Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.576
Cevap
80
Favori
369.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fm transmitter olabilir mi? Bazi modellerinde bluetoth da varmış.

Ben almayı düşünüyorumda. Kullananlardan yorum bekliyorum.

m.tr.aliexpress.com
    Online Shop 4-in-1 eller serbest kablosuz Bluetooth FM Verici G7 + AUX Modülatör Araç Kiti MP3 Çalar SD USB LCD araba Aksesuarları | Aliexpress Mobile - 11.11_Double 11_Singles' Day
    https://m.tr.aliexpress.com/s/item/32674726789.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 24 Şubat 2017; 12:47:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

fm transmitter olabilir mi? Bazi modellerinde bluetoth da varmış.
    https://m.tr.aliexpress.com/s/item/32674726789.html

1 tane aldım fm transmitter den ses cızırtılı cıkıyor. Bluetoht olanını bilmiyordum ona bakacağım sımdi , fiyatı konusun da bilgin varmı ?
    Teşekkür ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kryuzman -- 24 Şubat 2017; 12:47:29 >
  • Ben mesajımı düzenlerken siz yanıt vermişsiniz. Parazit olayını önceden de duydum. Belki teknoloji ilerleyince onu da düzeltmişlerdir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim Peugeot 207 aracimda da navimex nav 9974 Android cihaz var akü söküldükten sonra araç saat ve yol bilgisayarı ayarlanması gerek ancak cihazdan bir türlü yapamıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • USB AUX Aparatı kullanıyorum. Ama her kontağı kapattığımda en baştan başlıyor. Bir yerlerde, kontak kapanınca ürüne elektrik gitmediği için en başa döndüğü, iki kablonun yerini değiştirince sorunun çözüldüğünü okumuştum. Yaptırdığım yere bunu sordum, eleman bu şekilde olursa akünün hemen biteceğini söyledi. Böyle bir şey var mıdır?
    teşekkürler
  • Kamosoniz ks-n18 navigasyonlu cihaz aldım. tanıtımında her türlü video desteği var deniliyordu. ama mp-4 ve divx desteğiyok. yazılımı nedir nasıl yardımcı olabilirsiniz.
  • Arkadaslar oncelikle hepinize merhaba yardimlarinizi bekliyorum.hertz esk 165 compenant modelini almak istiyorum sizce nasil ayrica mono amfi onerirmisiniz 700 tl ye kadar.rockford p1 25 cm lik basimda kullanicam ayrica subwoferimi degistirmem gerekirmi iyi bas tonu alabilmem icin.aracim vw tiguan simdiden saygilar hepinize...

• quote:

Orijinalden alıntı: ErtuğÖz

Arkadaslar oncelikle hepinize merhaba yardimlarinizi bekliyorum.hertz esk 165 compenant modelini almak istiyorum sizce nasil ayrica mono amfi onerirmisiniz 700 tl ye kadar.rockford p1 25 cm lik basimda kullanicam ayrica subwoferimi degistirmem gerekirmi iyi bas tonu alabilmem icin.aracim vw tiguan simdiden saygilar hepinize...

hertz esk 165 öneririm, midleri hangi anfi ile besliyeceksin, teyp olarak ne kullanacaksın, 4 kapıda 16cm hertz alırsan eğer, 5 kanal anfi ile hepsini beslemeni öneririm. cadence f500 gibi bir anfi hepsine yeter. 4 ohmda 4x100+ 300w subwoofer için güç veren anfilere bak. subwoofer güzel, araç içi için yeterli bass verir, komşulara dinletmek gibi bir gayen yoksa tabi.

şu anfiye bi bak
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-tek-anfiyle-isi-bitir-cadence-fx500..4x150rms-plus1x500rms.katill-392976185/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 13 Mart 2017; 8:34:2 >

• Rds 4500 ise o resimdeki aparat olmuyor bilginize.bir üst modelinde CD changer olan modele uygun

• quote:

Orijinalden alıntı: umut71

Rds 4500 ise o resimdeki aparat olmuyor bilginize.bir üst modelinde CD changer olan modele uygun

Evet RDS 4500 peki buna uyumlu bir SD USB ve aux girişli bir okuyucu markası önerebilir misiniz?
  • Kardeşim bu modele uygun hiçbir aparat yok.Ben kendim aletin Am bandına soket taktım kabloyla stereo girip mono olarak ses aldım. Sonuç tatmin edici onu söyleyeyim. Yapmak istersen İnternete fotoda koydum.rds 4500 Am modunda aux diye artırsan bulabilirsin

