski kayıt için görmeli cihaz. yalnız problem şu;
1-kayıt için her defasında uygulamayı açmanız gerekir,
2-kayıt için geri planda proğram çalışırken cihazda aşırı kasma meydana gelecektir,
-
Android markette bu denli çok uygulama var sıkıntı şurada aux in girişindeki taktığım kamerayı yüklediğim programlar görmüyor bir android cep telefonuna kurduğumuzda telefonun kendi kamerasından istediğimiz şekilde hafıza kartına v.s. kayıt ettirebiliyoruz. -
aynen bahsettiğim kayıt tipi usb den bağlanılan kameralar lar içindi, web cam olarak kullandığım kameramı bu şekilde usb den bağladığımda uygulama otomatik görüyor ve kayıt yapabiliyoruz. video aux in için uygulama bulmak lazım ozman. -
2012 ford mondeo hangi cihazı önerirsin. Araca tam uyumlu olmasını istiyorum. Park sensörleri dahil çalışması gerek.
Selamlar,
hyundai i30 aracım için aliexpressten aşağıdaki linkteki navigasyonu almıştım ancak tam olarak ısınamadım cihaza ve satmak istiyorum. 2. el böyle cihazlar alan dükkanlar var mı istanbulda? İnternetten satmaya da çalıştım ama biraz zor oluyor:) Eğer bunu satamazsam da aracın orjinal teybini satayım diyorum,o da boş boş duruyor bagajda. bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
i30 Navigasyon:
tr.aliexpress.com
Page Not Found - Aliexpress.comhttps://tr.aliexpress.com/item/7-Car-DVD-Player-for-Hyundai-i30-2012-with-GPS-Bluetooth-Ipod-TV-multi-menu-language/859563595.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5DRgbu
-
Linkte verdiğim dokunmatik ekranlı ürünün muadili Türkiye de varmıdır, bilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X