Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.576
Cevap
80
Favori
369.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    Hocam sesden daha cok ana unite konusunda yardim istemistim
  • Harward roadstar fln bos is onlarin hepsi cin mali ve kalitesiz
    Pioneerin avh x 7250 urunune bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha uygun fıyata orta kalıte ne onerırsınız pekı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CadissEtrama

Daha uygun fıyata orta kalıte ne onerırsınız pekı

Kendi ürünümüz olan navigold ve ya darwill var 45x4w cikişli
    Hocam bu panele ın dash mı olur dash mı olur
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CadissEtrama

Hocam bu panele ın dash mı olur dash mı olur

Double din oluyor
    Tekrar bır resım eklıyorum hocam oncekı resımdekı klıma dıjıtal benım aldıgım arac manuel ekledııgm resımdekı on gogus ın dash dısında double dın oluyorya mukemmel olur o zaman secenegım daha cok olur oncekı aracımda navıx vardı mesala ana unıte ve cok memnundum

• Double Dın'de asagıdakılerden en cok hangısını onerırsınız pekı hocam

www.hepsiburada.com
    Navitech BTV-8200, 6,2” Araç Radyo, TV, Sd, Usb Oynatıcı Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/navitech-btv-8200-6-2-arac-radyo-tv-sd-usb-oynatici-p-OTNAVBTV8200

www.hepsiburada.com
    Pioneer AVH-X2500BT 6,1" Oto Multimedya Sistemi Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/pioneer-avh-x2500bt-oto-multimedya-p-OTAYTAVHX2500BT

www.hepsiburada.com
    Pioneer Avh-X1500dvd Oto Multimedya Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/pioneer-avh-x1500dvd-oto-multimedya-p-OTAYTAVHX1500DVD

www.hepsiburada.com
    Xetec Ds6202n Double Dın 6.2" Navigasyon/Dvd/Usb Multımedya Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/xetec-ds6202n-double-din-6-2-navigasyon-dvd-usb-multimedya-cihazi-p-OTXETECDS6202N

www.hepsiburada.com
    Sony XAV-65 Dokunmatik 6.2" DVD/MP3/USB Çalan Multimedya Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/sony-xav-65-dokunmatik-6-2-dvd-mp3-usb-calan-multimedya-sistemi-p-OTBLCXAV65

www.hepsiburada.com
    Sony XAV-64BT 6.1" Dokunmatik Ekranlı Bluetoothlu Multimedya Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/sony-xav-64bt-6-1-dokunmatik-ekranli-bluetoothlu-multimedya-sistem-p-OTSONYXAV64BT

Hocam bugun bayıye gıttım malesef Dash olmayacagını soyledıler bu yuzden In Dash olacagını ogrendım bunun ıcınde xetec onerdıler sanırım xetec In dash alacagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

quote:

Orijinalden alıntı: medjay85

quote:

quote:

quote:

Bak normalde 1500tl e39 için olan bu indirime girmiş 1425 tl e 46 sida 1600e gelir indirimle özellik olarak ayni

ustam anladım. markası modeli özellikleri nedir e46 için dynavin öneriyolar genel olarak senin elimde var dediğin le dynavin arasındaki farklar neler onu bilmek için

Dynavin orjinal bmw fabrika cihaz androidsiz digeri androidli

hocam sendeki ürünün markası nedir

navigold

hocam daha önceki msjlarda yurtdışından istediğiniz ürünü getirtirim demiştin o msjına istinaden eonon ga5150f diye bir ürün var türkiyede yok tabi yurt dışından bu ürünü ne kadara getirtirsin?

bana açılışta hızlı bir mm lazım navigoldun videolarına baktığımda baya bir süre geciyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medjay85 -- 14 Haziran 2015; 16:32:32 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bak normalde 1500tl e39 için olan bu indirime girmiş 1425 tl e 46 sida 1600e gelir indirimle özellik olarak ayni

ustam anladım. markası modeli özellikleri nedir e46 için dynavin öneriyolar genel olarak senin elimde var dediğin le dynavin arasındaki farklar neler onu bilmek için

Dynavin orjinal bmw fabrika cihaz androidsiz digeri androidli

hocam sendeki ürünün markası nedir

navigold

hocam daha önceki msjlarda yurtdışından istediğiniz ürünü getirtirim demiştin o msjına istinaden eonon ga5150f diye bir ürün var türkiyede yok tabi yurt dışından bu ürünü ne kadara getirtirsin?

bana açılışta hızlı bir mm lazım navigoldun videolarına baktığımda baya bir süre geciyor.

Eonon kaliteli bir cohaz degil burdaki markasi for-x

peki senin önerebileceğin bir marka varmı? hızlı olcak ve stabil olcak hızlıdan kastım anahtarı cevirdiğim zaman 4-5 sn içerisinde radyo açılacak cinsten.
  • quote:

peki senin önerebileceğin bir marka varmı? hızlı olcak ve stabil olcak hızlıdan kastım anahtarı cevirdiğim zaman 4-5 sn içerisinde radyo açılacak cinsten.

Pioneer
    Hocam harward 7920 nasil? Onun yerine ne önerirsiniz? Vectra b için 600-750 arasi ikinci el veya sifir in dash sistem.

hocam ben orjinal bir görüntü olsun tam otursun istiyorum o yüzden pioneer tercihim değil
  • Merhaba,

Arkadaşlar 2007 model BMW 3.20d E90 kasa aracıma navigasyonlu bir multimedya taktırmayı düşünüyorum. Piyasada Navitech,Dynavin veya Navigold gibi marklalar var ve bu konuda çok kararsızım. Cihaz kalitesi veya satış sonrası hizmet kalitesi olarak tavsiye deceğiniz bir marka varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serran06

Merhaba,

Arkadaşlar 2007 model BMW 3.20d E90 kasa aracıma navigasyonlu bir multimedya taktırmayı düşünüyorum. Piyasada Navitech,Dynavin veya Navigold gibi marklalar var ve bu konuda çok kararsızım. Cihaz kalitesi veya satış sonrası hizmet kalitesi olarak tavsiye deceğiniz bir marka varmıdır.

Navigold ithalatcisi benim yedek parca ve servis agi cok genis
    Dynavin alman mali orjinal merc bmw audilerlw calisiyor ama servis agi yetersiz
    Navitwch cok ariza cikartiyor servis agi genis fakat 30 gunden assagi sojuc alamasiniz
    F/p istersejiz navigold

hocam dynavin n6 e46 kasa için getirtebilirmisin getirtebilirsen fiyat ne olur?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.