Şimdi Ara

Herkesin işine yarayacak SÜPER Bilgiler, denemelisiniz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
47
Favori
3.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boş geçmemeniz gereken harika bilgiler bende bir ara internetten okudum.
    Denedim ve şimdi paylaşıyorum.

Selam,

Beyler bu vereceğim bilgieler bizzat kendimce test edilmiş çoğu onaylanmıştır.

Konu : Beyne talimat vermek, onu programlamak!

İnsanı her şeyi ile yöneten beyindir, hem siz onu yönetirsiniz hem o sizi.

Ama onu programlayabiliriz, belki aranızda bilenler vardır ama ben bunu sık sık uygularım ve faydalarınıda çokça gördüm.

Örneğin;

Sabah kalkmakta güçlük mü çekiyorsun? yada istediğin saate uyanamıyor musunuz?

Yatağa girdikten sonra, beyninize bazı talimatlar vermeniz mümkündür. Örneğin;

Beyninize şunları söyleyebilirsiniz ( iç sesle daha iyi olur ). ;

Yarın, uyandığım zaman çok dinç, güçlü ve kuvvetli bir şekilde kalkacağım, uykusuzluk olmayacak üstümde! sanki hiç uyumamış gibi kalkacağım. Uykuyu hissetmeyeceksin diyebilirsiniz.

İlginç olan, saat 7'de kalkacağım dediğimde bunu beyin algılıyor ve alarmsız bir şekilde kalkıyordum.

ve bunu bir kaç kez tekrarlayın.

Önemli NOT : Kesinlikle ama kesinlikle, olmayacak, işe yaramayacak gibi bir psikolojiye girmeyin.
    Çok emin bir şekilde söyleyin bunları, o psikolojiye %1 bile düşünceniz olursa olmaz.

Ben bunu defalarca yaptım ve uyandığım zaman, uykuyu resmen hissetmiyordum bile.

Tekrar söylüyorum psikolojinizi korumanız lazım, % 100 inançlı bir şekilde yapmalısınız bunları.

Sigarayı bırakmak mı?

Kesin ve Tam karar verin bir daha başlamamak üzere, hiç bir şüphe olmayacak içinizde!

Her gün 3 defa tekrarlayın,

" Beyin, sigaranın bize hiç bir faydası yok, bundan böyle sigara yok iradene sahip çık.
    Senin işin bu, canım bundan böyle sigara çekmeyecek! sigarayı sevmeyeceksin ondan tat almayacaksın. "

İşinizi sevmiyor musunuz?,

" Zorla güzellik olmaz. " atasözünü bir kenara bırakalım şimdi ve devam edelim.

O işi % 100 bir psikoloji ile kendinize sevdireceksiniz

Örneğin;

" Beyin, senin başka bir imkanın yok bunu kabul et! bu işi sev, sevmek zorundasın severek yap ki sıkıntı çekmeyelim. "

Diye talimat verip onu programlayabilirsiniz, sonuç itibarı ile her şey beyinde biter.

% 100 Psikoloji nedir?

Hiç şüphesiz, %100 bir inanç ile yapacaksınız tüm bunları, %1 şüpheye dahi düşmeyeceksiniz bunu kendinize kabullendireceksiniz.

Bu yöntemin %100 işe yarayacağına inanacaksınız.

Bir uzmanın ağzından önemli bir kaç bilgi ( okumalısınız. )

quote:

- İnsan hayatında psikoloji, çok çok önemlidir.
    Kanserin bile tek tedavisi psikolojidir, iyi moraldir.
    Her zaman pozitif düşünmek.

EDIT ;
    Bir arkadaşımın deneyimi ve yorumu;

quote:

Ben, senin bu anlattıkların'dan sonra bir gün farklı bir versiyonunu denedim.
    Çok güzel bir kız vardı bizim okulda, herkes ona hayrandı! insanlar onunla bir ilişkiyi imkansız görürdü!
    Profiline girdim fotoğraflarını gezerken,
    Sen bu kızı ayarlayacaksın beyin! bunu başaracağız! dedim;
    Daha sonra konuştuk, tanıştık falan filan derken onunla konuşurken sanki beynimi hem ben yönetiyor hemde biri bana yardımcı oluyordu ama o zaman pek garipsememiştim ve açıkçası bunun işe yaracağını'da pek düşünmemiştim derken;
    Ona " Sanaaa aşığıııım, Seni çok seviyorumm " gibi bazı şeyleri dedirtmek bir haftamı almadı.

quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

Hocam cidden oluyor benimkinide ekleyin isterseniz şu şekilde benimki : uyumakta zorluk çekiyorum genelde ve beyne hadi beyin sen bunu başarabilirsin 5 dk içinde hareket etmeyeceğim tüm sistemleri kapat ve uyku moduna geç bu senin için de iyi olacak diyorum 3 defa denedim ve cidden 5 dk içinde oldu :D

quote:

