Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.576
Cevap
80
Favori
369.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SEAT İBİZA 2016 ,çin multi medya cihaz var mı
  • maksi09 kullanıcısına yanıt
    Evet mevcut

Imax avh 8250 ye baktin degilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yemredag

Merhaba kolay gelsin citroen Ds5 te multimedya ekranı donuyor baze sadece citroen yazısı kalıyor bazende geri vites kamerası takılı kalıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Cihaz markasi nedir

Program atilmasi gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

Evet mevcut

Imax avh 8250 ye baktin degilmi

Hayır. link verir misiniz?

• SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    Markasını bilmiyorum serviste rt6 değişmesi gerek dediler program atmayı denediler ama güncellemeyi kabul etmiyor

• Merhaba , nissan qq icin orjinal

Mutimedya ekrana ikinci (on) kamera eklenebiliyor mu.

Bir diger sorum ise android sokunmatik ciha 10inc cihaz tabsiyeniz var mi. Cihaza kac kamera ekleyebiliriz.

• Arkadaşlar merhaba 2016 model Duster araca navimex marka multimedya almayı düşünüyorum ama anlamadığım Android 4.4 yada Android 5.1 diyor 1200 ile 750 TL arasında değişiyor bu nasıldır iyisi kötüsü nedir hangi marka almalıyım aracın yol bilgisayarı ile uyumlu müdür ? Yardımcı olabilecek varmı teşekkür ederim

• 2005 model Megane 2 faz 1 aracıma multimedya arayisindayim orijinal görünüşlü olanlardan ve direksiyon kumandası vs. Çalışsın istiyorum. Onereceginiz model var mı ?

Siz satış yapıyor musunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yolcu07

2005 model Megane 2 faz 1 aracıma multimedya arayisindayim orijinal görünüşlü olanlardan ve direksiyon kumandası vs. Çalışsın istiyorum. Onereceginiz model var mı ?

Siz satış yapıyor musunuz ?

Evet yapiyoruz direksiyon kumandaniz malesef calişmaz
  • MEGANE 3 ARACIMDA MULTİMEDYA TAKILI FAKAT RADYO ÇEKMİYOR ÇİFT ANTEN KABLOSU VAR ARAÇTA ANTEN APARATINA SADECE BİRİ TAKILIYOR SARI VE BAYAZ UÇLU İKİ KABLO GELİYOR HANGİSİNİ KULLANALIM ACABA
  • Merhaba arkadaşlar,

Aracım 2013 model Ford Fiesta.

Aracımın görüntüsünü anfiler, kolonlar vs ile bozmak, aracı çok doldurmak istemiyorum. Bu sebeple sadece kapı kolonlarını kaliteli bir şeyler ile değiştirsem çok farkını görür müyüm sizce ?

Önerileriniz nedir acaba ? Her türlü arkaya ufak bir şeyler koymak şart mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowmexo

Merhaba arkadaşlar,

Aracım 2013 model Ford Fiesta.

Aracımın görüntüsünü anfiler, kolonlar vs ile bozmak, aracı çok doldurmak istemiyorum. Bu sebeple sadece kapı kolonlarını kaliteli bir şeyler ile değiştirsem çok farkını görür müyüm sizce ?

Önerileriniz nedir acaba ? Her türlü arkaya ufak bir şeyler koymak şart mıdır ?

Sadece amfi almaniz yeterlidir
  • SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.
    Peki bana Ford Fiesta kapı içine uygun (16 cm sanırım ) fiyat performans oranı yüksek hoparlör tavsiye eder misiniz ?

Bu üründen önlere ve arkalara almam ses kalitesine çok etki eder mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowmexo -- 23 Şubat 2017; 14:22:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowmexo

Cevabınız için teşekkür ederim.
    Peki bana Ford Fiesta kapı içine uygun (16 cm sanırım ) fiyat performans oranı yüksek hoparlör tavsiye eder misiniz ?
    http://urun.n11.com/hoparlor/pioneer-ts-1645r-250w-100db-16-cm-tweteerli-kapi-hoparloru-P100930081

Bu üründen önlere ve arkalara almam ses kalitesine çok etki eder mi acaba ?

amfi + component seti alirsanız daha iyi olur

ist içi yardimci olabilirim

• Merhabalar arkadaşımda leon fr var ekranda video oynatabilmemiz mümkün mü

• quote:

Orijinalden alıntı: KAN03

Merhabalar arkadaşımda leon fr var ekranda video oynatabilmemiz mümkün mü

Mumkun

Fakat konsoldaki cohaz degisicek

• Herhangi bir aparatla yada program yükleyerek yapamazmıyız apple car play gibi mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: KAN03

Herhangi bir aparatla yada program yükleyerek yapamazmıyız apple car play gibi mesela

malesef
  • Merhaba; ben bu tranporter aracın teybini nasıl sökebilirim. Bende Önceden linea vardi. Cekince geliyordu. Bunu cektim gelmiyo :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

2005 Model Ford Fusion aracım var.

Aracımda sadece cd çalar mevcut. Aracıma extra olarak orjinalini bozmadan aux , usb ve sd okuyuculu bir media ekibi nasıl yapabilirim ? Bir arkadaşın paylaşımın da gördüm.

Audio System Digital Music Changer USB SD AUX apartı uygunlugu var önerebileceğiniz başka bir şey var mı?

Tavsiyeleriniz nelerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kryuzman -- 24 Şubat 2017; 12:33:38 >

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.