Şimdi Ara

HERŞEY ÇOK MONOTON (YORUM YAP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün sabah kalktım ve dolmuşa binip insanların hayatını gözlemledim. Hepsi birşeylerle meşgul ve sıkıntılı görünüyordu. Bu sistem hoşuma gitmiyor. Bir filmi izleyip oradaki kişilerin yaşadıkları hayata özenmek sıkıcı geliyor artık.
    Ben ve benim gibi düşünen birçok kişinin olduğunu biliyorum. Sizde bu sistemi değiştirebileceğimiz önerilerde bulunup hayat hakkında fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

• Hayatı değiştirebilmel için hiç bir şey yapılamaz. Bundan sonra yıllar da aynı olacak, her zaman hırslarımızın peşinde koşacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistemi değiştirmek için insanları değiştirmelisin. insanları değiştirmek için düşünceleri değiştirmelisin. düşünceleri değiştiremezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 4 Haziran 2015; 17:29:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Kesha-

Hayatı değiştirebilmel için hiç bir şey yapılamaz. Bundan sonra yıllar da aynı olacak, her zaman hırslarımızın peşinde koşacağız.

Bende şöyle bir şey düşündüm. Her ne olursa olsun aynı eşyalarla aynı yerde uzun bir süre oyalanırsak sıkılırız. İşten-okuldan eve gidip internetin başına oturmak isteriz. Çünkü burası özgür olabildiğimiz ve yapamadığımız birçok olayı başaranları görüp tatmin olduğumuz yerdir. Demek ki olay özgür olmakta. Bu hayatı bırakıp bir sürü çılgınlık yapmak geliyor içimden ama herşeyimi kaybederim diye korkuyorum.
  • ŞEY ayrı yazılır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini değiştirmeyi dene, kendin değişirsen hayatta sana daha değişik gelir.

Mantıklı bişey mi dedim saçmaladım mı bilmiyorum.
  • Kavimler göçü olsa iyi olurdu direk iskandinavya ya da sibiryaya çıkacağım kuzeye en kuzeye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hayat çok boş geliyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Coffee-

quote:

Orijinalden alıntı: -Kesha-

Hayatı değiştirebilmel için hiç bir şey yapılamaz. Bundan sonra yıllar da aynı olacak, her zaman hırslarımızın peşinde koşacağız.

Bende şöyle bir şey düşündüm. Her ne olursa olsun aynı eşyalarla aynı yerde uzun bir süre oyalanırsak sıkılırız. İşten-okuldan eve gidip internetin başına oturmak isteriz. Çünkü burası özgür olabildiğimiz ve yapamadığımız birçok olayı başaranları görüp tatmin olduğumuz yerdir. Demek ki olay özgür olmakta. Bu hayatı bırakıp bir sürü çılgınlık yapmak geliyor içimden ama herşeyimi kaybederim diye korkuyorum.

Kaybederim diye korkmana gerek yok. Sonuç belli kaybedersin zaten. Onun için dünyanın hiç bir yerinde adalet bahsedilmemesi gerek. Hiç kimseye eşit fırsatlar sunulmuyor. Müslümanım ancak bazen düşünüyorum neden acı çekiyor insanlar, neden acı çekmek zorunda diye.

• Tüm bankalar patlarsa sıfır noktasına ulaşmış oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden-

Tüm bankalar patlarsa sıfır noktasına ulaşmış oluruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.