Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.576
Cevap
80
Favori
369.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yardımın için teşekkürler.

bir sorum daha olacak, tek din çift din olayını kavrayamadım ben pek. nedir bunun farkı? benim araca tek din teyp mi uyumludur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rhan07

renault captur için fiyat performan ürünü arıyorum.
    android, dvdsiz olmalı.

0531 636 51 14

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: w910i

yardımın için teşekkürler.

bir sorum daha olacak, tek din çift din olayını kavrayamadım ben pek. nedir bunun farkı? benim araca tek din teyp mi uyumludur?

büyük ekranlı, geri görüş kameralı, navigasyonlu teypler double din ismi ile adlandırılırken. normal usbli, cd li teypler single din şeklinde adlandırılmaktadır. double din, single dine göre 2 kat yer kaplamaktadır. sizin araca iki tip teypde uyumludur. single din takmak için önceki mesajımda belirttiğim gibi aracınıza uyan bir çerçeve takmak gerekli. tercihinizi belirleyin, sadece usbden müzik dinleyim, bluetooth ile telefonları cevaplayım derseniz single din teypler işinizi görecektir.

• Selam zenec 2011D açılış ekranında dondu radyosu çalışıyor fakat hiç bir işlem yapmıyor yardımcı olabilecek varmı teşekkürler

• slm 2009 opel astra h kasa multimedya sistem lazım 1000 tl ye kadar. Uyumlu markalara baktım Necvox Navimex Navigold avgo for x navimaster cyclone var sanırım. deneyimlerinize dayanarak hangisini almamı tavsiye edersiniz. ve mümkünse uygun nereden alabilirim.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Aşağıda resmini eklediğim AVGO AVG S 901 FORD multimedyayı kullanıyorum. Aracı ilk çalıştırdığımda dıt sesi geliyor ve cihaz normal şekilde çalışıyor ve taa ki stop edene kadar cihazda hiç bir problem yaşamıyorum. Ancak aracı stop edip tekrar çalıştırdığımda (market, akaryakıt vb. gibi) ekranda ford logosu geliyor cihazdan dı-dı-dı-dı-dıt şeklinde ses geliyor ve cihaz açılmıyor. Bu durumdan ancak 1-2 saat sonra kurtulabiliyorum ve cihaz normal olarak açılıyor. Erken çalıştırma denemelerim de her zaman dı-dı-dı-dı-dıt bu sesi alıyorum ve cihazı başlatamıyorum. Haliyle bu bayağı bir sıkıntı yapıyor. Cihazı kapatmasam veya aracı stop etmesem hiç bir problem yok.
    Bu konuda nasıl bir yardımınız olur. Şimdiden teşekkür ederim.
    Not: Cihaz iki ayrı araçta ve harici power ile denendi, sonuç aynı. Soketten dahi tüm bağlantı sökülüp takılsa 1-2 saat beklemeden normal olarak açılmıyor sadece ford logosunda kalıyor.
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh99 -- 5 Nisan 2017; 16:17:25 >

• Sistem reset denedinizmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TİTAN-X

Sistem reset denedinizmi

Hocam, reset den kastınız sağ altta bulunan kart takılan yerdeki küçük reset düğmesi veya menüden varsayılan ayarlar ise her ikisini de yaptım. Onun haricinde başka bir şey varsa bilimiyorum. Tarif ederseniz yapmaya çalışırım. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh99 -- 6 Nisan 2017; 10:16:51 >
  • navitech NX-207R cihazına geri görüş kamerası bağlanabiliyormu,
    bağlanıyor ise geri vitese taktığımızda otomatik görüntü almak için hangi sokete ve uca(kablo rengi ve üzerinde ne yazıyor) bağlantı yapmalıyız.

adamların sitesi dandik, kullanım kılavuzunda yeterli açıklama yok, gerekli şemalar yok. cihazı aldığıma pişman oldum inanın. kılavuz zaten başlı başına yetersiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

navitech NX-207R cihazına geri görüş kamerası bağlanabiliyormu,
    bağlanıyor ise geri vitese taktığımızda otomatik görüntü almak için hangi sokete ve uca(kablo rengi ve üzerinde ne yazıyor) bağlantı yapmalıyız.

adamların sitesi dandik, kullanım kılavuzunda yeterli açıklama yok, gerekli şemalar yok. cihazı aldığıma pişman oldum inanın. kılavuz zaten başlı başına yetersiz.

kablo uclarının ve teybin arkasinin resmini atarsan yardimci olabilirim
  • kabloların birisinde (sarı uçlu) back in yazıyor.Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

• Lutfen yardim bu cihazi aldim avgo u1800 dreksiyon kumadasini baglayacak biyer bulamadim aracim megan 2 umraniye tarafinda bildiginiz yer varsa paylasirsaniz sevinirim
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

• MERHABA BENİM SIKINTIM MERCEDES SPRİNTERE CADENCE DOUBLE DİN TAKTIRDIM BİRDE 19 İNÇ EKRAN. AMA CİHAZDAN EKRANA GÖRÜNTÜ AKTARMADA SIKINTI VAR. CİHAZDA GÖRÜNTÜ NET AMA EKRANDA GÖRÜNTÜ KÖTÜ BULANIK VE DAĞINIK GÖSTERİYOR.
  • Merhabalar.

