Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.570
Cevap
79
Favori
357.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geri vites isigindan sadece kameraya elektrik vermistim. Tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    Hocam bu hundai ix35 bluetooht acilmiyor ne yaptiysam anlamadim anlarmisiniz sunun bluetut nasil acildigindan
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

• W203 c200 için hangi multimedya sistemini tavsiye edersiniz Darwill marka buldum gittigidiyorda iyi midir sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: 36Boys

W203 c200 için hangi multimedya sistemini tavsiye edersiniz Darwill marka buldum gittigidiyorda iyi midir sizce?

Evet kaliteli urunlerdir darwill marka cihazlar ayrica 5yil garantili

Teşekkürler hocam

• Navigasyonlu double multimedya cihazlarda orijinal teybe göre radyo dinlemede, frekans yakalamada sorunlar oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

Navigasyonlu double multimedya cihazlarda orijinal teybe göre radyo dinlemede, frekans yakalamada sorunlar oluyor mu?

orjinal teybe göre biraz daha düşüktür radyo çekimi
  • Nissan Note 2014 araca ne önerirsiniz ?
  • 2005 toyota avensis aracım için kaliteli bir mm arıyorum , ne tavsiye edersiniz ? pio alırsam çerçeve uydurabilir miyiz? siz ne önerirsiniz ? navitech falan garip garip markalar görüyorum piyasada bunların durumu nedir ?
  • Aracıma çinden getirtiğim direksiyon kumandası setini taktım. Ancak MM cihazı menüsünden bir türlü tuş takımını görmedi. Sorum şu ki bu tip cihazlarda tuşların çalışması için MM cihazından ayrı bir kablo mu çekilmesi lazım?

• Merhabalar arkadaşlar

SKRlllEX baya tecrübeli ve bilgilisin bu konularda.
    Senin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum.

Aracıma double din, android, gpsli, geri görüş kameralı bir sistem almayı düşünüyorum.

Orjinal teyp boşluğu aşağıdaki resimde göreceğiniz gibi 188mm*100mm.

Ancak bazı uygulamalar dikkatimi çekti. İlave çerçeveye oturtulmuş sistemler hiç hoşuma gitmedi.
    Alttaki resimler hoş görünmüyor bence.

Benim sorum şu:

Çerçeve kullanmadan takabileceğim tam oturan bir teyp nasıl bulabilirim?
    Alışveriş sitelerinde gezinirken birsürü model gördüm. Hepsinin de ölçüleri birbirinden farklı.
    178mm*100mm / 178mm*101mm / 188mm*100mm.
    Benim araçtaki boşluğa 178mm*100mm ölçülerinde olan teypler çerçeve kullanmadan uyar mı?

Diyeceksiniz ki 188mm*100mm zaten var neden soruyorsun diye.
    Onu da açıklayayım. Teybin oturan kısmı yani arkası 178mm*100mm olarak ölçeklendiriliyor. Ön panelde ise bir diş görüyorum. Bu dişler orjinaline uygun olarak çerçeveye tam olarak oturur mu diye aklımdan geçiyor.
    Mesela alttaki resim:önü de arkası da 178mm olarak verilmiş.

Bir de accent eralar ile kia cerato marka araçların teyplerinin birebir aynı ölçülerde olduğu ile ilgili bir bilgi var. Ne kadar doğrudur?
    Eğer öyle ise ceratolar için 178mm*100mm teypler öneriliyor. Onlar da tam oturuyor mudur? Kafam karıştı baya. Açıklarsanız sevinirim.
    Örnek olması açısından aşağıya bir kaç resim ekledim.

Şimdiden teşekkürler...

• Çinli üreticiler konu ne olursa olsun herhangi bir standartı tanımadıkları ya da doğru uygulayamadıkları için ürettikleri herşeyde yerine oturma sorunu yaşayabilirsiniz. Bu bir civata için de böyledir double din teyp için de böyledir. Özellikle satın alma seçeneklerinden birinin de internet olduğu bu gibi bir üründe kesinlikle 2 mm için çok fazla direnmemenizi öneririm. En iyisinin bile japon yada amerikalı üreticiler ile boy ölçüşemeyeceğini düşünüyorum aslında ama sistemde anfi olacaksa ve kullanıcı da biraz dikkatli davranırsa bir süre güzel hizmet edebilecek ürünler bana göre. Bu nedenle bunlardan birini seçmek şart ise beğendiğinizi alıp ölçüler üzerinde çok durmayın. En iyi oturan ürünün en iyi olmama ihtimali de bir başka konu.
  • @aliarca İyi günler malesef tüm ürünler sizin arac için böyledir fazla takilmamanizi öneririm

@OTTO VON BISMARCK MM cihazinda key1 key2 diye kablo olacak o kabloyu direksiyon setine bağlayin

@_AMADEUS_ pioneeer alarak çerceve ile uydurabilirsiniz

@umityakup WD6911 Navigold marka cihaz olur aracınıza
  • @SKRlllEX @SabitSalınım cevap için çok teşekkürler.

Peki en yakın model hangisidir? Bana örnek olarak bir model gösterebilirseniz onun ölçüleri üzerinden araştırmaya devam edebilirim.

Takıldım ben bu konuya Öyle çirkin bi görüntü oluşursa eskiyi takarım. Biliyorum kendimi
  • Dostum arabam 2010 Renault Koleos,

Aşağıdaki multimedya ürünlerinden birini taktırmayı düşünüyorum. Ama aletlerin teknik detaylarına vakıf değilim.

Buna deck sistem dediler. Aracın mevcut radyosu ile uyumlu, daha ucuz, verim alırsın dediler.

Bunda aracın radyosunu sökmeleri gerekiyor. Daha kaliteli bişey sanırım ama fiyatı da iki kat.

Sizin değerlendirmelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdemg

Dostum arabam 2010 Renault Koleos,

Aşağıdaki multimedya ürünlerinden birini taktırmayı düşünüyorum. Ama aletlerin teknik detaylarına vakıf değilim.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-renault-koleos-navigasyon-multimedya-bluetooth-usb-d-514-209476654/detay

Buna deck sistem dediler. Aracın mevcut radyosu ile uyumlu, daha ucuz, verim alırsın dediler.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-renault-koleos-navigasyon-multimedya-oem-207434181/detay

Bunda aracın radyosunu sökmeleri gerekiyor. Daha kaliteli bişey sanırım ama fiyatı da iki kat.

Sizin değerlendirmelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Carvocal olan cihaz pert bir cihaz kalitesiz ucuz dandik bir cihaz boşuna 500tl paranızdan olursunuz

avgo daha iyi

• Peki SKRlllEX sizin bir tavsiyeniz var mı?
  • Selamun aleykum, navitech btv 7400 teybim var ekran ila kart arasinda ki resim de görülen film kabloda hasar oluşmuş. Ekran tam çıkınca beyazlıyor. Bu film kablonun tam ismi nedir? Nerede bulabilirim? Kime yaptirabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?

İyi akşamlar.
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

• selam o kablo dokunmatik kablosu ekranin beyazlamasiyla alakasi yok içinde film var o film indash ekrani içine gire cika bozulmuş biz yapabiliriz fiyati 100tl
    Size nasıl ulaşabilirim? Adresinizi, telefonunuzu bana mesaj atabilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.