Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.576
Cevap
80
Favori
369.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler hocam
  • medjay85 kullanıcısına yanıt
    çinden aldım gümrükte vergisini ödedim ve pttden teslim aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadistica

çinden aldım gümrükte vergisini ödedim ve pttden teslim aldım.

Kaça mal oldu
  • sadistica kullanıcısına yanıt
    hocam bana yolladığın linkteki gibi 369 dolarlık bir alete gümrükte ne kadar vergi öderim. sen ne kadar ödedin yada % sini biliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: medjay85

hocam bana yolladığın linkteki gibi 369 dolarlık bir alete gümrükte ne kadar vergi öderim. sen ne kadar ödedin yada % sini biliyor musun?

%18
  • Alfa 147 için 2 din görüntü ses mp3 aux sanırım müzik çalar demem gerekiyor fiyat 500 civarı öneri alabilir miyim? . Daha sonra belki üzerine ses sistem kurabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lecnotr

Alfa 147 için 2 din görüntü ses mp3 aux sanırım müzik çalar demem gerekiyor fiyat 500 civarı öneri alabilir miyim? . Daha sonra belki üzerine ses sistem kurabilirim.

Oem mi yoksa cd caalarmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde PIONEER TS-W310D4 1400 WATT 30CM ÇİFT BOBİN BASS var sound magus vs 90.4 anfi bu bassı desteklermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

quote:

Alfa 147 için 2 din görüntü ses mp3 aux sanırım müzik çalar demem gerekiyor fiyat 500 civarı öneri alabilir miyim? . Daha sonra belki üzerine ses sistem kurabilirim.

Oem mi yoksa cd caalarmi

Acikcasi Androidler cok hosuma gitti ama o kadar para vermeden önce 2 3 bin tl lik sistem kurmak gerekir. Bana simdilik goruntu versin cd calsin flah aux olsun yeterli. Malum bayramda yolllara dusucegiz, aracimda orijinal calar var. Her neyse fazla bilgim yok oem ve ya cd calar olmasinin ne fark edecegini bilmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Oem mi yoksa cd caalarmi

Acikcasi Androidler cok hosuma gitti ama o kadar para vermeden önce 2 3 bin tl lik sistem kurmak gerekir. Bana simdilik goruntu versin cd calsin flah aux olsun yeterli. Malum bayramda yolllara dusucegiz, aracimda orijinal calar var. Her neyse fazla bilgim yok oem ve ya cd calar olmasinin ne fark edecegini bilmiyorum.

Oem aracinuzin bilgilerini tanir ve orjinal goruntu sistenidir cd calar ise pioneer sony jvc gibi sadece usb sd cd olan cihazdir aracinizin bazi ozelliklerini devre disi birakir

• medjay85 kullanıcısına yanıt
    %20 ustam ayrıca 18€ radyosu için TRT BANDROL ücreti var.
  • SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    474$ ürün + %20 Gümrük vergisi + 18€ Bandrol ücreti = 1700tl

fazlasıyla değer :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Oem mi yoksa cd caalarmi

Oem aracinuzin bilgilerini tanir ve orjinal goruntu sistenidir cd calar ise pioneer sony jvc gibi sadece usb sd cd olan cihazdir aracinizin bazi ozelliklerini devre disi birakir

Bilgi icin tskler, her ikiside olabilir açıkçası onemli olan kullanislilik. Bana 1 2 cihaz tavsiye ederseniz sevinirim. Aracin 2din olan yer guzel, oem disindakilerde fazla sırıtmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecnotr -- 2 Temmuz 2015; 11:51:54 >

• quote:

474$ ürün + %20 Gümrük vergisi + 18€ Bandrol ücreti = 1700tl

fazlasıyla değer :)

1300tl ye alin mi sen ayni ürünü ?
  • Arac kac model
  • sadistica kullanıcısına yanıt
    hocam bilgi için sağolasın bakıyım bende yurtdısından
    hocam dynavin n6'yı ne kadara getirtirsin yada o hız ve stabilitede baska ürün varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: medjay85

hocam dynavin n6'yı ne kadara getirtirsin yada o hız ve stabilitede baska ürün varmı?

DYNAVİN TR YE DİSTBURİTOR OLARAK GETİRTİYOR O YÜZDEN YURTDISINDA SATMIYORLAR TR YE
    evet 1300tl. Türkiye'de bulamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadistica -- 2 Temmuz 2015; 13:56:57 >
  • quote:

evet 1300tl. Türkiye'de bulamazsın

AYNI ÜRÜNÜ BEN DAHA UCUZA GETİRTİRİM AYRİCA 1300E SATAR %30 DA KÂR ETMİŞ OLURUM
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.