Bildirim
Herkes oyun klasörünü atsın (SS)'li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Ben biraz geriden geliyorum herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neto_ -- 24 Haziran 2015; 0:29:10 > -
-
-
-
-
Yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler symbain telefonda ekran resmi nasıl çekiliyor?
-
-
Üşendim baya resmini çekmeye hatta yazmaya bile üşendim -
oyun önerinde oynayayım beyler popüler olanlar hariç Fallout serisine meraklandım biraz -
Konuyu guncel tut yarin bende atcam :D
-
Oyunlarının hepsi çöp.GBA emülatörü yükleyip gerçek oyunlar oyna
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
hocam oyunun ismini görsellerden icon olarak aratıp bulabilirsin yuvarlak çoğu zaten sonra simge değiştirden değişiyorsun icon halini bulamazsan normal bir resmihttp://iconverticons.com/online/ bu siteden icona çevirebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai
HDD de 800 gb lık oyun duruyor .Aralarında Evil Within + DLC ,Dying Light,Crysis 1-2-3,Bioshock 2,Bioschock İnfinite ,Rage, GTA 4 ,GTA 5,Dishonored ,Dead Space 1-2-3 vs bi dünya oyun var da henüz yüklemedim onları . Birini bitirmeden diğerine başlamıyorum o yüzden bekliyorlar .
Bu aralar korku oyunlarına çok sardım .Monstrum ,Silent Hill 3-4-5,Outlast,Dreadout ,System Schock 2 falan hep korku oyunu . Türkçe yama yükleyip oynuyorum .
Hocam silent hill homecomingi pcde oynadıysanız bi boss var belediye başkanıyla konuştuktan sonra olan garip yaratık. 5 mermim var nası öldürebilirim taktiği var mı bildiğiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Master-Z
hocam oyunun ismini görsellerden icon olarak aratıp bulabilirsin yuvarlak çoğu zaten sonra simge değiştirden değişiyorsun icon halini bulamazsan normal bir resmihttp://iconverticons.com/online/ bu siteden icona çevirebilirsin.
Yine teker teker yapmak zorundayız yane?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- panora avm nasıl gidilir
- geğirmek istiyorum geğiremiyorum
- czech streets
- kuzenimin çocuğu benim neyim olur
- kumru yumurtası kaç günde çıkar
- prompt mühendisliği nedir
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
- izafiyet teorisi nedir
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X