Şimdi Ara

Herkes GSStorelara (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
2
Favori
6.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: legoragandi

Yarın SİVAS GS STORE gidiyorum. Offff bütün o sıkıntılı geceleri unuttum lan

Sivasta gs store yok o malum yerdeki ürünlerin orjinalliğinede inanmıyorum, internetten sipariş ver
  • GStore '' Kapida Ödeme '' sistemine geçmedigi müddetçe Maddi Çok Büyük Kayiplari olacak.. Bir an önce Kapida ödeme sistemini yapmalari lazim.. En azindan Bu mağaza işleriyle ilgilenen her kimse Bunu ona iletmememiz lazim.. Eğer kim oldugunu biliyosaniz İletin Allah rizasi için.
  • GS nin Sneijder den daha buyuk transferi Nike oldu haberiniz yok.Fenerium da forma dışında hiçbir nane alamiyorsunuz oyle dandikki o paraya komedi gibi resmen.Nike magazasina girdim GS lisansli forma disi urunlere baktim resmen baska markaya bakmaya almaya gerek yok her turlu urun var kapsonlusu montu vs hepsi Nike kalitesinde.Hatta diyebilirim ki antreman urunleriniz formanizdan daha karizma sadece logo sponsorsuz cok guzel duruyor.Yarin bize Messi gelse alabilecegin tek ürün forma rezillik resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paraa Şartları zorlayıp bi tişört de olsa alacağım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achmed

quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

Orijinalden alıntı: Achmed

Şimdi benim maddi durumlar çok şükür yerinde. 3 formada var hatta bugün 1 tane ilaveten kırmızı forma aldım nişanlıma.
    Ben bunu düşünüyorum;http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=21992
    Tabiki Sneijder versiyonunu. İmzalı olması çok hoş, koleksiyon niteliğinde.
    Şimdi soru şu;
    GS Store böyle bir şey yapar diye bekleyeyim mi?(Malum Nike aynı zamanda Sneijder'in kişisel sponsoru)
    Veyahut önereceğiniz mont (Nike olması tercih sebebidir) var mı? Kullananlar varsa şu kışlık montlarda, sweatshirt lerden, yorum alabilirmiyim.

Kaptanım Nike'ın 300 liralık kaz tüyü montu var gerçekten çok sıcak tutuyor. + olarak Nike'ın fermuarlı sweatshirtleri gerçekten çok kaliteli. Sneijder için özel çanta çıkacağını sanmıyorum fakat bir süre beklersek eminim ki Nike ona özel ürünler çıkaracaktır bizimle beraber. Pruvanız neta rüzgarınız kolayına olsun :)

Sneijder'e çıkacak özel ürünler için ilave bütçe ayırmak farz oldu artık.
    Kaz tüyü mont cidden çok iyiymiş. Çok beğendim. Yarın ikisini birden almayı düşünüyorum.
    Hocam diğer yazdıklarınız için hem şaşırdım, hem garip bir his kapladı içimi acaba tanışıyor muyuz diye :)
    Yinede çok sağ olun tavsiyeler ve temenniler için.

Hocam 300lük mont kaz tüyü, 210 olan çift taraflı ise değil. Ancak o da oldukça sıcak tutuyor arkadaşımda var oradan biliyorum. 130 liralık Core Trainer Jacket'ı kendim de kullanıyorum ve gerçekten çok şık şiddetle tavsiye ederim.

Mesajım içinse şöyle diyeyim, denizcilik lisesinde okudum bu sene üniversiteye hazırlanıyorum 2.kez, kısmetse DUİM olacak. Sizinde denizcilik sektöründe olduğunuzu görmüştü o bakımdan ilgimi çekti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

GStore '' Kapida Ödeme '' sistemine geçmedigi müddetçe Maddi Çok Büyük Kayiplari olacak.. Bir an önce Kapida ödeme sistemini yapmalari lazim.. En azindan Bu mağaza işleriyle ilgilenen her kimse Bunu ona iletmememiz lazim.. Eğer kim oldugunu biliyosaniz İletin Allah rizasi için.

Günümüzde kredi kartı kullanmayan insan sayısı çok az. O yüzden ben açıkcası o sistemin çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Sizin düşüncenizdir saygı duyarım ama kredi kartıyla ödeme seçeneği şuan en popüler ve en güvenilir yöntem...
  • herhangi bir gsstore'a götürsem formayı hemen basarlarmı acaba ismi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

herhangi bir gsstore'a götürsem formayı hemen basarlarmı acaba ismi ?

Aynen öyle...