• Herkese iyi forumlar benim megane 2 2007 model aracım var aracımın şu an üzerinde orijinal CD çalar ve 6 lı CD kutusu var benim yapmak istediğim aracımın torpidosundan saat ve radyo ekranı olan bölümden lcd ekran girip çıkacak şekilde multimedya ekran koymak bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

• YouTube
    GPS embarqué Renault Mégane 2
    https://youtu.be/0-80VqIBDLY

Böyle birşey. Ama daha teknolojik olanından bu eski kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turusan -- 23 Mart 2017; 3:19:42 >
  • Merhaba,
    2014 model kia sportage arabam var. Üzerinde arabanın orijinal ses sitemini kullandığını söyleyen boson marka multimedia var.

Şimdi sorum şu,

2gb ramli lan android işletim sistemli bir multimedia (youtubeda ownicenin bir modeli güzeldi) ne önerirsiniz? Wince li kullanmak istemiyorum çünkü ekran dışında bir işime yaramıyor. Bana kaç mal olur(sökme takma dahil) direksiyon kumandaları çalışacak şekilde.

ikincisi bu arabadan çıkacak bosonu ikinci el olarak satabilir miyiz? satarsak kaça gider? sahibinden de sıfır fiyatı epey yüksek görünüyor da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alekto4

Merhaba,
    2014 model kia sportage arabam var. Üzerinde arabanın orijinal ses sitemini kullandığını söyleyen boson marka multimedia var.

Şimdi sorum şu,

2gb ramli lan android işletim sistemli bir multimedia (youtubeda ownicenin bir modeli güzeldi) ne önerirsiniz? Wince li kullanmak istemiyorum çünkü ekran dışında bir işime yaramıyor. Bana kaç mal olur(sökme takma dahil) direksiyon kumandaları çalışacak şekilde.

ikincisi bu arabadan çıkacak bosonu ikinci el olarak satabilir miyiz? satarsak kaça gider? sahibinden de sıfır fiyatı epey yüksek görünüyor da?

selam full touch ekranli kia sportage ürünüm var 1300 tl sökme takma dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

quote:

Merhaba,

Şimdi sorum şu,

söylediğiniz ürünün özelliklerini öğrene bilirmiyim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

quote:

Merhaba,

Şimdi sorum şu,

söylediğiniz ürünün özelliklerini öğrene bilirmiyim?

urun.n11.com
    9" Andoıd Full Dokunmatık Kıa Sportagemultımedıa - n11.com
    http://urun.n11.com/multimedya-sistemleri/9-andoid-full-dokunmatik-kia-sportagemultimedia-P165058439

• 2015 model alfa romeom var, ses sistemi berbatın da ötesinde. orta düzey bir takım yapsam garanti dışı kalır mı, bana maliyeti ne kadar olur?

saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevemcqueen

2015 model alfa romeom var, ses sistemi berbatın da ötesinde. orta düzey bir takım yapsam garanti dışı kalır mı, bana maliyeti ne kadar olur?

saygılarımla

4 kapıya hertz esk 165 2 takım 1200tl

subwoofer 30cm kabinli focal p30 700tl

anfi cadence fx500 kalitesinde 5 kanal anfiler 1000tl

orjinal teybi kullanmam derseniz double android navigasyonlu iş yapan teyp 2000tl

double din istemezsen pionerın 3 rca lı iş yapan teypleri 1000tl dir.

kablo kaliteli birşey 200tl, kaliteli bir işçilik 250tl.

böyle bir sistem orta ve üstü kalite de bir sistem olur. daha düşüğü giriş seviyesi olacaktır. morel tempo, helix, audison bitone, focal tarzı ürünler daha profesyonel ürünlerdir. aracın elektrik elektronik kısmı garanti dışı kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 23 Mart 2017; 9:47:52 >

• 2012 usb aux girişli fiesta aracıma çıkma cyclone multimedya aldım... araca monte edilen kablolar zarar görmüş 20 pin iso kablosu giriş çıkışları ayarlanmış şekilde nasıl bulabilirim? cyclone aradım yardımcı oluruz dediler ama dönmediler..rica etsem bilginiz varsa paylaşabilir misiniz ?Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.