Şimdi Ara

Herkes'in Konsolu Yok Bu Forum'da.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle fifa cılar gelip her pes konusunun altına yorum atıyorlar yok şöyle yok böyle ben playstation bölümünde her türlü hak veriyorum size ama pc de konuşmamanız lazım o atari grafikli oyunu oynucagıma pes varken böyle saçmalık görülmez ya çogu fifacı konsol üzerinden yorum yapıyor.ben Pes serisini pc ye çıktıgı zamandan beri pc de oynarım konsolda hiçbir zaman oynamadım ve burası Pc bölümü. ha dersiniz git fifayı konsolda dene playstation 3 almayı düşünüyorum ama sırf şu korsan olmadıgı yüzünden almıyorum yani 10 tane oyun alsak konsolun fiyatını geçicek herkes'in durumu yok.. bunuda anlayın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schneeflocke -- 2 Eylül 2010; 6:21:40 >

• +1

FIFA PC'de rezalet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madenci ilyas -- 1 Eylül 2010; 11:43:08 >
  • hocam aynen sanki herkesin konsolu varda konsol üzerinden karşılaştırma yapılıyomuş gibi konuşuyolar yoksa ben fifa 10 u 2 dk oynayıp silmiş adamım adamlarda konsol olduğundan pc de oyun oynamıyolar sonrada konsol ile aynı sanıyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 1 Eylül 2010; 23:58:09 >
  • Dünyada tek pc üzerinde futbol oyunu fifa kalsa gider ataride gol 3 oynarım.. o derece yani. Grafikler berbat ötesi forma yapım 0 numaralar bi garip bide next-gen kullanmışlar EVET NEXT-GENLİ FİFA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schneeflocke -- 3 Eylül 2010; 1:10:09 >

• Sonuna kadar haklısın kardeşim..
    Fifa 2011 bu sene pc de denemek lazım.
  • kesinlikle haklısın
  • Evet dostum bende denicem bu kadar kendinden emin konuşuyorlar bakıcaz bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne var bu Citizen'de
    12 yıl önce açıldı
    "Mustafa"da yeni olan ne?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olay budur zaten ama fifa fanlarının edindikleri zihniyetten vazgeçeceklerini sanmıyorum.
  • Zihniyetleri çok mantıklı dimi kalkıp pcde fifa oynayalım her ne olursa olsun pc'dede Konami iyi bir gelir elde ediyordur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schneeflocke -- 3 Eylül 2010; 2:35:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvanakd5

+1

FIFA PC'de rezalet.

Aynen
  • Herkes kafaya takmış grafikleri;
    PC için;
    Grafik: PES, FIFA'dan daha iyi.
    Animasyon: Robot ve deve kuşu için PES, adam gibi animasyonlar FIFA'da daha iyi.
    Yapay zeka: PES'de rezalet. Adam ceza sahasında arkadan kaysın penaltı yok. Biz adama dokunalım hemen düdüğü çalsın. FIFA'da daha iyi bu durum.
    Spiker: FIFA, PES'den daha iyi bu konuda.
    Sesler: FIFA
    Atmosfer: FIFA, PES'de maç bitene kadar aynı şeyi söylüyor.
    Lisans: Hiçe sayıyorum FIFA önüne taş koyduğu için.
    Modlar: PES'de Master Lig, Şampiyonlar Ligi,BCL bu kadar. FIFA bu sene daha zengin mod bakımında ama hepsi konsolda olacak. (Be A Goalkeeper)
  • Kesinlikle katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper#

Herkes kafaya takmış grafikleri;
    PC için;
    Animasyon: Robot ve deve kuşu için PES, adam gibi animasyonlar FIFA'da daha iyi.
    Yapay zeka: PES'de rezalet. Adam ceza sahasında arkadan kaysın penaltı yok. Biz adama dokunalım hemen düdüğü çalsın. FIFA'da daha iyi bu durum.
    Modlar: PES'de Master Lig, Şampiyonlar Ligi,BCL bu kadar. FIFA bu sene daha zengin mod bakımında ama hepsi konsolda olacak. (Be A Goalkeeper)

Buyur ? Hala Konsol'dan bahsediliyor pes de nerde maç bitene kadar aynı şeyden bahsediyormuş , grafik'e takmıcazda neye takıcaz ? atari grafikleriylemi oynayalım maç oyunlarını peki fifaki küçücük saha için ne diceksin sayın fifaboy 2 adım atıyosun bi baktım kaledeyim Susunda kendinizi rezil etmeyin hadi.