Store'ların hepsinde bildiğim kadarıyla isim basılıyor. Hepsi basar herhangi birine götürseniz dahi...
  • quote:

Ben 10 numara yazdıracağım, sene sonu 10 numaralı formayı alacaktır çok çok büyük ihtimâlle. Şimdi de numara için birçok seçenek var yarın belli olur o da.

yaw bu sene 20 numarasini al seneye de 10 numarasini alirsin fena mi? Ben oyle yapacagim mesela :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostburn

quote:

Ben 10 numara yazdıracağım, sene sonu 10 numaralı formayı alacaktır çok çok büyük ihtimâlle. Şimdi de numara için birçok seçenek var yarın belli olur o da.

yaw bu sene 20 numarasini al seneye de 10 numarasini alirsin fena mi? Ben oyle yapacagim mesela :P

Seneye yine 10 alırım niye bu kadar kastın ki. Sneijder yazacaksa o formada 10 numara olmalı :)
  • Beyler bu ara forma almam imkansiz, ancak 1-2 tisortle katki yapmak istiyorum. Bu seneki parcali forma var elimde, bedeni XL. Tam oluyor. Store'un sattigi tisortler icin hangi beden uygun olur? Boyle gobegi belli etmesin istiyorum cok fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

herhangi bir gsstore'a götürsem formayı hemen basarlarmı acaba ismi ?

Aynen öyle...

Store'ların hepsinde bildiğim kadarıyla isim basılıyor. Hepsi basar herhangi birine götürseniz dahi...

eyvallah hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

GStore '' Kapida Ödeme '' sistemine geçmedigi müddetçe Maddi Çok Büyük Kayiplari olacak.. Bir an önce Kapida ödeme sistemini yapmalari lazim.. En azindan Bu mağaza işleriyle ilgilenen her kimse Bunu ona iletmememiz lazim.. Eğer kim oldugunu biliyosaniz İletin Allah rizasi için.

Günümüzde kredi kartı kullanmayan insan sayısı çok az. O yüzden ben açıkcası o sistemin çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Sizin düşüncenizdir saygı duyarım ama kredi kartıyla ödeme seçeneği şuan en popüler ve en güvenilir yöntem...

Ya şehrinde GStore olmayan........ Cebinde Kredi karti olmayan veya Kredi karti kullanmak istemeyenler...

Bence Son derece Acil bi şekilde Kapida Ödeme sistemi getirilmeli.. İsteyen kredi kartiyla alsin kullansin İstemeyende veya yukarida dedigim gibi kredi karti olmayanda Kapida ödeme ile alabilir.. Bununda Kimseye Zarari yok... Ürün 100 lira ise Kapida ödeme sistemiyle 110-115 TL'e satarsin Damlaya damlaya göl olur.. Hem Takima katki sağlamak isteyene yardimi olur hemde GStore'a Fazladan maddi katki olur.. 1 Ayda Bence Çoooooktan yapilmasi gereken bişeydi Kapida ödeme.. Her geçen gün forumda Kredi kartim yok diye forma alamiyorum diyenleri görüyorum.. Günümüzde EN KİYTİRİK firmalar bile Kapida ödeme sistemini kullanirken Koskoca GStore Halen bu sisteme geçmiş değil.. Adimin Sedat olduğu gibi eminim, Yarin GStore'a kapida ödeme sistemi gelmiş olsun GS sattigi ürünün 2 3 kat fazlasini satmaya başlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

GS nin Sneijder den daha buyuk transferi Nike oldu haberiniz yok.Fenerium da forma dışında hiçbir nane alamiyorsunuz oyle dandikki o paraya komedi gibi resmen.Nike magazasina girdim GS lisansli forma disi urunlere baktim resmen baska markaya bakmaya almaya gerek yok her turlu urun var kapsonlusu montu vs hepsi Nike kalitesinde.Hatta diyebilirim ki antreman urunleriniz formanizdan daha karizma sadece logo sponsorsuz cok guzel duruyor.Yarin bize Messi gelse alabilecegin tek ürün forma rezillik resmen.

Nike bencede apayrı hocam, ilk anlaşma sağlandığında çok sevindik zaten(Sneijder kadar olmasada ), fakat ilk sene ürünler biraz dandik çıkınca (tasarım vb) biraz arka planda kaldı, bu sene gerçekten çok iyi ürünler var. Nike'a girince herşeyi elliyorum

• @Denerod ve diğer ölçüleri merak eden arkadaşlar.

Bu ölçüler GS Store standart t-shirt ölçüleridir.

Herkes GSStorelara
  • kırmızı formadan almayı düşünüyorum.

ayrıca sizce bu ürün nasıl:
    http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=20583
  • Yalan olmasin en son Elano transferinden sonra parcali almistim. Baya oldu haftasonu storeyi soymak gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kış geçsin 2 tane forma almayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre1645

kırmızı formadan almayı düşünüyorum.

ayrıca sizce bu ürün nasıl:
    http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=20583

CL ürünü. Son derece kaliteli ve CL logosunun yanında GS logosu. Parası olan herkesin alması gereken ürünlerden :)
  • Herkes storelara
    Herkes storelara
    Herkes storelara
    Herkes storelara
    Herkes storelara
    Herkes storelara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.