Şimdi Ara

Herkese %50 indirim olmalı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ttnet kampanyası yeni abone olanlara %50 indirimli olarak veriliyor. Peki yıllardır Ttnet abonesi olan kişilerin suçu ne?

• sucu ne bılıomusun hemen gidip abone olmak(eskiden)veya bu yapılanlara karsı ınternetı toptan ıptal ettırmemek adamlar aboneyı kaptıktan sonra hıç bıse yapmadı ben 3 yıldır aboneyım bı kota artırımı bıde hız artırımı gordum
  • %50 indirimli olarak sadece 2 ay indirimli veriliyor oyüzden sadece ttnetin herzamanki gibi göz boyama kampanyalarından birtanesi yeni sömürecek müşteriler katmaya çalışıyor 2 ay inidirme 2 sene taahhüt istiyor aralarında sadece rakam benzerliği var :) amandiyim aldanmayın
  • 2 ay indirim için 24 ay taahhüt istiyorlar. TTNET dışında çok daha güzel kampanyalar var. İnsanlar umarım o kampanyaları değerlendirirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Glyph

2 ay indirim için 24 ay taahhüt istiyorlar. TTNET dışında çok daha güzel kampanyalar var. İnsanlar umarım o kampanyaları değerlendirirler.

aynen katılıyorum

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |PASHA|TR-WOLF -- 8 Şubat 2009; 21:54:35 >
  • her yıl adamların belirledikleri bir ciro var.Ve o rakamlara ulaşmak için yeni müşteriler katmak zorunda.Bu da ona ufak göz boyama indirimleriyle insan çekmek amaçlı kampanyalar yapmasını sağlıyor.Aslında insanlar sözleşme fln yapmayıp diğer(smile vs) kampanyalara yönelseler belki birşeyler değişir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 256'lara 6 ay 1 Mbps verip de 512'lere vermemeleri gibi birsey olmus bu da. Telekom iste...

• ttnet disinda baska kampanyalar olsada sonucta TurkTelekomun hattini kullanacagimiz icin el mahkum TTNET'e saygilar
    quote:

Orjinalden alıntı: Glyph

2 ay indirim için 24 ay taahhüt istiyorlar. TTNET dışında çok daha güzel kampanyalar var. İnsanlar umarım o kampanyaları değerlendirirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.