• Ben konsol kullanmama rağmen Pes'den vazgeçmem. Oynanabilirliğe bakınca Pes 10'a katlar Fifa'yı. Taktik ayarlama falan da dahil buna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

quote:

PC için;

Buyur ? Hala Konsol'dan bahsediliyor pes de nerde maç bitene kadar aynı şeyden bahsediyormuş , grafik'e takmıcazda neye takıcaz ? atari grafikleriylemi oynayalım maç oyunlarını peki fifaki küçücük saha için ne diceksin sayın fifaboy 2 adım atıyosun bi baktım kaledeyim Susunda kendinizi rezil etmeyin hadi.

Sen asıl PES boyluğuna adım atmışsın. Sana PES ile büyük mutluluklar. Grafik istiyorsan oyundan git sistemleri zorlayan oyunları oyna. Grafik bir oyunu oynatan bir özellik ama oynayış, oyundan zevk almak için grafik bir başına yetmez. Millet hala CS1.6 oynuyor. Oyun grafikleri kaç yıllık ama hala oynanıyor. Sebebini sen düşün. Çok akıllısın ya herşey grafik dediğin bu aklını başka zamana sakla. Oyunlar çıksın demek istediğimi anlayacaksın. PES ve FIFA'ı uzun zamandır oynuyorum ve gördüklerimi söyledim. Grafiğe takacaksan tak. Ben robot, kambur ve deve kuşu gibi koşan oyunculara, penaltı vermeyen hakemlere, pas yapmasını bilmeyen yapay zekaya, çoklu oyuncuda lagtan takılmalara, animasyon çeşitliliğinin azlığına, her sene spikerin sessizliğine, kafayı takarım
    Aynı şeyi FIFA içinde öyleysem mutlu olursun. Grafiklerinin çok kötü olmasına, top fiziğine, çubuk gibi oyunculara Unutmaki EA'nin kendine ait bir animasyon grubu var ve o animasyonlar bütün oyunlar için uyarlanıyor. EA Sports oyunları ve Crysis 2 bildiklerim Daha da uzatmama gerek yok 1 ay kaldı bekleyip benle birlikte herkes görecek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

quote:

PC için;

Sen asıl PES boyluğuna adım atmışsın. Sana PES ile büyük mutluluklar. Grafik istiyorsan oyundan git sistemleri zorlayan oyunları oyna. Grafik bir oyunu oynatan bir özellik ama oynayış, oyundan zevk almak için grafik bir başına yetmez. Millet hala CS1.6 oynuyor. Oyun grafikleri kaç yıllık ama hala oynanıyor. Sebebini sen düşün. Çok akıllısın ya herşey grafik dediğin bu aklını başka zamana sakla. Oyunlar çıksın demek istediğimi anlayacaksın. PES ve FIFA'ı uzun zamandır oynuyorum ve gördüklerimi söyledim. Grafiğe takacaksan tak. Ben robot, kambur ve deve kuşu gibi koşan oyunculara, penaltı vermeyen hakemlere, pas yapmasını bilmeyen yapay zekaya, çoklu oyuncuda lagtan takılmalara, animasyon çeşitliliğinin azlığına, her sene spikerin sessizliğine, kafayı takarım
    Aynı şeyi FIFA içinde öyleysem mutlu olursun. Grafiklerinin çok kötü olmasına, top fiziğine, çubuk gibi oyunculara Unutmaki EA'nin kendine ait bir animasyon grubu var ve o animasyonlar bütün oyunlar için uyarlanıyor. EA Sports oyunları ve Crysis 2 bildiklerim Daha da uzatmama gerek yok 1 ay kaldı bekleyip benle birlikte herkes görecek.

Yani sen ciddi ciddi inandın pc de pesden daha iyi olucagına.. iyi geçmiş olsun şimdiden bekliyoruz

• forumda gergin dakikalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonesknow -- 4 Eylül 2010; 9:55:31 >
  • Aynen olayı özetlemişsin. PC bölümünde konsol fifa ile pc pes'i karşılaştırmak çok abes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaA_BaT

forumda gergin dakikalar
    ,
    Yani dostum artık pc'dede fifayı savundularya ne diyim ben bunlara
  • hay konsolunuzada..
    lanet girsin konsola yeter.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.