Araca ufak tefek eklemeler yapıyorum araştırıyorum fakat hiçbiri beni bu multimedya olayı kadar yormadı.

Öncelikle malum yerlerden bakıyorum ve herkes kendi malını övüp piyasa mallarıyla karıştırmayın diyor en büyük zokayı burda yiyorum biri çin malı NaviX diğeri gene çin malı NaviY ama ne hikmetse ikisininki de birbirinden üstün ve piyasa mallarıyla karıştırılmamalı. Anladım ki aslında markalar arasında aman aman fark yok ve esas olay ekran boyutunda radyonun ve tv nin çekmesinde kısacası yazılım ve sürümlerinde. Windows Ce çok tutulmuyor tel bağlanmadığı için o yüzden sadece Androide bakıyorum onun da 5.1 versiyonu hatta 6.0 versiyonu çıkmış. Geçen bir Navimex bayisi ellerinde 4.4 versiyon olduğunu ellerine henüz 5.1 veya 6.0 gelmediğini eğer gelirse araca takılı olan cihazın sürümünü yükseltebileceklerini söyledi parayı alana kadar ayak yapıyor olabilir diyerek güvenmedim haliyle. Diğer yandan aliexpresste 6.0 9 inç ekranlar tr deki 4.4 ve 7 inçlerle aynı fiyatta. Hal böyle olunca iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı. Özellikleri çoğunun aynı olmasına rağmen markalar arasında acaip bi fiyat yelpazesi var kim ne kadar yolarsam mantığında gibi. Nasıl bir yol izleyebilirim yardımcı olursanız gerçekten çok memnun kalırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: yalçınbal

MERHABA BENİM SIKINTIM MERCEDES SPRİNTERE CADENCE DOUBLE DİN TAKTIRDIM BİRDE 19 İNÇ EKRAN. AMA CİHAZDAN EKRANA GÖRÜNTÜ AKTARMADA SIKINTI VAR. CİHAZDA GÖRÜNTÜ NET AMA EKRANDA GÖRÜNTÜ KÖTÜ BULANIK VE DAĞINIK GÖSTERİYOR.

cihaz ile ekran arasındaki rca kablosunu değiştirip daha kaliteli bir kablo kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıtkıyıldız84

Lutfen yardim bu cihazi aldim avgo u1800 dreksiyon kumadasini baglayacak biyer bulamadim aracim megan 2 umraniye tarafinda bildiginiz yer varsa paylasirsaniz sevinirim
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

aracınızın marka modeline göre ara aparatlar mevcuttur. arabanızın modeline göre bu ürünü alın, 100tl kadardır fiyatları. bu ara aparatın bir ucu direksiyon kumandasının kablolarına, diğeri sizin avgo cihazınızın arkasında bulunan stereo jack yuvası gibi olan yere takılacak. sizin avgo cihazınızın arkasının fotosunu bulamadım nette, arkasının fotosunu çekip koyun buraya, emin olalım jack girişinin olduğuna.

ara aparat gördüğün gibi böyle birşey, bir ucu stereodur, bu teybinizin arkasındaki yuvaya takılır. Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

Orijinalden alıntı: Sıtkıyıldız84

Lutfen yardim bu cihazi aldim avgo u1800 dreksiyon kumadasini baglayacak biyer bulamadim aracim megan 2 umraniye tarafinda bildiginiz yer varsa paylasirsaniz sevinirim

aracınızın marka modeline göre ara aparatlar mevcuttur. arabanızın modeline göre bu ürünü alın, 100tl kadardır fiyatları. bu ara aparatın bir ucu direksiyon kumandasının kablolarına, diğeri sizin avgo cihazınızın arkasında bulunan stereo jack yuvası gibi olan yere takılacak. sizin avgo cihazınızın arkasının fotosunu bulamadım nette, arkasının fotosunu çekip koyun buraya, emin olalım jack girişinin olduğuna.

ara aparat gördüğün gibi böyle birşey, bir ucu stereodur, bu teybinizin arkasındaki yuvaya takılır. Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

Atatürk Mh su iş Cd No14 Ümraniye santral
    538 0193 693

• 2010 symbol aracım için f/p bir single din teyp arıyorum. Rehberi gösterebilme ve ekrandan numara çevirme özelliği olursa harika olur ama olmasa da sıkıntı yok. Geri görüş kamerası da takılabilmeli. Teşekkürler.

• Yok mu yardımcı olacak?

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.