Orijinalden alıntı: bboyerko

bende de oldu hocam sabah kalkmakta aşırı güçlük çekiyordum hep okula geç kalıyordum . Dün gece konunuzu okuduktan sonra yatmadan deniyim dedim ama kesinlikle pozitif düşünmemiz lazım . Sabah kendi kendime 5de çok dinç ve uykumu almış şekilde uyandım . Çok teşekkür ederim beni bir dertten kurtardın .

quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci

Denedim calisiyor beyler 6 da kalkican dedim 5 te kalktim 5 te hic kalkmadim nerdeyse son yillarda yattim 5 de 6 da kalkican dedim 6.10 da kalktim tekrar yattim 7 de kalkican dedim bug oldu heralde kalkamadim saat kısmı sapma olsada oluyo ama dinc uyanmayi beceremedim.

- Sigara kullanan bir arkadaşımın deneyimi;

quote:

Gece yatmadan önce, dedim ki;
    Beyin, yarın sigara içmeyecem! sigarayı tamamen bırakıyorum, beni zorlama sakın!
    Yarın'dan sonra hiç bir şekilde sigara içmeyeceğim! canın sakın sigara istemesin, sigaradan nefret et!
    Sakın benden bunu isteme çünkü içmeyeceğim, artık sigara yok dedim.
    Ertesi gün sigara aklıma bile gelmemişti, hatta sigara uzatanlara direk hazır bir şekilde " Hayır " diyordum.
    Yemekten sonra güzel gider diye keyfine bir sigara yaktım inanın bana! sigaradan zevk alamadım sabah kahvaltıdan sonra, sigara ne kadar tatlıdır bilirsiniz.
    Ama ben bir türlü o sigaradan tat alamadım, ve yarıda söndürüp attım.
    5 yıllık tiryakiyim bir günde kurtuldum!
    Çünkü ben beynime talimatı vermiştim, " tat almayacaksın! sevmeyeceksin! " dedim. oda artık sigarayı sevmiyor.

Bir arkadaşın yorumu donanımhaber'den

quote:

uyku olayı gerçektir arkadaşlar. 3 yıldır alarm kurmadan istediğim saatte kalkıyorum şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım sadece yatmadan önce yarın sabah şu saatte kalkıcam ondan sonra gideceğim işime - okuluma toplantıma - görüşmeye filan geç kalmıcam dakik olucam filan deyin kendinize inanarak sonra yatın uyuyun ertesi sabah o saatte kendiliğinizden uyanmış olmanız gerekiyor ha üşengeçlik yapıp tekrar uyuyrsanız bi daha kalkamassınız bunuda unutmayın.

Devamı eklenecek konuya, bu verdiğim bir örnek sadece daha bir çok işte talimatlar vermenüiz mümkün.

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cessy -- 23 Mayıs 2013; 15:23:29 >

• tutarsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemek lazım
  • Dursun bakem

• Hll knk denicem

• Niyeyse asırlık bir sazan olacakmış gibi hissediyorum, ama hadi bakalım takipteyim, bugün deneyeceğim.
  • Önlerden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dediğini yapıyorum çok başarılı oluyorum

• Deneyip editlicem.

• bulunsun

• uykusunda ölenler yarın yorum atar
  • Güzel konu bugün deneyeceğim!
  • Sabah denerim,akşama deneyimlerimi yazarım.
  • bugün deneyeceğim, sabah 7:30'da yazarım işe yarayıp yaramadığını.

edit: bende işe yaramadı, şu an gözlerimi dahi zor açıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGR9 -- 22 Mayıs 2013; 7:55:18 >
  • Su saatte kalkcam dedigimde o saatten 20 dk once falan kalkiyordum ben. Ama sanki diken ustunde uyuyormussun gibi oluyor. Cok hafif bir uyku

• bakarız
  • önlerden yerleşelim
  • Konunun başını okurken vereceğim cevap aklımdan geçiyordu. Devamı varmış gibi düşünerek, uyku kısmını denedim işe yaramadı diğerlerini.. yazacaktım, bir baktım zaten tüm konu uyku kısmıymış. Televoleler gibi az sonra az sonra yapma hocam işte yaz hatta yapıştır ne okuduysan.
  • güzel tespit mesela ben bir olay hakkında olumsuz düşünüyorum ve o olay olumsuz oluyor.basit şeyler ama yinede gerçekleşiyor örnek vermek gerekirse viraja giriyorum mesela kapatmışım mis gibi şimdi karşıdan araba gelir diyorum içimden harbidende araba geliyor o an başka şeyle uğraşıyorsam veya başka şey düşünüyorsam gelmiyor böyle olaylarıda beynimiz etkiliyor olabilirmi acaba
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.