Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.576
Cevap
80
Favori
369.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2009 jetta ma multimedya alıcam uygun iş görğr öneriniz nedir avgo nasıl bir marka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayabdioglu

2009 jetta ma multimedya alıcam uygun iş görğr öneriniz nedir avgo nasıl bir marka

Gereksiz pahali
    Darwill marka cihazlari oneririm

• Merhaba kolay gelsin. Dün İzmir otokoçta 2011 c-max aracıma cyclone multimedya cihazı taktırdım yalnız birkaç problem var aracın can-bus sistemiyle tam uyumlu değil geri vitese takıldığında kamera bazen devreye giriyor bazen devreye girmiyor , park sensörleride aynı şekilde. Dün gece uğraşırken birşey farkettim bu işlemleri ön konsol ışık ayarıyla oynayarak yaparsam hepsi saat gibi işliyor yani benim konsol ışık ayarını kısıp çoğaltmaya devam edersem geri vitese taktığımda kamerada çalışıyor park sensörleride acaba aracın can-bus sisteminde problem mi var yoksa cihazla araç arasında uyumsuzluk mu? Cevabınız için teşekkürler...

• Merhabalar dun itibari ile navimex 9902 android ekran aldim ve polo 2013 e taktirdim. Su an icin memnunum ama bir kac sorum var.
    1.Geri vitese takmadan kamera acilabilirmi avin diye bir ikon var tikladigimda goruntu gelmiyor
    2. Tv dogal olarak hareket halinde cekmiyor. Digital yayina gecersek destekleyecekmi yoksa ekstra bir aparat almalimiyim. Digital yayina ne zaman gecilecek
    3.16gb flash bellek taktigimda videolar dondu. Fakat 8gb taktigimda ayni videolari sorunsuz seyrettim bunun benim flash bellegimim markasi falanlami alakasi var yoksa 8gb mi olmasi gerekir.

Tesekkurler simdiden

• selam baştan navimex alarak kaybetmişsiniz
    1 can busta sorun var değişmesi gerekiyor
    2 digital yayin için cihazi bile değiştirmeniz gerekecek dvbt cıkışlı ciha almaniz ve anten almaniz gerekecek dijital yayin için
    3 navimex 8gb destekler maximum
  • Neden oyle dedin yav ben memnunum acmadigi video yok android marketten istedigim navigasyonu indirdim. Ufak tefek sorunlar var en azindan simdilik :) bu arada Can bus dedigin nedir. Aldigim yerden dogital yayina uyimlu dediler ama yanlış mi soylediler acaba

• 2008 model captiva aracıma bende navimex 9950 modeli taktırmak istiyorum geri goruş kamerası dahil 1200 ₺ falan diyorlardı bana iş görür gibi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

2008 model captiva aracıma bende navimex 9950 modeli taktırmak istiyorum geri goruş kamerası dahil 1200 ₺ falan diyorlardı bana iş görür gibi geldi

bizde montaj dahil 1000 lira isterseniz pm
  • Öncelıkle kolay gelsın hocam sıze bır sorum olacaktı
    Aracıma double olmadıgından ın dash dusundum sonra normal teypde karar kıldım sanırım normal teyp uzerınden tablete yada ekran baglayarak goruntu alabılıyormusuz bu dogrumu ılk olarak bunu bılmek ıstıyorum
    Bunları yabılmek adına bır kac teyp arastırdım ve bu teybler hakkında bılgı verebılırmısınız ekran baglanırmı yada goruntu alabılırmıyım

www.atakantuning.com
    Pioneer DEH-X 9650 BT Bluetooth'lu,USB'li,SD'li Oto MP3 Teyp | Oto Teypler | Pioneer
    http://www.atakantuning.com/Pioneer-DEH-X-9650-BT-BluetoothluUSBliSDli-Oto-MP3-Teyp,PR-1119.html

• merhaba arkadaslar necvox 1033 cihazımda bi problem var.müzik veya video izlerken cızırtı geliyor.radyo veya dvd dinlerken bu problem yok.acaba sorun ne olabilir.ne yaparlirim.
  • medjay85 kullanıcısına yanıt
  • "Peugeot 301 mxtron android"

YouTube
    Peugeot 301 Android Multimedia Navigation Mxtron OSv1
    https://youtu.be/Z3RV6Ks19LQ

anroid cihaz düşünenler için faydalı olabilir
  • Merhabalar hocam duble in ürünlerde Pioneer markamı yoksa alpine markamı önerirsiniz? Navigasyon da olsun içinde dersek fiyatlar yükseliyor ne yazikki. Navigasyon dahil olsun. Almışken tam almalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

Merhabalar hocam duble in ürünlerde Pioneer markamı yoksa alpine markamı önerirsiniz? Navigasyon da olsun içinde dersek fiyatlar yükseliyor ne yazikki. Navigasyon dahil olsun. Almışken tam almalı.

selam elimde 2.el tertemiz avic bt910 var navigasyonlu pioneer fiyati 750tl düşünürseniz pm ama 0 alicaksaniz alpine alin derim
  • sadistica kullanıcısına yanıt
    üstad tamam güzel hoş da bunu nasıl getirtcez türkiyeye gümrükde takılmazmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

quote:

Merhabalar hocam duble in ürünlerde Pioneer markamı yoksa alpine markamı önerirsiniz? Navigasyon da olsun içinde dersek fiyatlar yükseliyor ne yazikki. Navigasyon dahil olsun. Almışken tam almalı.

selam elimde 2.el tertemiz avic bt910 var navigasyonlu pioneer fiyati 750tl düşünürseniz pm ama 0 alicaksaniz alpine alin derim

hocam sıfır alacağım cihazı. bu iki marka dışında sizin önereceğiniz bir marka ve model var mı?
  • quote:

quote:

quote:

hocam sıfır alacağım cihazı. bu iki marka dışında sizin önereceğiniz bir marka ve model var mı?

aracın nee

• quote:

quote:

quote:

quote:

aracın nee

audi a3 2009 model

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aracın nee

audi a3 2009 model

orjinal oem teybini alabilirsin

• Bu kolonu kapıya ve teyibin subwoofer çıkışna taksam ses alır mıyım?
    Kenwood KDC W413U teyp var

Pioneer TS-W310 Subwoofer Özellikleri
    Maksimum Güç:170 W
    Hassasiyet:(1W/1m): 90 db
    Boyut:17 cm

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.