Şimdi Ara

Herkesin oy kulanma hakkı olmamalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkesin oy kulanma hakkı olmamalıKomedi Alemiyoutube
    MEŞAJINI ALDIM KARDEŞİM SENDE VARMISIN Mesaj Meşajını Aldım Kardeşim Meşajını Aldım Komik Video Komedi Güldüren Video Gülmekten Alta Sıçırtan Video Kardeşim Abi Sende Varmısın Varmısın Kahkaha Attıran Video Abi Kardeşim
    https://www.youtube.com/watch?v=2ygRTY7HtK4

Ülke bunun gibileri yüznden batıyor komik ama gerçek

• O sistemin adı monarşi idi terk edildi. Moda şimdi demokrasi herkes o kullanmalı, herkes kendini büyük bir oyunun parçası hissetmeli. Hani derler ya ortaçağda yönetici sınıf okurdu sadece sanki diğerleri okusa bir işe yarayacaktı. Günümüzde bile yaramıyor görüldüğü üzere.

• Herkesin oy kulanma hakkı olmamalı

Beni anladınız mı şimdi?

• Herkesin oy hakkı olsun ama oyun katsayısı aile nüfusuna göre düşmeli... Mesele bir ailede 18 yaş üstü 5 kişi var oy katsayısı 0.2 olmalı. 0.5 olması için ayrı bir evde yaşamalı. Bir çiftin oyu tam olmuş olacak

Buna benzer farklı yöntemler de olabilir. 1 yıldan fazla hapis cezası alan oyu %50 düşmeli 3 kez ceza alan oy hakkı olmamalı vergi mükellefi olanın oyu da %50 artmalı katsayı

Oy kullanma yaşı da 21 olmalı içki sigara uyuşturucu kulanna fuhuş yapma yaşı da artırılarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 8 Mart 2022; 17:39:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışında yaşayanların da oy hakkı olmamalı. Orda yaşayıp, burası için ahkâm kesiyorlar.

Ankara'da oturup, İstanbul belediye başkanı için oy kullanmaya benziyor yaptıkları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • galiba ilk meşaz diyen adamı duyunca "demek ki doğrusu mesaj değil meşazmış" demişler

• sizin gibilermi kurtarcak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aysun kayacının doğru söylediği yıllar sonra anlaşıldı, kim derdi ki ülkenin sorununun çözümünün bir mankenden çıkacağını Herkesin oy kulanma hakkı olmamalı 

60 yaş üzeri ve üniversite mezunu olmayanlar oy kullanmamalı bu zaten hırsızlardan kurtulmamazı sağlar başka bir şeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 10 Mart 2022; 10:30:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.